291

Анонимен

преди 3 години

Той си е вързал гащите донякъде за ресторантите и другите подобни...Защо ли? Защото им разрешава да работят, но... никой човек не е длъжен...да ги посещава. Въпрос на личен избор.Тарикат е.

290

Анонимен

преди 3 години

МММ, вземи прочети някой друг закон. Тогава кудкудякай.

289

Анонимен

преди 3 години

Късно е! Оказа се, че Баце е смятал русенските легла по залите, като казваше, че сме подготвени. Оказа се също, че частни лица събират и закупуват предпазни средства за лекарите, а тези от фабриките потънаха в дън земя. За съжаление истината за колапсиралта ни и без Ковид 19 здравна система вече излезе наяве.Здравното министерство съобщи, че в страната 180 болници са с коронавирус, като те разполагат с общо 8827 легла, като 1341 от тях са реанимационни. В София броят на леглата е 311, като 85 от тях са реанимационни.От етноса са с предимство.

288

Анонимен

преди 3 години

С какво помагат тия маски? Най - много заразени има лекари, а те носят маски постоянно, че и защитни облекла. Маските само разболяват хората, защото си пипат лицето постоянно да я наместват. Отначало като махнаха маските от 70 случая на ден спаднаха рязко до 20 - 30. Ще ни уморят с тия маски! Махайте ги веднага

287

Бубето

преди 3 години

Значи Борисов в крайна сметка пристава на акъла на Мангъров...

286

МММ

преди 3 години

защо трябва да чакаме от европа да ни кажат какво да правим, ами ако не бяхме в съюза, кой щеше да носи отговорност? от щаба слепи ли са, че ако не затворим при 180 на ден, към 300-400 щем не щем ще затворим нещо, сигурно пак парковете. между другото, ние сме парламентарна република и народно събрание има право да иска обяснение от правителството, защо опозицията мълчи по въпроса? за какво взимат заплати депутатите? еднолично ли се решават съдбите на милиони хора? в диктатура ли живеем?

285

Анонимен

преди 3 години

Има разминаване между целта на хората и целта на правителството. Едно е да искаме да не се заразим, съвсем друго е правителството да иска да осигури достатъчно легла и крематориуми. Оправяйте се сами е според целта на правителството, т.е. да мрем.

284

Анонимен

преди 3 години

Поне маските на закрито да се слагат, ама не на брадичката или под носа, както се прави масово. Това само е достатъчно, да намалим броя на новозаразените на под 30-40 на ден.

283

Анонимен

преди 3 години

Обещанията на Борисов явно нямат стойност. Утре като минем 500 или 1000 новозаразени на ден други обещания ще дава.

282

Анонимен

преди 3 години

....не ходи на бар, ходи в парка! Но не решавай вместо мен аз къде да ходя и дали да съм с маска! Мен ти не ме интересуваш! Не се интересувай от мен!

281

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки още искате бе, тролчета? Маските на закрито са задължителни, какво повече? Искате да върнат пак маските навън и КПП-та ли? Щото тия мерки и преди никой не ги спазваше и на хората им писна. Никой не ви е задължил да ходите някъде, ако ви е страх. Ако семейството ви се изхранваше с един от тия бизнеси, първи щяхте да мрънкате как може такава диктатура от държавата. Ех ***, ***...

280

....

преди 3 години

Вадете чувалите и камионите че ще се мре яко ама ще е септември че сега трябва да спасим ***

279

Анонимен

преди 3 години

Факта се е запънал здраво и едва смогва да си доказва фактите. Да, ама издиша. Някой щял да мине и да му се изкашля. ***. То може някой да мине и друго да ти направи. Ти да не си някоя госпожичка?

278

...

преди 3 години

Между отвори парковете и затвори баровете не виждам противоречие. Колко хора трябва да умрат, за да могат 1000 пияници да се натряскат?

277

До ФАКТ

преди 3 години

В кофа без дъно ...вода не се налива.В кратуна пълна с бръмбари...място за мозък няма.С т'ъпаци не се спори...,а се игнорират.

276

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Глупостта на българския премиер е безгранична и много опасна за хората.

275

Анонимен

преди 3 години

Те от Брюксел незнам дали ще се обадят, но от там ще наложат забрана да влизаме в държавите им

274

Анонимен

преди 3 години

Нови мерки ще има независимо от обещанията на Бойко.Само трябва да се обадят от Брюксел или тук вече да стане, като в Сърбия. 10 дни максимално ще му е валидно "обещанието".

273

До 296

преди 3 години

Ти умник такъв откъде знаеш че нямаш съпътстващи заболявания? Кога последно си прави ЯМР на всички органи?

272

До 275 Факт

преди 3 години

Правителството много добра работа свърши Поне докато я вършеше. Факт. Ама като дойде ние да я довършваме се видя къде сме .ФактВитнамец и кореец без маска няма .Факт