33

политзаглавие

преди 3 години

Всяко събота сутрин на всяко лято, на Кулата има километрични опашки, макар и не толкова големи. Това не е кой знае какво, не манипулирайте хората. Няма ли да се научите, че който веднъж е ходил в Гърция, повече не можете да го закарате на мутроморието?

32

АнонимеН

преди 3 години

НА АХТОПОЛ БУНГАЛАТА СА ПО 5 ЛЕВА ЩОТО ПО ТОЛКОВА БЯХА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ СИГУРНО И СЕГА СА ТОЛКОВАТЕЗИ КОИТО ХОДЯТ НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ ВМЕСТО В БЪЛГАРИЯ ИМАТ ПРОБЛЕМ С ГЛАВАТА!

31

АнонимеН

преди 3 години

НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДПОЧЕТА ГЪРЦИЯ ПРЕД БЪЛГАРСКИ КУРОРТИ КАТО АЛБЕНА И СЛЪНЧЕВ БРЯГ

30

Надали

преди 3 години

Присъдата за нашето море е ясна, но дали перачи те на пари по хетелите ще си вземат поука е въпроса?!

29

На там

преди 3 години

Много хора чакат от наша страна да падне карантината след посещение в Турция и заминават там на почивка, Турция от 1. 07.е отворена за Българи без тестове, справки и тн.

28

Gogo

преди 3 години

Вчера минах границата. И така ,qr код, куфар и опа,на Кулата около максимум 100 коли. Точно за 45 мин. преминах, гръцка гранична полиция нямаше, само от наша страна, но имаше две мед. сестри . Та спряхме ние да чакаме проверка и скан на кода , но никой не го направи от гърците. Една от сестрите се приближи до нас и ни попите Полицаите пропуснаха ли ви?Отговорихме да и ни пожела приятен път. Не знам какво да мисля, свидетели сме на невероятно цирково изпълнение

27

Анонимен

преди 3 години

Явно хората предпочитат опашки пред това да пълнят гушите на алчни търгаши на нашето море.

26

Ганьо

преди 3 години

Нали е много убаво у Гръцко... Дано чакането да си струва.

25

Морска мутра

преди 3 години

Като не идват на нашето море да ми плащат такса "барбарон", нека чакат по опашки...

24

Работодател

преди 3 години

Не мога да ги разбера тия дето ходят в Гърция на почивка. По-гадно племе от гърците няма и да св завре човек там си е чист мазохизъм. И смешното им суперпрехвалено качество??? В Родопите си почивам като пич, а ако ми се ходи да се търкалям по пясък само Мавриций, Сейшелите и източните брегове на Мадагаскар. Там е истината!

23

Анонимен

преди 3 години

Много си е добре в Гърция, водата чиста и топла, където и да отидеш. Няма мъртви вълнения. Обаче тоя вирус обърка работата. Засега съм пас.

22

АнонимеН

преди 3 години

ДА ПОЧИВАШ В ГЪРЦИЯ Е ВСЕ ЕДНО ДА ОТИДЕШ НА ПОЧИВКА В ИНДИЯ, ЩОТО НАСЕЛЕНИЯТА С БЛИЗЪК ЦВЯТ НА КОЖАТА !!

21

Китайски стелт дрон

преди 3 години

С дрон може ли да се минава, ако се лети по-ниско от радарите на пво-то, и трябва ли да се попълва декларация и да се представя QR код в този случай?

20

сънчо

преди 3 години

до 18 : а като се събудиш ше разгониш мухите от плажа накацали по сланинката !

19

Зоро

преди 3 години

В Гърция отивам само на война!

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Луди...хора,вместо да отидат на чист въздух някъде в нашите планини,тръгнали към...напечена Гърция да се редят да влизат.

17

Анонимен

преди 3 години

След плажа ще се отбия в таверната,Йорго ще ми опържи пресен барбун с един Митос екстра!После ще му дремна в голямата жега,а вечерта съм в един рибен ресторант да ям миди и скорпид.Супер е в Гърция!

16

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, а май и Мутафчийски, също бяха в Гърция. Те родоотстъпници ли са, или не?

15

Анонимен

преди 3 години

Айде на морето, тама е гезмето.

14

смех

преди 3 години

опашка ?! а до вчера ревахте как заради вируса нямате доходи ! дано не са забравили вестника , доматите и лука , щото чакането ше е напразно ! нема шведски маси , нема безплатни сокове от машините ! е айде приятно пре- карване в евтината ви гърция !