24

Анонимен

преди 3 години

Мангърчето водещ провокира с глупави въпроси. Нека отговорим на Мангърчето водещ и на всички други ддебилни питащи.Въпрос: Защо при малко заразени имало големи мерки?Отговор: Защото при големи мерки има малко заразени.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако не сте видели кукла на конци при това проста-ей го на!

22

до Славянин

преди 3 години

Славянин, а като какъв работиш ? Да знам да не използвам услугите на такива от твоето поприще

21

Деян

преди 3 години

Крайно време беше да се махне тази измислена глупост.

20

Т.Шак

преди 3 години

И правилно. Твърде дълго продължи тоя цирк. Всичко трябваше да приключи още през април-май, след първоначалния уплах.

19

Литекс-София

преди 3 години

Ти не предлагаш и не решаваш, Старши. Живков бе казал, че който няма пари - няма думата. Предлага и решава онзи, на когото му се пече яйцето. Онзи с евраците по 500. Онзи, който бе събрал в един шкаф толкова, колкото 4-*** души бъхтят цял живот. Той решава, не ти. Той ще каже, ще ти нареди, ще ти възложи. Ти ще биеш тъпана, като онзи от АПИ. Вече всичко е статистика, всеки си мисли, че на него няма да се случи. Така е с катастрофите, рак-а, измамите... Въпросът е - не дали, а кога!

18

Тиквократ

преди 3 години

Над 100 случаи на ден - няма удължаване на епидемичната обстановка, но с 10 случаи на ден влизаме в извънредно положение. Герберска логика!

17

до Славянин

преди 3 години

Славянин, сигурен съм, че работиш като шофьор на камион или комбайнер. Личи ти

16

Анонимен

преди 3 години

Плашипутаран

15

Възмутен

преди 3 години

Не е добре работата!Маалите отдавна почнаха дивашкото си масово денонощно друсане на кечеци и глей какво става!Скоро ще е апокалипсис!

14

Истукан

преди 3 години

До маскатаХората дори не си слагаха маските на носа, а само на устата :). Никой не може да те задължи да покриеш носа си, но можеха да те задължат да носиш маска и да я слагаш поне на устата, че да не кихнеш.

13

не не, ама да

преди 3 години

"глобалната мрежа" - ***

12

маската

преди 3 години

Още в понеделник ще стане горещо! Задържаните от почивните дни бройки ще излезнат. Свалянето на маските (по магазините) ще вдигне жестоко бройката над 200.

11

не не, ама да

преди 3 години

Шефът на СЗО е същия - счетоводител. Бивш мин. на здравеопазването на Етиопия.Става дума, че тези, които властват над света в сянка, обичат да ловят шарани в мътна вода. В глобалната мрежа -

10

Истукан

преди 3 години

Не вярвам на приказки, а на действия. По действията им ще ги познаете. Днеска казват, че няма да удължават извънредната обстановка, а утре може да кажат друго.

9

Black Sea

преди 3 години

Само да попитам какво означава че ще правят тест на децата само ако родителите са съгласни? Мисля че това е малоумие. Децата нали и те заразяват ако и да прекарвал заразата леко. Тестваш всички и готово. Иначе са потенциален източник за заразяване на родители, баби, дядовци и пр. Има нещо тотално сбъркано в главите на тия дето вземат решенията. Тестват се избирателно хора без симптоми, а тези които са били контактни като тези деца.....по желание.

8

да,да ама не

преди 3 години

Цитат:"Навремето Киро Ананиев замиташе следите от кражбите на Иван Костов, после тези на "царя". При Борисов не знам защо се прави че разбира от медицина и превенции на инфекции, ами не си подаде оставката, че да може да се назначи някой дето наистина разбира от тези неща!"За какво става въпрос всъщност!?

7

Анонимен

преди 3 години

До края на юни ще си променят мнението... 100%

6

да,да ама не

преди 3 години

От ЕС са казали стига толкова карантина! Отваряй! Живота продължава! Щом може в германските кланици източноевропейци да правят вурстчета до последно издихание!

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо не зависи от теб.