96

избирател

преди 4 години

Велик е човека бе,няма спор!!!С 42% е свалил цената на газа,казва в последното си изречение...Той я е свалил,майко мила!!!В друга статия пишете,че трябва да благодарим,на лекарите? Вероятно е така,но те не виждат ли проблем в държането на премиера?!По негови думи,той определя световните ЦЕНИ...

95

Анонимен

преди 4 години

Щом Бойко се е ядосал, значи ще издърпа ушите на когото трябва и на нас ще ни олекне!Съвсем в комунистически-феодален стил.Навремето така понеже Петър Младенов беше от Северозападна България, всички селяни там се надяваха че ще живне този западнал регион (да, още по времето на бай Тодор беше западнал, не е само от началото на "демокрацията").Е, Петър Младенов си оправи само неговото село - главната улица там е широка като "Цариградско Шосе" в София. Още по Татово време!

94

Анонимен

преди 4 години

Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!---------------Уф...., аз пък помислих, че се е ядосал на "пОрното"!!!

93

Анонимен

преди 4 години

Е не му ли свикнахте на номерата?Това е същото като онова с камерите,дето ги отрязаха на Бистрица и прати оня да бие тъпана по площадите и да вика няма да има винетка,а ТОЙ го беше инструктирал да е така.Сега пак го е яд,че хората скочиха и не искат да му плащат по-скъпо и се прави на велик!Само дето още не е пратил някой с тъпана да бие и да крещи:''Няма да се вдига цената!''Целта му е да го мислят хората за много справедлив и жалостив на тоя мутрак!

92

Пилат Понтийски

преди 4 години

Към 83. Нито си капиталист, нито си демократ. Ако се занимаеш отгоре отгоре със световното развитие през последните няколко години ще ти светне пред очите че ние се намираме в една недефинирана световна обществена система. Най-големите демокрации (САЩ, Германия и т.н.) отдавна плюха на принципите на Адам Смит и другите, и техните държави пряко се намесват с различни инструменти в икономиката на държавата. Искаш ли примери? Ако ти имаше пари и решиш да купиш Дженерал Моторс, или Боинг, или ?

91

f

преди 4 години

И на двете места, между които искаш да се телепортираш, трябва да има много и истинска светлина, но телепортацията много хаби, само за важните моменти е.

90

f

преди 4 години

сащ и русия отде го имат тоя газ, крадат от други светове, ето откъде! това са гроз..ните руснаци, които когато нападнаха Украйна си показаха истинското лице, дозите им за човечност свършили. всяка планета в слънчевата система е свързана с останалите планети чрез телепортационни портове, трябва ти истинска светлина, че да се телепортираш, не ви ли прави впечатление, че ако се осветите с фар истинска положителна светлина, правите по-бързи движения и се движите по-бързо във времето?

89

Анонимен

преди 4 години

Тая сценка колко пъти досега сме я гледали? Според мен твърде много. Вацев я описва в едно скорошно интервю - добрият цар, лошите боляри. Или както там се казваше. Бойко продължава да се прави на онеправдания цар, който се грижи за простосмъртните и ги защитава от всички злосторници. Само дето пред името на въпросната комисия стои едно "държавна". Топлофикациите пък са общински. В София, където се иска най-голямото повишение, кметицата е от ГЕРБ. Т.е всичко е цирк и партенки.

88

Превантивно

преди 4 години

Борисов влачи вече със себе си Горанов,за да не слага в своя джоб част от комисионните! той си изпати със суджуците-другите ги изядоха! За това Горанов няма да слиза от джипа!

87

какъв е мръсник

преди 4 години

Огледайте добре тая брадясала и лоясала топка.Това политикът към който са оптравени НАЙ-конкретните обвинения в корупция. В ЦЯЛАТА ни история. Той даже не отрича - само казва ,че не коментира.И сега РАЗИГРАВА редовният си номер. Някой някъде от нищото уж тръгва да приема гаден закон/разпоредба/..И лоясалата топка идва с черният джип да 'оправи' нещата - любимият му театър.Който му вярва на затлъстялo чyчело е пълен НАИВНИК , ама пълен та прелива.Лойко - героят на ретардите.

86

Хаджи Генчо

преди 4 години

"Защо ми правите тези номерца? Знаеш ли колко бързо ще се справя с вас?" Познат стил, позната до болки практика... И познат резултат: Бойко е спасителят на нацията! От какво и от кого? Просто така! Спасил ни е отново и бди за нашето благоденствие!

85

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Тиквата все се прави на...изненадан,като става въпрос за подчинените му държавни органи...какви са ги...свършили.Той май е най...изненадания човек в държавата и добре че го...има да скърца със...зъби и всички от него надолу по иерархията треперят от страх.Ха дано,ама...надали.

84

Дед

преди 4 години

Като намалиха газта руснаците,се биха в гърдите за успеха и как щяла цената на парното да се свали с толкова.Сега друга бира,че и повишение.ХА ХА ХА...толкова дебели лъжи!Само,че народът помни.

83

Притеснен

преди 4 години

В първия момент прочетх че се е ядосал за пОрното и се притесних.

82

ogin

преди 4 години

Всички от комисията на бесилото

81

чукча читател

преди 4 години

Чета , чета , през цялото време си мисля , че чета за СКорея пък то било за България брех туй ЕГН , пускам си ТВ гледам гледам новини и шоута и невярвам на ушите си и пак почвам да се бъркам , *** коя точно телевизия гледам .....прилича ми на скорейска.

80

Капиталист демократ

преди 4 години

Комунистът Борисов трябва най-после да си набие в дебелата глава, че комунизмът отдавна свърши и сега сме капитализъм и демокрация, а както и децата знаят капитализмът с демокрация е най-съвършената система. Цените се определят свободно от пазара, невидимата рука на пазара е най-добрият регулатор и държаватав не може да се меси в определянето на цените. Който не може да плаща да си откачи парното или да си продаде апартамента и да ходи на село. Ако няма търсене пазарът ще регулира цените надолу.

79

Чиновник

преди 4 години

До Анонимен 78Това с "пълната количка в Лидл", явно е валидно за теб, но не и за мен. И нямам идеал за "богатство". Само простолюдието смятате, че парите са всичко и са крайна цел. Нормалните хора гоним и постигаме съвсем други цели, които са много далеч от вашето примитивно мислене.

78

Анонимен

преди 4 години

Бойко, не се ядосвай на ДКЕВР, просто накарай по-малкото си братче Слънцето да грее повече.

77

Анонимен

преди 4 години

Просто не мога да повярвам,че има хора,които все още се връзват на номерцата му вече 10 годиниЕй затова, попадне ли някой на властова позиция, гледа да краде от първия ден. Щото му е ясно, че стане ли нещо, Бащицата веднага ще си избърше д-то с него и е дотам. Та поне едни пари да направи преди това, защото след това повечето от тия не могат да си намерят работа изобщо.