99

f

преди 4 години

Защо от герб / гроб развалиха хубавите български пътища??На градска настилка трябва да има високо сцепление, за да има спирачки и ускорение, и дори да гори по-малко гориво! И пътищата са от отрицателна некачествена материя и трупат мръсотия! Макар че алкалът в комбинация с антимагнитът пак малко спомага за чистотата, минералната вода,с високо количество на натрий вътре, и пречистена най-вече, също хем е алкал,хем е антимагнит,заливайте улиците с преварена минерална вода,да е чисто

98

Анонимен

преди 4 години

До ???Ами ходи си във Видин и няма да имаш такива проблеми. Защо трябва всички да се довлечете тук и да омазвате всичко? А като дойде празник да се изнасяте по селата като бити ...сти?

97

Haha

преди 4 години

А даскалката ще си е отдавна заминала за Самоков и ще бъде само един лош спомен за жителите на столицата!

96

f

преди 4 години

Софиянци, нали знаете какво е фолио, това с което увиват пилето на грил, горете хартия и фолио, да се пречисти въздуха, или варете вода на терасата, изпарявайки я, и чистата вода е антимагнит!

95

???

преди 4 години

Наемът за гарсониера в краен квартал на София като ж.к.Младост е около 500 лева на месец, а половината хора в София работят за под 582 лева на месец. За семейство с две деца гарсониерата не стига и трябва поне двустаен, а колко е наемът за него - повече от заплатата *** единия родител.

94

Анонимен

преди 4 години

До ФактФактът е друг. И той е, че не сте посочили нито един аргумент в подкрепа на твърдението си. Такива работи с "фактите" в главите на някои лузъри ;)

93

Анонимен

преди 4 години

До ???Много интересни халюцинации с псевдонаучен характер!Вероятно сте сенилна личност, образована в АОНСУ?Поздравления!

92

Анонимен

преди 4 години

Любимата фраза на герберухите-Ще!Много от нас няма да са живи в 2050 за да оцени обещаното от вас?!Животът е сега,не след 30 г.Ега ти демократичното герберастко мислене!

91

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Мафията изготвила Визия за крадене.

90

???

преди 4 години

С тези мизерни заплати и в София, София трудно се развива. За 2019 година среднопретеглената брутна заплата в София е 1190 лева, което е мизерия. Това е 923 лева нетна заплата, като над 923 лева получават около 20% от хората. Истинската средна е медианата, която за София е около 750 лева бруто за 2019 година. Половината хора взимат над 750 лева бруто, другата половина под 750 лева бруто. 750 лева бруто са 582 лева чисто след осигуровки и данъка. Как да се развива София при такива заплати? Наемът

89

Пет пари не давам!

преди 4 години

Човек ако е упорит и последователен може да се реализира навсякъде.

88

the Ghost

преди 4 години

Това "До 2050 г. София - компактен, многообразен и адаптивен град" ми звучи като реклама на жилище:Компактен - разбирай 'сичкото провинция ще е нагъчкана в центъра и няма да има глътка въздухМногообразен - роми, румънци, римляни, китайци ... близо 200 нации Адаптивен - цялата адаптивност ще се изрязва само в промяна на % за рушвети, подкупи и корупция. А иначе София ще си остане същата

87

Анонимен

преди 4 години

По-голяма глупост от "компактен, многообразен и адаптивен град" не съм чувал през живота си! За Софето ли става въпрос или просто се намирате на приказка?

86

Сатира

преди 4 години

Смешници, половин България ще стане само София. Ей стопихме се, населението ни е такова каквото е било след Втората Световна война.

85

Факт

преди 4 години

Неправилни цели за развитие на София от гледна точка на хората и правилни от гледна точка на управляващата мафия. Това е Визия за София.

84

Коментар

преди 4 години

Защо ми изтрихте коментара за детските градини и яслите, продажници?не е ли истина, че след 30 година ще има само едни "***" и за тях ще се построят....?

83

Картофка

преди 4 години

До зимата или даже по-рано сф ще заприлича на Минеаполис.

82

Анонимен

преди 4 години

няма да го направите вие обаче, времето на герб изтече

81

Анонимен

преди 4 години

Учете ромски ще ви трябва защото това ще е официялния език след 30 г. На сметището София където ще има население от неграмотни като в всяка държава от 3 свят.

80

Анонимен

преди 4 години

Единствената причина поради ,която бих посетил София е по здр.причини за мен или някой близък.