25

Анонимен

преди 4 години

"Защо богатите руснаци избраха карантина в Западна Европа?"-Защото още от 1945 г. е така синовете им учат на запад,парите са им там, имотите са им там ,работят там,ползват се от всичките блага от там,колите са им от там и т.н. и т.н. и т.н. дори ДрОгаря Ун е завършил в Швейцария, абе същите лицемери,като наще ***.

24

Типично

преди 4 години

за червените плъхове,когато корабът почне да потъва,да си търсят чартъри за към имотните си дестинации!Нима не го направиха и българските им събратя?!Нима дрогарката Дража Вълчева не си би пръта през 80те години на миналия век към Виена,дето злите езици говореха,че си купила цяла уличка с имоти!А къде е Владко,момчето на татко?Май и той си взе еднопосочен чартър за Швейцария?А се чува,че от време на време прескача и до Калифорния?! Дрогарите ни построиха социализма,а те си биха шута на запад!

23

Петров

преди 4 години

трима източници? поне като преписвате от спуснатите ви опорни точки, преписавайтебтака че да звучи че уж е писано от българи

22

Петров

преди 4 години

Защо богатите българи избраха да тровят сънарниците си като горят *** а те самите си купуват къщи в Барселона?

21

Анонимен

преди 4 години

Древните Нормани са люлката на бялата европейска цивилизация от там са имигрирали към Велика Британия господствала по всички морета и океани и създала бяла Америка.Монголските *** могат само да мечтаят за такива неща.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако човек иска да види истинска френска стара цивилизация отива в Бретан и някои части на Нормандия.Всичко друго е фалш.Когато някоя рускиня почне да се прави на французойка и западнячка или някой руснак в Парижь го подминете с надсмешка.

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо по-добро и повече от това което са постигнали норманите и тяхните наследници англосаксите не е постигнато.А руснаците са си просто монголи от азиатските степи.

18

Анонимен

преди 4 години

Ами то и богатите българи избраха карантина в Дубай и от там само ни джиросват!

17

Анонимен

преди 4 години

Е Франция попринци е била 50 млн половин милион е нищо.Ако искаш да кажеш че руснаците са "направили" Франция каквато е днес е смешно.А туристите не участват пряко в живота и изграждането на обществото те са за малко и не са местни граждани.

16

Анонимен

преди 4 години

Че то във Франция си е пълно с руснаци поне от век.За идеологически активно мразещите: след революцията 1917-1918 г. във Франция по официални данни са се преселили около половин милион руснаци.В Швейцария, в Германия от средата на 19. век курортите са пълни с руснаци.

15

Анонимен

преди 4 години

Нека ходят и там ще го превърнат в руска *** хората правят една държава не друго.За какво ми е да гледам Венеция с китайци Лондон с руснаци и Париж с камерунци.

14

Анонимен

преди 4 години

Кога избухна като бомба заразата в Москва? Не беше ли в края на март? Не беше ли след като една голяма група от споменатите тук руснаци се върна от вояж в Куршавел? За тях ли Собянин каза, че са докарали цял куфар с коронавируса?

13

руска мизерия

преди 4 години

Всички знаем ,че руската мизерия няма равна Отвреме на време се появява някой разбирач - прекарал две три седмици в русия - дето обяснява колко добре е там. Ама тия хора нито са се сблъсквали с хаоса на руската зима , нито с гигантската корупция (нашите ГЕРБери са кокошкари в сравнение с техните чиновници) нито са сблъсквали достатъчно дълго с окаяни депресирани алкохолици.Бях командирован за 2 години в москва - можех да се преселя тям дори - ама там е МИЗЕРИЯ!Единственото хубаво бяха жените

12

Анонимен

преди 4 години

Като нашите са.. Плюят по Европа ама неще да се върнат у ***))

11

Анонимен

преди 4 години

Не е от парите а от тъпотата и аз съм беден ама ме кефи запада и не го крия.Тва че нямам вила там не значи че не харесвам запада.

10

Ами, просто е....

преди 4 години

БОГАТИТЕ, ВИНАГИ ИЗБИРАТ ЗАПАДА И САЩ.ЗА БЕДНИТЕ И ТЪПИТЕ. ОСТАВА КОМУНИЗМА, СОЦ-а И МИЗЕРИЯТА В СОБСТВЕНАТА ИМ КО. ЧИ. НА.... ХАХАХААА....!!!СТАРА КОМУНИСТИЧЕСКА ИСТИНА!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко опира до пари.. Когато са бедни стават родолюбиви, когато са богати забравят от къде са тръгнали..

8

Анонимен

преди 4 години

Е как Ница бе нали там са гнусни французи пeдaли говорещи на омразен френски.Ваща мaмa лъжливая.

7

Анонимен

преди 4 години

Плюят по ЕС ама все там киснат.Шизофpeници.

6

Анонимен

преди 4 години

А къде?Къде е най-хубавото място на света?Всеки знае, че е Европа. Ница, Монте Карло, Сен Тропе, Лазурния бряг, това е истината.