48

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност ЦРУ са стояли зад Бийтълсите, отначало са носели по 2 автобуса ученички да крещят и припадат по концертите им, докато станат звезди после със разни песни са манипулирали хората.

47

Анонимен

преди 4 години

до 47 Ми закодирани съобщения....тия "Скорпионс" са германци. Шифровъчната машина "Енигма" не е ли германско изобретение? Няма се учудя да има връзка дето го казваш.

46

Д33

преди 4 години

Другарю ,тая мантра с бананите си я заври.Твоят идол Т.Живков кого нарече ,,недоносче" и недоразвито общество ??? Какви заводи какви ТКЗС/те ззагинаха с АПКтата/ и през 80те,всичко отиде на кино,тъй като от години се работеше на планирана загуба .След 45 години социализъм обявихме фалит! Никой не даваше вече валутни заеми а СИВ търгуваше сам със себе си ! Виждаш какво е социализъм сега във Венецуела -най богатата на петрол страна внася сега внася от Иран!?

45

1984

преди 4 години

има 3 групи хора в световната история : висши средни и низши и каквито и революции и промени да стават в общественият строй нещата винаги се връщат в изходно положение - неизбежно е! като движението на махалото. айде ваксината е измислена чиповете са произведени технологията разработена време е да маркираме овците да си им знаем бройката и електропастира да си заработи

44

Анонимен

преди 4 години

Когато гледах тези видеа,в които разни бивши шпиони се изказваха от различни страни,там разбрах,че можеш да предадеш информация чрез лекция,песен или друг вид текст,който да звучи на зрителя по един начин,а де факто да означава нещо съвсем друго,можеш също да настроиш музиката така и на такива вълни,че да действа по определен начин на психиката и поведението на човека,първите такива опити с плочи са правени от нацистите,днес това е доста по-усъвършенствано,та изобщо не се учудвам за Скорпионс

43

Анонимен

преди 4 години

И не само тази песен е написана специално събрани от ЦРУ композитори в цяла америка! И на Майкъл Джексън, и на Сиси Кеч, Мадона и други, като целта им беше да се прехласваме по запада, както й се получи!

42

Анонимен

преди 4 години

Те са го написали така както всяка рок група пише песните си - под въздействието на кокаин

41

ссср

преди 4 години

ми то както е тръгнало кгб и китайското ЦРУ заедно с аятоласите на Иран да вземат да композират нова песен и да я дадът на някоя група може пак на Скорпионс ко са живи ама пускайте нова песен изчистете свръхбогатите капиталисти с амбиции за власт че ще ни чипират и ваксинират всичкиии ! по-хубаво да воюват държави и строеве помежду си отколкото да има един строй подчинил всички хора по земята, зле за нас щот ний сме най-малките незначителни оловни войничета на бойното поле наречено земя,долу ЦРУ

40

Додо

преди 4 години

"Дойче веле припомня фактите."=====================Ясно, знаем какви "факти" фабрикува Дойче веле.

39

Анонимен

преди 4 години

До 21Как може да фалираш, когато си произвеждаш всичко сам навсякъде, имаше ТКЗС /ферми/ пълни със животни, по полетата продукция бол дори учениците ходеха на бригади да помагат за събиране на реколтата. Как ще фалираш обясни ми ? Колко беше дълга по времето на Виденов ? Те САЩ и да се къпеш във злато пак могат да кажат, че си фалирал или да те занулят. Какво стана със Кадафи като реши да прави Златен динар ?

38

Анонимен

преди 4 години

Какви конспирации само ... сега кажете, как открили лек за така, ама го скрили ... видиш ли, дали 500 милиона долара за да разработват лек, ама го покрили ...

37

Анонимен

преди 4 години

До 5Ми ... не беле лошо, да ти кажа.

36

Анонимен

преди 4 години

до 35 Ергенския данък беше от 30 до 50 годишна възраст. 20 години да им плащам защото не искам дете?

35

Анонимен

преди 4 години

До ДимоПреди беле съшито. Даже си придаваха важност

34

АТАКИСТ

преди 4 години

до 25 Така е! А какво да кажем за предателите руснаци през ВСВ, които след като дезертират от редиците на Червената армия са се били на страната на немците? Наричаха ги "власовци"- кумира им беше предателя генерал Власов.

33

Анонимен

преди 4 години

До 24Изчакай, докато не можеш да имаш дете ... просто защото с жена ти не си пасувате. Случва се.

32

Димо

преди 4 години

Промяната е че тогава като бяхме млади никой не плямпаше непрекъснато за политика и не обсъждахме и осъждахме този и онзи както днес ! Всички и всичко политизирате с възпалените си мозъци ,в тези социални мрежи и всеки неграмотен ,невежа и неинформиран бълва ,,филосовски мисли" и ,,познания" каквито всъщност няма .Но нали е анонимен ,не му пука. Става дума за една хубава песен бе увредени хора!!!

31

Анонимен

преди 4 години

ГРобачов ни загроби. Оня склеротик рейгън му го надена съде картофите. Най лошото е че гробаров си живее живота харчи си милионите а ние изгубихме независимоста си спокойният живот заводите текезесетата и Децата които отидоха да слугуват на еврог, ейците. Това ли искаха ония скачащите на кара на драгалевския мънгожери. Искаха банани и тоалетна хартия ли. Заради това ли се продадоха. Същите тези дето скачаха сега взимат пенсии с които немогат да се нахранят. . Ех умници вие дърти.

30

Безделника Радев

преди 4 години

Той така е свикнал от социализма и безделника Радев - всичко да му е безплатно ........

29

ппп

преди 4 години

ссср го катурна липсата на икономи4ески реформи!!само с перестройка не става!!трябваше веднага да сменят икономи4еската система , а не само приказки за сталин ,гулаг....