150

Анонимен

преди 4 години

До До трезвен/153"!Европата много лоша,имахте късмета,че Европата дойде,иначе шяхте да млатите за Ковашки и подомни за по 610лв"Да, но ти го виждаш, щото работиш и си квалифициран, а пройдохите дето по цял ден мрънкат колко лошо е положението и каква мизерия е не похващат работа и чакат някой да им "даде". Видях и трола, който така "гневно" те "изправи" пред струга "за 150хил евро". Чичо ми работеше на нормален струг в ЗИИУ Стандарт а след това управляваше няколко такива за по 150 хиляди :)

149

GG

преди 4 години

До 156Бойко е ***, но не и ***. Не си разбрал явно защо тази беше издигната за кандидат. ББ не искаше да се повтаря сценария, когато го свалихме поради причината, че абсолютно цялата власт беше в Герб тогава с Роската президент. Той просто подари победата на БСП за да избегне повторението. Президентът не е маловажна фигура, но не и толкова важна. Всеки кандидат мъж щеше да спечели...

148

Анонимен

преди 4 години

"Защо президента не спира с критиките към кабинета"?Защото са гола вода,до един!

147

Геш

преди 4 години

До АнонименЯвно хранениците на държавната ясла бая са се увеличили !!!

146

До 150

преди 4 години

Джиджи,ти безработна висшистка ли си?Или само безработна?

145

Анонимен

преди 4 години

До =/145"Пък и да можеше,пак не става защото е на пряко управление от Москва,а руските и българските интереси са напълно противоположни"Е те това е истината, накратко казано за перспективите на комунистите в България.

144

Активист на БСП

преди 4 години

България трябва да стане президентска република с президент ген.Румен Радев !!!

143

Владетели на света

преди 4 години

До Анонимен 142"Забелязвате ли рязък обрат в оценките на коментарите откакто настъпи също така рязката промяна в цените на петрола?Май рублите за тролстване са секнали или намалели рязко!"Имаше една безценна графика показваща зависимостите между цените на петрола и амбициите на Раша. Мисля , че някъде около 170 долара за барел бяха готови да завладеят света.ХАХАХАХАХАХАХХАА

142

До трезвен

преди 4 години

Ти,неграмотнико,знаеш ли,че ако те изправя пред струг ЦПУ за 150хил евро ще гледаш като клепоухия си идол -празно и неразбиращо !Виж колко си нисш,за да си мислиш,че да работиш на струг е нещо обидно! Само това ми е достатъчно да определя ,че ти си пълен БРАК !Пълен !

141

Анонимен

преди 4 години

ББ смяташе че и магаре да предложи за президент ще го изберат!Да ама не!Цецка се оказа по лош кандидат от магаре!Иначе авиатора нямаше да го има!

140

Трезвен

преди 4 години

До ТонкаНе се и съмнявам че работиш на струг Тонка...хихихиПросто си плащай вноските всеки месец и си върши работата с желание, тоест да тролиш, отдава ти се....хохохох

139

teo

преди 4 години

Президентът румеН радеФ трябва да заповяда на своите червени писачи на изказванията му ДА МУ НАПИШАТ И ИЗПЕЯТ ПЕСЕНТА "ПОСЛЕДЕН ВАЛС" и да го изтанцува с ***!!! И ПОСЛЕ В ЗАТВОРА!!!

138

До трезвен

преди 4 години

Работя на ЦПУ струг в западна компания в провинцията .Заплатата ми е 1500лв чисто ( с две съботи по 6 часа) Не съм се прегърбил .Жената работи за Албена АД и се подписвс срещу 540лв чисто ! Ето ви ги бг работодателите,българското ,държавното или както искаш го наричай!Европата много лоша,имахте късмета,че Европата дойде,иначе шяхте да млатите за Ковашки и подомни за по 610лв

137

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Кощунство е да отричаш стореното от ГЕРБ... - и който го прави си прави харакири...

136

Трезвен

преди 4 години

До Анонимен 147Радвам се за теб и приятелите ти, само не си забравяй да платиш вноската в края на месеца.Ако забравиш, ще видиш какво е демокрация в действие....хахах

135

GG

преди 4 години

До 149Преди 5 години, когато завършвахме ( висше техническо образование ), се започваше на 700-800 макс с 0 опит. Сега за 1200 лв не искат и да чуят.

134

Анонимен

преди 4 години

Най-прекрасното нещо случило се досега на България след златния век при Симеон е влизането й в ЕС и управлението на Борисов!Изобщо няма две мнения! Толкова е просто-в интернет може да се провери стандарта и покупателната способност на българина през годините,може да се видят инфраструктурните промени в снимки и видеа,може да се разбере европейския полъх на цивилизацията,която бавно,но сигурно идва в нашата държава !Кога бяхте по-добре? При царя,Виденов,Станишев,Орешарски ? Я проверете цените!

133

GG

преди 4 години

До 141 и 147Вие сте луди бе ! Вместо да ядете картофи всеки ден, вие карате нови коли. Да ви се чуди човек на акъла...

132

Анонимен

преди 4 години

До До 137Абсолютно същото мога да кажа за себе си, брат ми и приятелите ми.Преди 10 години беше лукс да си купиш нови гуми за колата.Преди 8 години си купих Тойота Корола на 8 години за 9 заплати, сега за 9 заплати се оглеждам за Мерцедес Е220 на 5 години.Не съм си сменял работата.

131

=

преди 4 години

Каквото и да си говорим ББ се изчерпи и плаче за смяна.За съжаление друг мъж, способен да управлява държавата не е изгрял на хоризонта,а и няма никакви индикации ,че ще се появи.Що се отнася до зеления чорап,той и жена си не може да управлява,камо ли държава.Пък и да можеше,пак не става защото е на пряко управление от Москва,а руските и българските интереси са напълно противоположни.Приватизаторката Корнелия,Копейкин и другите "опозиционери" предизвикват единствено съжаление и насмешка.