506

Разликата

преди 4 години

сделано в СССР произведено в България Едно е да сделкаш с теслата друго е да произведеш

505

идея

преди 4 години

Вечер преди да легна си слушам класическа музика-записи на-гулю,гулю,шменти капели,тадъф тадъф,мисирка *** и прочие.Решил съм да правя речник на нетрадиционни думи в мутренският език.

504

Анонимен

преди 4 години

обаче пожарникаря мисли, и мисли, а като говори на български преводач ни требе. Пунта Мара.

503

Барба Ганьос

преди 4 години

До Нашият е най-умниятАко вашия реши да направи коремно,требе шиши да дойде да го повдигне или кран.Затова не се мъчи,а си кара джипката и рита топка,без да кара лодка.

502

yes

преди 4 години

ало гиганта, е какво друго да каже един гербераст, като хвалим Президента Радев сме мръднали, като хвалите Борисов сте умници, що така "разединявате" нацията бе герберски тлъсти комунисти, иска вожда ви само да го хвалят и послушковци ама нема, софиа голема , другарю..

501

Нашият е най-умният

преди 4 години

Физкултурник измежду всички прзиденти.Само той може да прави коремното без да се замисли.Всъщност той прави всички неща без да се замисли.

500

Анонимен

преди 4 години

Всичко ,друго,но не и въстание.Скачане от балкони,самозапалване,хвърляне под джипки и ...толкова.Както каза вчера професор 80%,последното нещо което българинът би направил е да се революционизира.Не е характерно за нашия народ.Това е просто медицински факт.Точка.

499

baffff

преди 4 години

В БГ всички бизнеси са дадени на т'урците,де що фабрика има е на тях.Лично тиквата отиде в смолянски завод,че им разреши да правят маски/шлемове и да го рекламира,и се обажада по италия,израел да натиска да взимат от тях, щото пак с негова благословия е плевнята в борда а той в замяна ще плюе повечко по Радев и дпс ще гласува закончетата в НС че инак с бсп не минават.Строителството на магистрали,на потоци го държат пак т'урците,златна добруджа пак те и изнасят само за турция да ги храним с най качествена пшеница.Ей т'ва ви е герб.Така се стои на власт.

498

1

преди 4 години

До ГИГАНТА,и плюят тиквата.

497

1

преди 4 години

До Гаварит Масква,а пожарникаря,докора ли ви нещо,или някъде към 2027ще пристигнат,обаче без двигатели,така били по евтини.

496

Гаварит Масква

преди 4 години

Нашият вирус е по- добър от вашия , има по-голям размах. Нашата радиация е най-хубавата. доказахме го още с Чернобил.Нашият, т.е вашият Резидент нищо не е напрвил нито за вас нито за нас.Поне едни грипени да ви беше докарал - да се поупряжняваме да ги сваляме кат зрели круши. Нашият Решетников май ще маха вашия ф-а-т-м-а-к.

495

ГИГАНТА

преди 4 години

До u2МНОГО ВЕРНО КАЗВАШ...САМО ТУК Е ПЪЛНО С ЧЕРВЕНИ ИЛИ ПСИХОДЕСНИ *** И ВЪЗХВАЛЯВАТ Я РЕЗИДЕНТА, Я МАЯ КОСТИНБРОДСКА, Я КУ..НЕЛИЯ НИНОВНА ...

494

1

преди 4 години

До Избирател,*** стига с това въстание,минали са 200години,сега не виждаш ли,хората,нямат пари за хляб,ти си взел въстание да правиш.

493

Анонимен

преди 4 години

Пардит ВашингтоунБългария е във висините.Първи по смъртност и намаляване на населението.Първи по безработни и срив на икономиката,защото такава просто няма.Най-потупваните по тиквите от гаспадарите.Уряяя!

492

ГИГАНТА

преди 4 години

До yesАБЕ ТИ ИМАШ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ?ИЛИ НЕЩО СИ МРЪДНАЛ?

491

1

преди 4 години

До u2,а нещоправеца,пък се скри в дупката си,днес не е на кеф,да инспектира,или да джитка,по калцуни.

490

САМО ТАКА БАЦЕ

преди 4 години

До ГИГАНТАСАМО ТАКА БАЦЕ ...

489

Анонимен

преди 4 години

Говорит Москва България е на дънотоТурция готви инвазия в КърджалиБългарите изнемогват по плажовете на ГърцияКриза в кризатаНай-новата новина - Има опасност България да излезе от кризата без план

488

да,ама

преди 4 години

До Анонимен 524С един мандат по-млад от съзодийника му дедо Боре,който вместо да оди да оди да оре Оправлява джипка,пардон-държава.

487

1

преди 4 години

До Глас за промяна,а при агент "Буда" по-малко ли са.