12

АНТИ

преди 4 години

Помощ дават алчните еврейски банкери.От такава помощ, ще се помогне най-вече на нашите хора.Това е положението в Бг.Не сте от нашите хора ?!Нямате късмет, спасявате както можете, във днешните вълчи времена.

11

Анонимен

преди 4 години

"Хората с диабет тук са 600 000. Тези със високо кръвно - над 2 милиона. Излезе ли положението при С19 извън контрол, ще се дадат много жертви !"Е ти какви изчисления направи - БГ е 6 милиона, българите 5 милиона, ти изкара над 50% от българите населението болни

10

Анонимен

преди 4 години

В Америка вече си задаваха въпроса, дали трябва да се харчат толкова много пари, за да се поддържа живота, на човек който има тежко хронично заболяване. Е коронавирусът ще разреши набързо този проблем.

9

Анонимен

преди 4 години

Да почива в мир жената. Но няма ли да спрете с тоя театър вече,откраднахте колкото може,ще откраднете още от ваксини и още, и още. СЗО няма ли да помогне на бедните хора по света,че умират от глад и мизерия.

8

Елемаг

преди 4 години

Моля ви се медиите,пускайте поне по 3 жертви!!!Че само една ,дето по подразбиране е с амнайсе хиляди заболявания ,просто показва,колко е трагично всичко,ако не беше смешно.целият този фрас с тази истерия!!!1 е малко ,давайте минимум 3 ,пак ви казвам.Ама не се опускайте ,като оня с черепно мозъчната травма.

7

чичо

преди 4 години

Хората с диабет тук са 600 000.Тези със високо кръвно - над 2 милиона.Излезе ли положението при С19 извън контрол, ще се дадат много жертви !

6

Анонимен

преди 4 години

Починала е след брифинга. Ще го имаме предвид.

5

Киро Брейка

преди 4 години

На Кобито 19 ( както му казвам аз) много му се кефя за да покаже колко мишки има в действителност. Това заслужавате- да стоите запрени у вас с маски и да не си показвате муцунките навън докато не изтрещите тотално.

4

Анонимен

преди 4 години

Искам да знам къде е великият доцент, който плю по европейците колко били кекави и колко била у нас висока средната възраст на умрелите от новия коронавирус. Откакто направи това свое гениално заключение тип плявата на Мангъров, средната въздраст на загиналите падна с 10 години. Иначе се очакват още много жертви, свиквайте, нормално е. Ще мине и замине, но догодина или наесен пак ни чака вълна, дано са измислили ваксина до тогава.

3

Бубето

преди 4 години

Да, не казват колко е броят на починалите от коронавирус без придружаващи заболявания...

2

Анонимен

преди 4 години

"....била е на хемодиализа от 4-5 години и с остра бъбречна недостатъчност.Развила е двустранна пневмония."Мдааа...короната е виновна!

1

Майтапчийски

преди 4 години

Ужас!Пишете я по 3, ей така да има.