55

ПроСоТо

преди 4 години

ега ти празнодумствата,които е изръсил Шкембе!!!!!!!!!..Просто немам думи,дори и не дочетох бръщолевиниците му...Ама забележете:-Нинова говори за ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ на капиталовложенията в резултат на Извърнедното положение.НЕ АПЕЛИРА да не се въоръжаваме!...Но когато цялата икономика на страната затъва Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТИ ДА СИ ПОРЪЧВАШ НОВИ ЛАМПАЗИ!!!!Като отмине кризата,тогава да-да се продължи с превъоръжаването,но когато нацията е застрашена от изчезване,за какво става дума?!и вечната

54

Анонимен

преди 4 години

Няма по продажна и упоена *** от военната.

53

Анонимен

преди 4 години

Нереден армия, нереден кръчми!ВИП тюрлю гювеч и много панаири.Отпочна се с психопроблемитеот короновия стрес.

52

Анонимен

преди 4 години

Не гласувах за вас за да се коалирате с герберите, негодници.

51

Анонимен

преди 4 години

По-големи популисти от лъжепатриотите няма и няма и да има.

50

Шкембе войвода,

преди 4 години

Полевата болница в Арената с легла от времето на Джуров.Къде ви е резерва?Раздадохме на някои от служителите си маски от 70те години.Но няколко милиарда за морално остарели хвърчила,евентуално 2027г.,но платени авансово.Ти си за затвора.

49

Анонимен

преди 4 години

Ало Шкембе войводо Русенски Македонецо за какво ни е армия която и за чЪп за зеле нестава. Защо ви раниме за Пушечно Месо на КравРите ли. От нашите данъци ви плащаме заплатите за да Обслужвате Чужди Интереси. Къде ше се криете всички сеяндурски тарикати като излезне Народа с Винкелите. У Северна Македония или в Южна.

48

Анонимен

преди 4 години

алелеле!!! един гербераст критикува друг гербераст но за това са виновни социалистите...

47

Анонимен

преди 4 години

До 45В България не е имало руска база, а цялата държава беше руска база с 3 000 съветски инструктори в щабовете и 2 000 в поделенията на КДС !Нашия ротен всеки петък биеше крак и рапортуваше на руския щабен офицер.

46

обективен

преди 4 години

Шкембе войводата не може да си върже обувките ,ама говори за война.Продавача на паспорти и военни имоти трябва да е в ареста.-Каскет ,прибирай този мошеник!

45

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов трябва да тича по 10 километра с пълно бойно снаразение да слали килограми, копчето на сакото му ще се скъса.

44

Офф ,да се омита

преди 4 години

Агент Иван вече грухти като глиган.А всеки глиган рано или късно трябва да бъде зак.ан.

43

Руска база

преди 4 години

Тук никога те е имало руска база и руски войски целогодишно, а американсщи бази са Ново село, Безмер. Има и други. Хората в тези райони срещат американски войници. Даваме базите си на безценица. Американски съветници има в силовите ведомства.

42

Анонимен

преди 4 години

До 40Не демокрацията унищожи армиите на страните от източния лагер, а лъжата на Кремъл, че също ще прави демокрация.Е сега видяхме, че веднаж империя на Злото, винаги си остава империя на Злото !

41

Анонимен

преди 4 години

по какво се съди че Каракачанов е войнолюбец? Живеем в състояние на перманентна война. Първо - ИД, която само допреди година-две бе реална заплаха. Второ имигранти по границата. Трето Ердоган има щения да рашзири границите си за наша сметка, постоянно рисува карти в които попада Кърджали. Четвърто - проблеми с наводнения и пожари. Ние трябва да имаме боеспособна армия. Къде е войнолюбството?

40

Анти

преди 4 години

Костов спаси и страната и армията. А ти, ояден агент Иван, искаш за сметка на армията да затриеш държавата. И двамата с Нинова сте позор за България!

39

Анонимен

преди 4 години

До 33 Грешиш! Ние както и в цяла Европа,преминавайки към НАТО Американското,Си закрихме и унищожихме "химически войски" Чувал ли си за тях?! Само руснаците Не закриха този род войски в армията си! За това се справят успешно на всякъде! Ние просто нямаме НИЩО! " демокрацията" Не предвижда подобна нужда от тях уви!Но се оказва Че са нужни днес!

38

Анонимен

преди 4 години

Какви субсидиии бълнуват някои, когато няма ЕВРОБЮДЖЕТ. Сън в лятна нощ. Можем да пренасочваме пари от вече съществувщи програми но това не са субсидии. Доколкото им някакв спешн пари- и те са много малко - то те са ЗА ДЪРЖАВИТЕ В ЕВРОЗОНАТА? Където БСП се възпротиви да влизаме.

37

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно какви са критериите му за кадърност и към кои смята че спада самия той. Ако под кадърност се разбира да дадеш едни пари и да чакаш някой ден едни музейни експонати да кацнат у нас то сигурно е много кадърен.

36

Boko bo

преди 4 години

Ти кадърен ли си? Източваш оръжейните заводи и продаваш имоти на кило... Всичките ти протежета са за затвора ... За евродепутата ти пияница няма кво да говорим. Айде бегай в Била и си купиш краставица и си я заври отзад. Патриот бил! Жална и майка на България