63

до 75

преди 4 години

Разбирачо, за колко се строи и продава според теб, м?

62

Ами

преди 4 години

По-лошо от това да умреш е да умреш от страх,тогава си жив умрял.

61

Анонимен

преди 4 години

Между другото, ако някой е чел заповедите за мерките знае, че няма забрана за магазините за дрехи освен тези в МОЛ. Няма забрана и за фризьорски салони и прочее. Това, което Мутафчийски каза една вечер, на другия ден не беше взето като мярка от МЗ. В заповедите на министъра са големите търговски обекти тип МОЛ, културни и спортни мероприятия, кина, театри. Впоследствие събиране на повече от двама на едно място и посещние на паркове и градинки. Не и на пешеходни зони, плажове и прочее.

60

Смях

преди 4 години

До анонимника разбирач. Що не станеш строител-предприемач. Работи на тия цени, дето си ги измислил и стани милионер. 300 - 2000. Смешен ***.

59

1234

преди 4 години

Защо сдруженията на бизнеса не атакуват в съда дискриминационния списък, който посочва кои могат и кои не могат да работят!?! Който е в забранителния списък държавата да му покрие поне 60 пр от приходите за същия месец на 2019. Така е справедливо.

58

Георги

преди 4 години

Стига с тая драма :). Аз също си освободих офиса и сега работя от къщи. Като мине вируса пак всичко ще си е както беше. По важно е да не загубиш близък човек от колкото да спреш работа за 1-2 месеца. Би трябвало всяко семейство да има 2-3000лв. спестени - бели пари за черни дни.

57

Предприемач

преди 4 години

Ето така трябваше да изглеждат банките, а не магазините. Обаче кръвопийците си живуркат още. Държавата ги пази. Нас ни пази арменския поп

56

man

преди 4 години

Ех, сега БСП да беше на власт..

55

Анонимен

преди 4 години

Ще останем само коравите, айде махайте карантината. Слабаци не ни трябват. Едно време хората са си давали живота, за да я има днес България сега *** глeзльoвците не искали да умират, еми не искат някои ама той коронавируса не пита.

54

До 63

преди 4 години

Това са перачници. Те няма да фалират.

53

1234

преди 4 години

Статията завършва с въпрос чиито отговор ББ се прави, че не съшествува, но гладните бунтове предстоят....

52

Кант

преди 4 години

Хем бизнесмена гладен, хем наемодателя гладен!Вечер заедно пляскат от балкона,*** и спирт се леят във сифона.Кой за хляб, кой за маска от перде,На пътя се пресичат двама,Единия вайка се, реве,Втория вика страшна драма.Стой си вкъщи, стой си вкъщи,Недей се много мръщи.Дай и ръкавици да ти тура,Че скоро ще ядем на оня ...

51

Анонимен

преди 4 години

Има много безсмислени магазини продаващи парцалки на завишени цени.Навсякъде в цялата страна.Предлагат се безкрайно много излишни неща особено от пластмаса. Всеки решил да става "бизнесмен" прекупвач-те затова ще фалират.

50

Анонимен

преди 4 години

До EstetКакто и да го въртиш крайният потребител плаща.

49

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМи не го купувай тогава, никой не те кара насила!

48

Анонимен

преди 4 години

Един апартамент излиза 300 евро на квадрат с обезщетението за собственика на земята, продават ти го за 2000

47

До 53

преди 4 години

Естествено, че ще гледам Нова, ти какво искаш да гледам БСП ТВ и всяка вечер да си режа вените от страх като пуснат онази стръвница Нинова да ми говори за края на света

46

Estet

преди 4 години

Да добавя: замислете се, как един продукт като вафла стига до вас от фабриката. От нея излиза на 10 ст., после транспорт и логистика слагат още 5-8, после търговец на едро слага още 5, след него друга логистика 3-5, после краен търговец слага 8-10 ама той добавя и още поне 10-15 за наема на обекта. Ей ти фафла от некачествени суровини как става вече 50-50 стинки. В моловете веригите плащат минимално наеми по 15-20 хил. лева месечно, а продават евтини парцалки. Дано отпаднат ненужните звена.

45

до 45

преди 4 години

Дай линк за тия 200 хил с над 9 жил заплата, лъжльо, много ги обичам тия дребни лъжльовци като теб

44

Анонимен

преди 4 години

Гледай те Нова турска тв!!!