52

Бивш Гербер

преди 4 години

Гербаджийските избиратели са от минимална до средна работна заплата .Мизерници ,неграмотни ,ей тва са .Умен човек няма да се хване на ефтината харизма на главната Тиква .Само *** ги избират, и тез *** диктуват живота на цяла България !

51

Анонимен

преди 4 години

От комуниста гавазин ще умрете от глад. Слагайте минуси. Аз ще се смея докато купувате половин кренвирш с псевдодемократична усмивка. На работа ще останат боковците и създадения от мутрата черен униформичко. Тази хунта е съставена от необразованата *** на червения елит.

50

мишо бирочето

преди 4 години

Радини вълнения, квде си бе мъжкарче. по зарите и парадите и шипките сте стотина генерала, пагончета от горе до долу, даже оня плешив плашипутаранец на тиквата сте му сложили две ленти. Нарамвайте мускетите, препасвайте сабите и спасявайте българия лентяи. Ама това не е като да ходиш на обучение в ленгли май? Страхливецо, ако не верваш на армията си, ПРИЗОВИ НАРОДА СИ дето уж те е избирал и тебе. То срещу оня травестюг Цицка Цачева майката на нацията с големия кобур и Кермит Жабока ми се струва че щеше да спечели.

49

Сега

преди 4 години

Лентореза да минава по цехчетата,които хвалебствено откриваше и да лепи лентите,които ряза пред камерите.

48

Бай 100ян

преди 4 години

Гнусната Гербаджийска пасмина която ни докара това адово изчадие на главата заслужават да продължат да водят мизерния си начин на живот докато са живи !!

47

мишо бирочето

преди 4 години

на тройкаджията му личи че книгите ги е чел до 3та страница а уменията му да наблюдава и да се учи и събира опит от реалноста която ни заобикаля са нулеви. те и тройкаджиите от основните училища и ТВУ-тата знаят как да точат заеми и да рупат салата за 700 лева бе мамин. Само Юнг би бил способен да открие всички начини по които това същество на снимката е сбъркано от комплекси за малоценност и компенсира идиотизма си със злоба, злорадство и правене на гадории. Бесилката която скоро ще му окачим на изнеженото вратленце ще му е малко наказание.

46

Анонимен

преди 4 години

Тука материята е сложна за русофили. Дайте в някоя статия как Путин направил пелмените безплатни.

45

Ангел

преди 4 години

Тоз пък .Плащаме едни от най високите данъци в Европа и има наглостта въобще да говори за поскъпване на данъци. ДДС трябва да падне наполовина и прага за влизане да се вдигне

44

Анонимен

преди 4 години

Махай се на бегом .кой те пробутва да си на тези Сложни отговорни икономически простове.

43

Анонимен

преди 4 години

гато и да ги закопаш тия си закъснял

42

Анонимен

преди 4 години

Горанката ли?! Живее на аванта, наем не плаща! Иначе акъл дава за финансите. ***!

41

Анонимен

преди 4 години

значи 3 миларда излишък в края на годинатаплюс 3 милиарда подарък на бедна америка за несъществуващи самолетии сега 10 милиарда дълг за бъдните поколенияза да имат някой вили в барселонаапартаменти с асансьори и милиарди в офшоркичестито на овцете за поредното стригане

40

Bлк

преди 4 години

Луд и нагъл крадец. Не е изкарал и платил един лев данъци през живота си, на раздава и разпределя.

39

Не ви ли е ясно

преди 4 години

ГЕРБ Е ЧУМА

38

Наблюдател

преди 4 години

Основен закон за политическа стабилност в България е че колкото повече вият троловете на червените олигарси, толкова повече правителството си върши работата и увеличава своята подкрепа. Оценка слаб за кръгът: БСП, Румен Радев, Слави Трифонов, умни и красиви на Иван Костов. Нулев успех в подривната дейност.

37

Анонимен

преди 4 години

Eдна корона ви събори, кекави българи!2 седмици седите вкъщи и с интернет и всички удобства и ревете.Пра-бабите и пра-дядовците ви две световни войни издържаха, глад, мизерия, болести и оцеляха!

36

Анонимен

преди 4 години

другаре,от позитано платиха ли ви за драскането на местните избори?

35

Христо от Самоков

преди 4 години

А по бай Тошово време българия не е теглела нито лев заем. Аххххх фашисти такиваааа как ревете по комонизма ама няма. скачахте по плоштадите и крекахте ама сега ревете. Ще искате Тато да си дойде ама няма. Ето ви ГЕРБ да ви оправлява и да ви тегли заеми и овеличава бесизходицата в която живеете. Защо във Великата Русия няма нито един болен курона вирос? Защото здравеопазването е велико както всичко в нея. Вие се радвайте че имахме и ние бяхме соц страна иначе щеше да има мор като в гнилия запат

34

баба

преди 4 години

тоа, цитирам: "доста мазнинка е придърпал"какъв беше, я какви бузки е отпрал

33

Анонимен

преди 4 години

Ореха ги остави с близо 8 млрд в бюджета, сега колко има там ? Всяка година нов заем, едвам събраха 2 млрд за 6 самолета. Добре сме вервайте ми.