118

До 139

преди 4 години

Да,да,гласувайте за БСП ! Няма да гладувате като през 96/97 г.Ей,комунист,кои фалира държавата бе ?

117

Анонимен

преди 4 години

Аз също говоря с познати в чужбина,с шофьрите на камионите във фирмата.Изобщо не се и коментират мерките на изолация там.Ама изобщо ! Дори единият шофьор ми вика леко на майтап,че като влезеш в България и не можеш да разбереш,че има изолация.На запад било къде,къде по строго или вероятно по-спазващо се.Въпрос на манталитет и интелект ! Гань() обвинява държавата,че не помага,обвинява лекарите,че няма ваксина,обвинява службите,че не са усетили навреме вируса.Само себе си не обвинява,че не спазва !

116

СДС

преди 4 години

За Бога братя -не купувайте! яжте пасти!!

115

Социалист

преди 4 години

Гласувайте за БСП, при БСП няма да гладувате, не е като ГЕРБ бесепето!

114

Антоанета

преди 4 години

Като няма хляб, яжте торти.

113

Анонимен

преди 4 години

Българите обичат мизерията

112

Анонимен

преди 4 години

Българите са абсолютни простаци, не знаят да пишат думата карантина, а критикуват мерките и изолацията, а на запад в цивилизованите западни страни стриктно спазват изолацията и карантината.

111

Анонимен

преди 4 години

До До 128Спокойно, ще гладуваш пак. Гарантирано от ГЕРп

110

Ф.С.В.

преди 4 години

Никой няма нищо против за Карантината- проблемът е че после Гладът (след 2-4 месеца) ще ни срещне "лице в лице" с Вирусът- явно така ще се получи в БГ -карантината ще се разпадне и масово ще се атакуват магазините за храна (както се получи в Италия Сицилия)

109

Анонимен

преди 4 години

По стар стил или по нов стил?

108

Западняк

преди 4 години

Живея на запад в цивилизацията от 14 години и съм си уредил живота като западняк. Искам най-отговорно да ви заявя, че тук на запат където аз живея хората чинно си спазват изолацията и не мрънкат и не недоволстват и не циврят. Само простите българи в дива България недоволстват срещу изолацията и не вярват на компетентните лекари и учени.

107

До 128

преди 4 години

Кои гладува за 2 седмици бе,*** !Гладувах през 96 година !

106

До 124

преди 4 години

Кои те направи на маймун@ ?

105

Анонимен

преди 4 години

Когато човек гладува и не може да си купи хляб, той няма избор освен да отиде до кофите и да потърси някоя коричка. И никакъв вирус не може да го спре. Глада побърква хората. От глад се убива, от глад се извършват кражби и престъпления. Ще настъпи анархия благодарение на празноглавите тикви, които ще сринат икономиката. Така избухват революциите. Вие гербаджиите не знаете какво е глад, добре охранени сте, карате скъпи мерцедеси и плюскaтe деликатеси. Но рано или късно ще дойде видов ден.

104

Анонимен

преди 4 години

абе тук служби ( ДАНС) в този момент на инзвънредно положение няма ли, да следят интернет за подстрекателство и насаждане на психоза и неподчинение. Поне трима има тук в тоз форум за профилактиране. Страха дезинформацуята на големи маси хора и насаждане на страхова психоза са подсъдни. По време на война разстрел.

103

Анонимен

преди 4 години

Майко мила,голямо циврене,голямо оплакване,голямо виене,голямо искане,голямо критикуване!Вие всезнаещи и всеможещи ли сте бе?Цял свят е блокиран и затворен,те тръгнали да обвиняват нашия щаб и правителството,че ги били затворили!Ама кои сте вие бе,анонимници ?Кои сте вие,че да давате акъл?Ако го имахте,нямаше да го давате в dnes.bg !Това трябвало,онова не трябвало- професорите, философите.Абе вие не можете да напишете думата КАРАНТИНИРАН,тръгнали да оправят света ! Тръгнали да ликуват

102

Учен (западен)

преди 4 години

Смъртността от сезонен обикновено е около 0,1%. Въпреки че смъртността от COVID-19 е неясна, повечето изследвания дават основания, да се допусне предположението, че тя може да е различна от сезонния грип. Ако е различна, то с определена вероятност може да се предполага, че е може би е по-висока, а вероятно е тя да е много по-висока, може и да е 1200 пъти по-висока. Такаааа. Ето че научно установихме, че COVID-19 е 1200 пъти по смъртоносен от обикновения грип.

101

истина

преди 4 години

Докторе, бесепету казаха в парламента, че ни се отменя правото на свободно предвижване, и трябва да се разхождаме из парковете и улиците. Това че ще се заразим, не е важно.

100

Анонимен

преди 4 години

А бе, хора, вие сте прости българи бе, какво недоволствате, интелигентните хора на Запад си спазват изолацията без да мрънкат, само простаците българи на Изток недоволстват.

99

Анонимен

преди 4 години

Защо в Германия, Франция и Италия където спазват изолация има 10, 20, 30, 80 пъти повече заразени на глава от населението. България заразени 4 на 100 хил, Люксембург - 261 на 100 хил?