118

отвратитИлно

преди 4 години

От летището Веднага карантина в някой хотел 30 дена под Охрана ! Инак ще го смятаме за Умишлено заразяване на хиляди Невинни Хора !

117

иванов

преди 4 години

ОТ ЛЕТИШТЕТО БАРЗО НА ЛАГЕР БЛИЗО ДО ТУРСКАТА ГРАНИЦА , 1 МЕСЕЦ СЛЕД ТОВА ТЕСТ И КОЙТО Е ЗДРАВ ВЛИЗА . ТОВА Е 4ЕЛНИЯ ИЗРЕЛСКИ ОПИТ.

116

Анонимен

преди 4 години

Тези от Испания за какво ги пускате? Да домъкнат заразата и трагедията у нас ли? Ще поемете ли отговорност ако станем като Италия и Испания защото сте пуснали хора от огнищата? Като ги пускате защо не ги карате някъде да ги контролирате 2 седмици? Това,което правите е много опасно.

115

A

преди 4 години

Това е съвсем съзнателно заразяване на половин България, не би ли трябвало да е подсъдимо ?

114

Totenkopf

преди 4 години

Затова явно и плащат на Захариева да унищожи България, Гробокопачка!

113

Bond

преди 4 години

Хващам се на бас 1000 евро /толкова мога да си позволя да загубя по време на изв.положение/, че Божков като съвестен гражданин няма да се прибере със самолета от ОАЕ, за да не зарази близките си и най-вече спец-съда и г-н Каскет.Желаещи за баса има ли?

112

66

преди 4 години

До Анонимен Така ли аз пък си мислех , че са марсианци

111

Анонимен

преди 4 години

До НЯКОЙНякой знае ли защо трябва да внасяме хора от най-заразените странизащото са българи бе ***.

110

180

преди 4 години

Места в самолета,заявките надхвърлят броя ,нп платени са само51 места.Значи хем да внасят зараза,хем ние да им плащаме.Е,тива вече е наглост.

109

НЯКОЙ

преди 4 години

Някой знае ли защо трябва да внасяме хора от най-заразените страни и потенциални носители на вируса?

108

BB

преди 4 години

Разнасянето на вируса вече е държавна политика на ес всички държави си прибират сънародниците от всякъде и внасят зараза умно.Ако и китайците бяха направили същото в Ухан заразените щяха да са милиард вече

107

Анонимен

преди 4 години

АЛО ГЕНЕРАЛЕ КАЖИ НА ТАЯ КУХА ЛЕЙКА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВКАРВА ВИРУСА. КАТО МИНЕ ПАНДЕМИЯТА ДА СЕ ВРЪЩАТ. ИСКАТЕ ДА НИ УНИЩОЖИТЕ ЛИ? МАЙ ДА.

106

Възмутен

преди 4 години

?! Е ние защо стоим вкъщи като ще ни внасят още зараза от вън! И то на фона на новините за новите жертви в Испания днес! Пълно безумие е безхаберие...

105

Абе

преди 4 години

точно така ве умници, първо не затворихте границите навреме, а сега всички заразени обратно в кочинката за да сме сигурни, че дори и останалите незаразени тук ще ни гепи и нас.. бравос, страхотни сте - аста лависта бейби!

104

Тъпомер

преди 4 години

Браво патриоти,ако не сте вие с вашите коментари,ще я вапцаме,луд умора нема,те другите държави които си прибират поданаците били много прости бе.

103

Анонимен

преди 4 години

защо при положение че повечето от тях са заразени ги връщате тук? те не живеят тук, те са предали държавата не плащат ни данъди ни осигуровки, нито пък ще спазват карантина, ще ги намерите по улиците веднага и ще ходят и ще заразяват още и още БЪЛГАРИ!

102

Анонимен

преди 4 години

Директно от самолета в зала Арена Армеец за минимум 15 дни карантина !!!!!! Иначе залудо седим по къщите и дремем по КПП тата с часове ,след като ще ни докарват от вън готови потенциално заразени !!!!!!!!!!!!!!!! Нямах високо мнение за интелекта на Захариевица ,но с такава глупост когато всички държави са си затворили границите -направо ме изумява !!!!!!!!!!!

101

Анонимен

преди 4 години

Ко стана бе що се връщате нали много хубаво у западно?

100

dron

преди 4 години

Тая е идеална да ми ***

99

Пешо

преди 4 години

Божков дали ще се върне?