82

До проф Кснтарджив

преди 4 години

Това се казва игра насляпа баба. Докато няма масов скрийнинг колко имат изграден имунитет, колко са заразени няма нищо сигурно и ще ни таралянкатеате докато станем всички на 80. Ако нямате пари за тестове защо има 13!!!!заразени лекари от пътувания. Да ви е пътуванията. С какви пари лекувате тези "лекари"? Нали уж бяха за болни. Не зорлем болни.

81

2233

преди 4 години

До 85Гледах шоуто на Слави.Вярвам на нашите учени от Харвард.Явно в БГ все още се раждат умни и качествени хора.МОЖЕМ ДА СЕ СПАСИМ ОТ ВИРУСА ДР.ГЕРБАДЖИИ!МОЖЕМ!За съжаление управляващите май нямат интерес да се отървем от тази страшна болест?Дано да се опомнят навреме.ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ВТОРНИК ШОУТО НА СЛАВИ! ЩЕ ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ И СТРАШНИ НЕЩА!

80

Анонимен

преди 4 години

Само, че капитализмът е успешен за 10% от населението.------Само сравни как са живели "бедните" при капитализма и съответно при феодализма и социализма, който си беше вид държавен геодализъм.

79

София

преди 4 години

Каква самодисциплина бре навън все едно си пуснал стадо овце по улиците на софия,незнам каква карантина има ама улиците са пълни с хора кой пеша кой на колела а иначе имаме кпп-та....

78

Анонимен

преди 4 години

Много точно го каза днес по нова една видна психоложка: децата не могат да се залъгват до безкрай, все в даден момент трябва да им кажеш какво става и накъде ги водиш. Започнахте здраво да прекалявате със залъгалките и поучителните приказки и скоро и най-правоверните ще започнат да се усещат, че нещо ги пързаляте.

77

Анонимен

преди 4 години

Вирус нямаше да има в България ако преди две седмици бяха затворили границите и спряли полетите. А ГъЗтербайтерите дето 20 години си живееха живота бяха останали там където сами бяха избрали да живеят. Сега ние ли ще стоим в Кошаеите дето нямаме пари за хляб щото заради тях останахме без работа и доходи. А тези дето се развяваха по европа имат спестявания и ходвт да пият и пазаруват и ни зараяват. Ние ли сме виновни за вируса които нямаме пари да стигнем до границата. А другрю Кантаржиев

76

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на човек ,който изобщо отричаше опасността от вируса от Ухан.Даже незнам защо тиквата го е взел в щаба,но то мутрата е толкова отстъпчив.Не случихме и на диктатор.

75

Анонимен

преди 4 години

За любителите на дистанция предлагам да разчертаем тротоарите като шахматна дъска. Тия над 60 години ще стартират от черните полета и ще се движат като пешки, а тия под 60 години - от белите полета и ще се движат като фигурата "кон" ако бързат, или като "офицер" ако трябва да подминат някоя пенсия. Да се спазва дистанция едно поле между играчите...

74

Анонимен

преди 4 години

ИСКАМЕ ЗВЕЗДИ!ИСКАМЕ ЗВЕЗДИ!ИСКАМЕ ЗВЕЗДИ!

73

Т

преди 4 години

Ако вие разсъждавахте така, както ние спазвахме дисциплина и бяхте затворили въздушното пространство навреме, щяхме да поставим рекорди и да бъдем пример за Запада. Сега, за съжаление, ще бъдем част от статистиката.

72

До 99

преди 4 години

До анонименСамо, че капитализмът е успешен за 10% от населението. За тия които са отгоре на пирамидата. За 90% капитализмът не е успешен, защото не можем да се състезаваме с идеолозите на тоя бесотлък, които са отгоре и дерибействат. Проумяха го дори и хамериканците, че без социална политика за бедния, гладния и обикновения няма да стане. Не става само да грабиш и да искаш всичко за теб. Капитализмът е бита карта.

71

Анонимен

преди 4 години

До ТНещо липсва сякаш в черепната ти кутия... Да не са избягалин от хубавото тук... тия които работят в чужбина...? Нали са българи. Имат семейства в България и се грижат за близките си..

70

Анонимен

преди 4 години

Костов съсипа държавата и сега искате държава?Айде стига глупости.

69

8

преди 4 години

Кантарджиев , да знаеш някоя болест да е излекувана само с дисциплина !?

68

Анонимен

преди 4 години

Какво стана мустако.първо отричаше и се подиграваше в глупавото предаване Панорама,а сега искаш даже вечерен час?

67

Анонимен

преди 4 години

Според тоя каскет излиза, че здравните работници не знаят какви са симтомите на болестта. Някой с половин мозък не може да е професор, както се дават звания тъй трябва да може и да се отнемат.

66

Т

преди 4 години

Защо граждани само в регистрите без да са дали и стотинка на държавата и не са се прибирали с години, решиха да се връщат точно сега? Познавам хора, които са с двойни гражданства и не плащат тук никакви осигуровки, а когато са в България децата им се възползват от безплатно образование, детски градини и др с държавна субсидия. Защо ние малкото, които работим тук и гледаме децата си тук и не сме избягали а сме били дисциплинирани, се налага да търпим сега негативи?

65

Анонимен

преди 4 години

До югозападната частАма който му е притеснение - да си носи рулетка и като го приближа да си отмерва 2-3-4-5 или колкото иска метра и да се дърпа. Лично негов проблем. Много се вживяхте вече.

64

Анонимен

преди 4 години

Лоша работа. Дисциплинирани сме, но колко време ще издържим в самоизолация, без информация за краен срок? Без движение в обичайния смисъл? С ограничен финансов запас?

63

баба мара

преди 4 години

от този грип професорът почна да прави неконтролируеми физиономии и мимикизад гърба на д-р мутафчииски