15

Varna

преди 16 години

Крайно време е някой да вземе мерки срещу тези песове. Навсякъде ги има. Гладни и бесни.Озверели и страшни. Нападат , когото сварят...няма ли да има край това? ..или ще чакаме следващия пострадаал?!

14

dex

преди 16 години

Ама до едно... кви са тея работи. На който му е жал да си ги прибира в къщата.... човек не може да излезе спокойно навън. Всички природозащитници дето ще ме плюят са ***. Номер две и той нещо ми издиша!

13

TheBEAST

преди 16 години

Имаше преди седмици един случай в който тук разгонихте фамилията ни на нас ловджиите за една стъвница.Къде сте бе природозащитници ся.МАМКАВИ

12

преди 16 години

Ами диваци сме ... не е лъжа. Виж в столицата колко глутници помиари има ... то си е страшно направо. Съседа си ги гледа и нокой нищо не може да му каже. Няма съвет, няма полиция, квартален всички вдигат ръце.

11

преди 16 години

Жалко за жената, независимо какво точно се е случило!

10

преди 16 години

мале сега ония ше писнат че сме диваци тук.

9

Анчо

преди 16 години

Агресивни са мастиите, които не са яли достатъчно бой. Едно куче ако бъде изребряно по 2-3 пъти в месеца е кротко и плашливо.Ще добавя още и че да се убиват *** не е нехуманно. На първо място в Европа по убити улични и домашни *** е Ирландия - по 50 000 на година, на второ Великобритания (не помня по колко на година). Като начало може само да ги кастрират, защото са най-агресивни през размножителния си период.

8

преди 16 години

Пич,Ти видя ли трупа с очите си! Журналята и те не са го виждали ама преразказват на принципа "- ***, ти ял ли си баница с кисело мляко? - Не бате, ама един авер на брат ми видел да ядат та той каза"

7

nqma_zna4enie

преди 16 години

Тази жена я познавам по физиономия.Тъй като често идват в с.Люлин (3км от Недялско)с един форд.Незнам как се навъдиха тези бездомни кучета в Недялско.

6

преди 16 години

Кофти работа с пумярите.. ни да ги избиеш, ни да ги оставиш. Айде тези ясно, че ще им теглят куршума (трябва!), както биха на всяко друго куче нападнало И убило човек.Но е отврат, аз като си извеждам кучето сутрин и си е гадна работа. То са поне 6-7 пумяра перманентно наоколо. *** вадят от кофите и т.н. изобщо много кофти история.Пък оня ден една жена възрастна гледам ги храни и ги съжалява, като се заговорихме и на мен ми стана жал, студ глад и т.н.Кой е виновен се не знае, но не си е работа.

5

кретен

преди 16 години

Ти *** ама тамън го гледах и по ТВ странно !... Хм шЪ видим таА раУтЪ ...

4

Цонка

преди 16 години

Колко му е да го изкарат ритуално самоубийство?

3

rainbou

преди 16 години

тука имаме и труп. Малко трудно да преиначат нещата

2

преди 16 години

Склонен съм да не повярвам на тази информация защото много от новините тук са чудовищно преиначени Ще дам пример : преди време се появи информация как някакъв работник паднал от 4 етаж на строяща се сграда и как бил в ужасно тежко състояние - счупени ръце крака ребра и др . ДА АМА НЕ !! това се случи до кооперацията в която живея - вярно че някакъв работник се бе подхлъзнал и паднал НО от втори етаж и си беше счупил само китката на едната ръка - ОБАЧЕ ТЕЗИ *** - ЖУРНАЛИСТИ го обрисуваха апокалиптично и може би хората четящи информацията са повярвали

1

преди 16 години

Супер! Сега таблоидите в Англия ще си чешат езиците с това поне до Великден. Само гледайте какво ще стане...