46

до 47

преди 4 години

По тая логика и никой няма право да ти казва да не напускаш дома си.

45

Анонимен

преди 4 години

Първо.. Проблема на България е че влезе в ЕС. Българина е за Турция гдето ще остане за вечни времена. Второ.. Проблема не са завръщащите се граждани на България а дали на границата им прявят тест за вируса и след това трябва да спазват строго карантината. Никой няма право да им казва да не се връщат в дома си.

44

до 45

преди 4 години

Я пак, тия граждани някой на сила ли ги е карал да ходят в чужбина, че сега държавата е длъжна да си ги прибира? В западна Европа заразата се вихри от повече от месец, какво правиха до сега, та не са се прибрали, че даже и са пътували до там и сега се прибират ?!

43

Анонимен

преди 4 години

Няма държава в света която да не си прибира гражданите от чужбина. Дори пращат самолети да си ги прибират независимо дали гражданите им са били в друга страна на екскурзия или на работа. България неможе да не направи същото ще застане на последно място в света по човешките права. Вируса ще отмине

42

Анонимен

преди 4 години

А колко народ е обдишала в самолета и сега щъкат кой знае къде? Тези хорица поне знаят ли да се изолират?

41

изнервен

преди 4 години

До щирлиц. Глу.пак, това ли беше важно да напишеш сега в тази ситуация. Ама да, вие червените отпадъци всичките сте като оня *** в президентството.

40

до37

преди 4 години

Докато има разсъждаващи, като коментар 37, че видите ли това е лека хрема, дето всички трябва да я изкарат скоро няма да излезем от ситуацията. Ако беше толкова неглижиращо Китай щаха ли да затворят напълно милионен град с всичките загуби и негативи от това - мислете !

39

Uno

преди 4 години

до 37Що не го кажеш това на близките на 500-те споминали се само вчера в Италия от вируса, как ще оздравеят без никаква намеса !!!!!! Невероятни тпаци има у нас, не е истина!!!!!

38

35и

преди 4 години

Що цъкате минуси!?? Буквално закриха икономиката на държавата а такива като г-жата ще се върнат на топло там откъдето са избягали защото не им изнася на момента.

37

Бау

преди 4 години

Не е въпроса да бъдат спрени. Въпроса е защо не се усещат, че може да донесът вирус и да си седят там ... Егоизъм пълен.

36

11

преди 4 години

Начи ний тука си седим у къщи и ръсим простотии по форумите, а лелката стигнала от Лондон у Софето и била контакна само със сина си?! На кой ги дрънкате тез глупости? Тъз *** сигурно е църна и е ръсила вируси под път и над път. Идиотска работа!

35

Анонимен

преди 4 години

Да затварят там да си стоят там с болестите. Като вземаха заплатки нямаше проблем сега пандемийка и айде на село. Като се оправят пак в англия, германия... и ние ще им сърбаме попарата.

34

мак

преди 4 години

Всичко се обезсмисля, щом постоянно пристигат хора отвън. Не можем да пътуваме в друг град, но да пристигат от чужбина могат. Ще кажете, че държавата е длъжна да прибере свои граждани, но при това положение кое е по-важно - някой да се прибере в къщи, или това да не се внася вируса? Разбирам да ги връщат от държави във война, но в Лондон или другаде обстановката е същата както в България, и тук, и там има карантина и други неудобства и живеем еднакъв труден живот.

33

Анонимен

преди 4 години

Спрете тези полети, няма да се оправим така, докато идват. Там работят, там да се лекуват, не да го носят тук и на без това унищожената ни здравна система. А англичаните като започнат да се връщат лятото по къщите си по селата? Ако и вече не са, че да избягат оттам

32

Щирлиц

преди 4 години

До ГандалфСмисълът е този,че на герберастите им трябват избиратели.Колкото повече,толкова повече.

31

Гандалф

преди 4 години

Докато не се затворят границите за ВСИЧКИ, не само за чужди граждани, за всички, включая и българи, каквито и мерки да спазваме все тая!!! Самолети от Великобритания, Германия, Испания кацат всеки ден. Значи тука си седим затворени, не излизаме, с цел да спрем заразата, обаче свободно си я внасяме от вън??!! Е какъв е смисъла ??!!

30

Анонимен

преди 4 години

Домъкнала се от център на епидемия, от Лондон. Спрете ги тези полети най-после! Утре във Варна и Бургас ше дойдат заразени от Лондон, има полети кацащи в сайта на летищата.

29

Лорд

преди 4 години

Честно ви казвам, хора, като гледам двамата блондини, президент и премиер министър, начело на могъщи икономически държави, кви глупости дрънкат и как нямат топки да се оправят със ситуацията....в такива моменти започвам да съм рязко по- горд и радостен че съм Българин....

28

Анонимен

преди 4 години

Кви милярди вкарват бе, че лятото карат седмица в Аркутино и карат в деснярката Мерцедес щайга с домати от баба им... Само "германските" роми пращат всичко тук на чаветата да вдигат палати и да се кичат със злата...

27

ох

преди 4 години

ГЕРП са Заразно Зло IIIЯжте се един друг тука като седите по цял ден у вас, то нали това е целта на упражнението/занятието?!