45

до Мнение

преди 4 години

И кои са тези ПАРАвоенни?!

44

Не знам

преди 4 години

Луд умора няма!!!*** народ,слаба държава!!!Нямаше ли по *** начин да оберат парите на хората?

43

Мнение

преди 4 години

Време е паравоенните да вземат границите под контрол!

42

до 48

преди 4 години

Италия не само е 25 пъти по-малко от Китай, но Китай вече е на 15 позиция по Жертви спрямо Броя на Населението си. Това само показва едно - Китайската Чума е БиоЛогично Оръжие, пуснаха го контролирано първо в Ухан върху собственото си население с 2 цели: тест плюс за Алиби пред Света и така Троянският Кон им да бъде пуснат по Света без подозрение. Това е Класически протокол за БиоЛогична Война - винаги контролирано тестваш първо върху собственото си население!

41

Лелеее

преди 4 години

ЕС помогнете на Италия,нови 175 починали!В Ломбардия и Емилия Романя е страшно!

40

Анонимен

преди 4 години

Бойко затваряйте границите

39

няма страшно

преди 4 години

Навън вали, утре пак ще е същото време; можем да започнем да си правим сандъци за отвъдния Мир, от дъски от времето на нашите пра-прародители; те трябва да са сухи и дебели; предлагам всички умрели от КУРОвируса да не погребват, а де се кремират или около гробищата да се горят; ако това не стане, опаси Боже, очаква ни това, което е било по време на Средновековието ..! Никои не говори как ще се погребват умрелите хора от вируса, а защо е така; това е от значение .....

38

Призив

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ!

37

Спокоен Паникьоров

преди 4 години

Не мога да разбера защо няма витамин Д по аптеките? Спряно е да се зарежда от преди месец! Защо ли? За един приятел питам! ...

36

Анонимен

преди 4 години

Другарки и другари, комсомолци и пионери ... уважаеми селяни,СПОКОЙНО, ... Бойко бди !!!Другаря Гешев също бди, а пък президента Радев да не ви казвам той как бди.вируса няма шанс !

35

Тонката

преди 4 години

Покрай този Коронавирус Народа изкара пачките и хукна по магазините:):):):)Такова харчене и на Черния Петък не беше:):):):)Стана ми ясно също и,защо пенсионерите мятат през терасите торби с пари на ало измамниците:):):):)После некви тука рева,че Българите били бедни:):):):)Имам приятел управител на един Лидъл.Момчето каза едвам държиме на напъна.Оборот колкото за година:):):):):)

34

Анонимен

преди 4 години

италия 21157 това е просто ужасяващо, италия е 25 пъти по малка от китай европа е в пламъци затворете границите идиоте мръсни

33

Анонимен

преди 4 години

За претендира за представителност извадката трябва да е около и над 1000 души на случаен принцип от цялата страна взети проби...!

32

Анонимен

преди 4 години

След това ще пуснат и ъпдейтната версия на вируса.

31

Анонимен

преди 4 години

Ехо щаба,няма маскии ръкавици по аптеките,къде са кви положения правите,лекарите нямат и народа няма

30

Анонимен

преди 4 години

Прогресията е геометрична.Нема да се плашите.Аурата му ще ви пази.

29

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

след Китайската Чума от Ухан, предлагам Флага на ЕС да се смени на Червен и вместо Звездички да е изписано по окръжност Мейн Ин Чайна!

28

Анонимен

преди 4 години

Новото мото на Ес ще бъде - Свободно движение на хора, стоки, капитали и вируси!

27

Анонимен

преди 4 години

Пак истерийки. 41 заразени, чудо голямо. Блокираха държавата и лишиха хората от всякакви земни удоволсгвия заради едно грипче. Даже бих отскочил до Западна Европа сега. Билетите са евтинки, а улиците празни и спокойни. Няма ги тълпите от нахални и нискокултурни китайци. Обаче като се върна ще ме следят под лупа като извънземно истериците. Жалка история.

26

осведомителствуване

преди 4 години

Колеги-форумпишешщи, прави ли ви впечатление, че яко ни психясват?На половин час, ни осведомяват за броя на новооткритите. Какво трябва да правим с тази информация? Да се дисциплинираме, или да се паникьосваме.Между другото, случайно ли си траят за състоянието на двете жени в Габрово и мъжете в Плевен? Подобряват ли се - дай боже, влошават ли се...? Така поднасяна информацията от властите може само да мори незаразените и да подкокоросва непукистите...