54

Анонимен

преди 4 години

Руснаците иначе такива-онакива, ама взеха къде къде по-адекватни мерки от прехваление ЕС, даже затвориха границата си с Китай.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Точно това,че повтаря,и няма изградени антитела в организма на изкаралите го косвено докзва,че е създаден изкуствено в лаборатория от някой доктор Менгеле,който се дава за пример по света какъв велик учен е,а е масов убиец всъщност.

52

Зозо

преди 4 години

До Мис БикиниПритрябвала му е на Боко къща в Барселона и дръта манекенка. той си ги пере тука млади девойчета.... Аман от фолшиви руски "новини"

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Защо ние трябва да говорим за мис бикини и къщатат? Ако наистина става дума за пране на пари испанската прокуратура и европейската трябва те да говорят. Борисов си каза,че няма нищо общо,няма къща,дете и мис бикини.

50

Анонимен

преди 4 години

Това е много лоша новина, че вирусът повтаря, това означава, че еволюира много бързо и трудно ще се направи ваксина. Този вирус никой не може да ме убеди, че не е боиологично оръжие.

49

Анонимен

преди 4 години

БАРСЕЛОНСКИЯ ИМОТЕН ПУЯК СЕ НАДУВА.

48

Мис Бикини

преди 4 години

Аз съм в Барцилона и тук имаме само 3 случая. Наложи се да си затворим магазинчето на центъра зарад тоя вирус... тюх че късмет...

47

САЯ

преди 4 години

КО УЧЕНИЕ ПРАЙТИ У ТЯ САЯ ТАМ СТАРИЯ ТЕРМИНАЛ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА ЛЕТИЩЕ ОТ КОЛКОТО НОВИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ .САЯ ЗА ОЦЕ ДАМ 3Х3М КАК МОЖЕТЕ ДА ГО НАРИЧАТЕ ЛЕТИЩЕ.КОМЕДИЯ.

46

Анонимен

преди 4 години

Инкубационен период на вируса 2-14 дни,по последни данни има случаи в Китай с инкубационен период до 27 дни,и какво ще гоним по летищата? Най вероятно МИХАЛЯ!

45

Гадател

преди 4 години

Стигне ли до маймунярника Турция, Европа ще падне.

44

Анонимен

преди 4 години

Маската върши работа само ако си БОЛЕН, да не се изкихаш в лицето на здрав човек. За здравите е безполезна, ако не си лижеш мръсните ръце, пътят на вирусите е почти винаги през очите...

43

Зозо

преди 4 години

Повече ракия и чеснов-антивирус. Нали казаха в Рашата имало 1 болен ама се излекувал. Сигурно и боярищникът върши работа :)))))))))))))))))))))))))))

42

Анонимен

преди 4 години

И корона вирусът работи в полза на ББ.Вместо да говорим за мис бикини и хасиендата в Барселона,ние си чешем езиците с нещо от което нищо не разбираме.Същото прави и ББ.

41

Василев

преди 4 години

А вие как мислете селяни прости, ако може да мислете, вашия стандарт на живот откъде идва, и как ще се вдигне ако нямате повече пазари и доходи????Вече сме 21 век, ние не сме варвари н.еандерталци, вече има цивилизовани хуманни средства зелен пакт и екологично чисти биологични оръжия , които наместват някои деструктивни процеси!!!Велики и всемогъщи са англосаксонски корпорации банки!Агент Дерек Франкети!ЦРУ!!!

40

Кончита Вурст

преди 4 години

Верно ли прониква и през дупаратa? Да си сложа една тапа там, ако е така?

39

Анонимен

преди 4 години

Ей така се отвлича вниманието на хората от някой гаф на управляващите ги. След като излезе скандала за къщата в Барселона на мис бикини и а почналото там разследване за пране на пари срещу премиера на България -Бойко Борисов изведнъж медиите хоп в един хор тема след тема за коронавируса,Пък и да не забравя да спомена,че започнаха да ни я пробутват тая тема за вируса веднага щом стана ясно ,че европейската комисия смята да отдели много пари за борба с заразата .

38

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Април идват първите туристи на Морето.Ще идват хиляди и хиляди летовници.Ако пламне Сл.бряг, как ще действат тези циркаджии ?!

37

Зозо

преди 4 години

Сутринта казаха по новините, че имало 175 човека в Китай заразени повторно. Уж се излекували първия път. Повтаря!

36

ЦИКЛОПА

преди 4 години

Преди 5 дни в Италия бяха регистрирани 50 чиляка болни, днес са 690 паляка и са НОМЕР 3 в класацията с най-много болни.За това е цялата истерия... обаче и новинарите продават маски здраво. 2 000 000 * 2лв - ей ти ги 4 милиона лева от маски Хахахахаха варненското аптекарче Марешки ще облажи

35

Анонимен

преди 4 години

Трябва да им раздадат и скиорски очила, или за плуване. Вирусът прониква и през очите!