29

Християнин

преди 4 години

Мили Господи, Помогни ни!! Спаси ни от Силите на Сатаната и Поклонниците му!

28

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Чернобилът на Брюкселските Комунисти - Корона Вирусът. Пълното им БезХаберие вече е очевидно на Цялата Планета! Европа Гори с Пълна Сила!!

27

Ари Голдберг

преди 4 години

Финалното Решение за Бялата Раса в Действие!

26

до 25

преди 4 години

тях не ги зарадява, само Бели и Азиатци ще м р а т като мухи!

25

Веднага

преди 4 години

Затваряйте границите с Турция,че там никой не знае колко са пукналите и заразените.В дивия Диарбекир информация няма!

24

???

преди 4 години

Кой има интерес да удари китайската икономика чрез този коронавирус?

23

Анонимен

преди 4 години

Давайте го в Индия и Африка , кво го бавите.

22

препърс

преди 4 години

Мислите че живеете в демокрация,че мръсните *** ,правят злините ,и там и тук и на запад сме едно ,просто различни страни на монетата,хората от които нещо зависи са малцина ,останалите са безполезен матреал,нима вярвате че хората са прекалено много,че има затопляне което е причинено от хората,създава се проблем ,почва се паниката и после идва решението,дето е в наша загуба ,имате глави ,мислете ,мислете и пак мислете това е най големия кошмар за елита...

21

Анонимен

преди 4 години

Е на всяка агитация за поставяне на ваксини срещу грип, се предлага на по възрастните да се възползват, именно поради факта, че пораженията от грипа, могат да доведат до сериозни усложнения.От данните в Италия, последиците са същите, само името му ново. И естествено иде от далечна Азия. Следва поголовна карантина и масово облъчване по медии. Очаква се да пуснат името на някой препарат, и да го изкупят от всички аптеки. Не че вече няма подсказки, но ще си замълча.

20

Дарвин

преди 4 години

Кой Оцелее Оцелее! Всеки да се Спасява Както Може!!

19

препърс

преди 4 години

Абе вируса си е вирус,ама световната мега фалшива икономика ще рухне ,и ще е като цунами,бедните и средната класа ще го духат ,ама яко,а вируса просто ще е претекс за свободно следене и губене на права и свободи.11 септември 2001 ,икономическа криза ,корони ,морони всичко води до едно,отнемане на свобода.В Китай половината опозиция я излекуваха ,и после в крематориумите дето не са спрели да работят втори месец.

18

последни минути

преди 4 години

Италия мина Япония, вече е 3-та в Света след само Китай и Южна Корея по заразени с Корона.само за по-малко от 36 часа новосаразените са 10 пъти, т.е. 1000% спрямо вчера сутринта.БелоДробната Чума Удари Европа с пълна Сила - минахме Сингапур, Минахме Хонконг, Минахме Япония и това само за днешният 1 ден - в тези 3 държави това е развитие за Седмици. А и какво Стана нали Белите бяха Защитени от този Вирус, който същите вярваха, че е генетично насочин към Азиатци!Апокалипсис Сега! Мир Вам!!

17

Тъпанар

преди 4 години

До Чук.ун.дурПриятелю! Вземи се гръмни някъде, без да пречиш на останалите. Ама 2 пъти! Че такива като теб, може и да пропуснат първия път. П.С. Ако нямаш пари за пистолет, мога да ти изпратя!Поздрави от България, където и да се намираш!

16

Анонимен

преди 4 години

Нали каза, че ще и купи утре противогаз. Значи всичо е наред с азиатската булка. Не се коси толкова. Да беше взел една германка - те оздравяват 100%. Доказано е.

15

Анонимен

преди 4 години

Ужас!Господи, пази нас!Най-бедните в Европа!Нас, нещастниците никой няма да ни предпази!Няма кой! Няма държава!Няма здравеопазване!Няма грижа за хората!Дано Господ да не ни остави!!!

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО

13

Анонимен

преди 4 години

Пълно преустановяване на всякакви пътувания за един месец ! Какво е това всеки тръгнал някъде. Има интернет у карго превози за всичко!

12

Анонимен

преди 4 години

SS: пази с пистолет на вратата да не дойде вируса. Ти да не си пенсиониран полицай? На такъв ми приличаш.

11

Анонимен

преди 4 години

Доктор Радева препоръча да се увеличи приемането на алкохол

10

Нострадамус

преди 4 години

Трошете си и се делете на сини и червени.Италия е на 1000 км от тук, но за разлика от нашата територия здравеопазването е безплатно и работи, докато у нас е в колапс.