76

Щерю

преди 4 години

Първият и най- прекият отговор на въпроса Защо хората крадат от своята държава е, че тези хора не смятат тази държава за своя, а за чужда. (Георги Марков) Няма комунисти - има еврео-комунисти и Ционизъм, който обира народите като нашия...

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77Недей ми шикалкави с "честни социалисти" и прочее глупости ами ми кажи ЕДИН ЧЛЕН НА ИБ на БСП който ДА НЕ Е МИЛИОНЕР! :))))))))))

74

Някой

преди 4 години

Сигурен съм, че половината от тези техни членове изобщо незнаят че са им членове, а втората половина изобщо непомнят вече че са им членове. Гласовете които все още събират по изборите (включително и моят) са изцяло "наказателен вот". Защото просто няма за кого да се гласува. Всичко е БКП, ДС, и производните и.

73

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКога началник е бил с такава ниска заплата,не лъжи,баща ми беше началник смяна и никога не е взимал 120 лева заплата,а тогава лева струваше скъпо,билета беше 4 стотинки,а не като сега 1,50 лева,храната беше евтина и качествена,а здравеопазването,учението и много други неща напълно безплатни,раздаваха и жилища,сега кой ти дава жилище от работата?

72

До 71

преди 4 години

Няма шанс да ме разбереш.Едно ще ти кажа - любимата на *** дума БЕЗПЛАТНО вече я няма. Никой не ви е длъжен да ви слугува без пари. Особено хората с образование, на които им се е взел акъла от учене, докато ти си муал "топла бира и студена цаца".

71

избирател

преди 4 години

Бях на 18/19 години,в началото на Ш-И-Б-А-Н-И-Я Ви преход!!!Минахте,какви ли не МАСКАРИ/крадци/и до ден днешен не намирам,не 100,не10,не намирам ни една разлика помежду Ви..........!!!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Много са ми забавни гербаджиите. Плюят по БСП-то, а в тяхната партия има повече комунисти и агенти на ДС дори от БСП. Вашят вожд агент Буда роди ви...

69

Анонимен

преди 4 години

До обяваПознавам такива честни социалисти,но герберите много повече заграбиха и забогатяха от социалистите и се размножиха милионерите им,а народа е с 100 лева пенсии.Виж как Цецо открадна насилствено ЧЕЗ и надуват сметките на софиянци да плащат повече от изразходеното,сега не се знае дори дали Цецо е собсвеника или е само подставено лице и кой е реалния собственик,ние не знаем дори какво се случва в държавата ни,откакто герберите всеха властта

68

Анонимен

преди 4 години

Когато бсп и цска се закрият всичко в държавата ще започне да функционира нормално. това са 2 тумора: единият в политиката, другият в спорта.

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58 40 години по време на твоя "социализъм" ми набиваха в главата някакво си нещо там си за "равенство", ама ти беше *** с измислено "средно" образование, а аз ти бях началник-цех с три пъти по-ниска заплата от твоята. На всичко отгоре ти дремеше, пушеше си и пиеше кафенце, докато мен ме псуваха всички началници, че им искам долари за заготовка от Япония, Франция и Калифорния, а после я продаваха на Съюза за рубли - т.е., без пари.После - пак аз в дълг, не БКП.

66

Хихихихи

преди 4 години

И 83 000 от тях не помнят как се казват.

65

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

83 848 членове със средна възраст 83 години.

64

Калеко Алеко

преди 4 години

Вас червеното знаме роди Ви ... Вие сте на всеки километър и така до края на света ... Всяко Ваше предишно управление е оправдавало този крилат лозунг, като е тласкало България към краят и, за радост света като цяло е прекалено голям залък за Вас иначе верни на природата си бихте предизвикали и неговия край ... Това което онагледява в най-голяма степен естеството на Вашата столетница е онова гробище на светли идеи на връх Бузлуджа, където стои погребано "Бъдещето на светлия Ви комунизъм" ... !!!

63

Анонимен

преди 4 години

До До 58Ама зъболечението и здравеопазването през соца бяха напълно безплатни,нали?А сега тормозят хората и няма качествено здравеопазване,точат парите от здравната каса за частните болници и за заплати от по 200 000 лева на лекар,за строеж на частни болници,а няма за общинските и държавните,нито ги ремонтират и модернизират.

62

Анонимен

преди 4 години

Нинова е по-интелигентна от мутрата от Банкя. Гербаджии дерибействат над България така както монголец не е правил.

61

Сандо

преди 4 години

Главният спонсор на БСП го погнаха. Тия са пътници

60

До 58

преди 4 години

Социално равенство,а?Инженерът да получава 3 пъти по-малко от бачкатора, когото ръководи.Да влезе стругар във ведомствения зъболекарски кабинет и да се подиграва на "докторчето", че и двамата били стругари, ама той бил с 300 лв., а " докторчето" със 120???Ти може да си бил добре, но хората с образование не бяха. И точно затова "държавният ти капитализъм" се сгромоляса с гръм и трясък. Причината? Бетонна сграда върху пясъчни основи. Ако си ме разбрал.Дълго е за обяснение. Образованите знаят.

59

обява

преди 4 години

Давам награда 500 евро на този който ми посочи член на ИБ на БСП който ДА НЕ Е МИЛИОНЕР.

58

не е лоша

преди 4 години

До manНе са много!Лошото е,че има хора дето им се връзват на циркаджилъците,и чакат да се излюпи месията,дето ще ги оправи!

57

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаВерно е. А др. Румен Гечев тържествено е обещал, че всички пак ще ни направи милионери както по времето на Виденов.