312

Анонимен

преди 4 години

Обединена Европа за съжаление е на път да се разпадне до 20 години.Практиката показва - който съюз избере България, винаги е на страната на губещите. ЕС е изключително неефективна бюрократична машина горяща пари на порация и откъснала се от реалността. Това няма как да завърши добре. Повечето европейски директиви са вредни за малкия и среден бизнес. И в един момент ще има баста.

311

Mopcku_

преди 4 години

Колко си маааазен и нагъл Горанов ... Върви си върни дипломата от там където си я купил, или просто си опитай късмета с някаква по-подходяща и лесна работа.

310

Анонимен

преди 4 години

прав е Горанов, ама българина си е *** той иска да си остане най-беден, на опашката по всички показатели в ЕС и затова не иска евро

309

до анонимен

преди 4 години

"Страни като Бъклгария се бутат от комплекс за малоценност"България е златна кокошка, анонимни.Повече от 1 000 000 000 000 долара са източени от "малка България" за 30 годинки. Кой би се отказал от подобна дойна крава, пардон кокошка?

308

Анонимен

преди 4 години

На България пътя е в обединена ЕВРОПА. С единна валута, федерални закони, федерална полиция и съд. Колкото и да сте против това ще стане. БСП бяха и против НАТО, и досега са саботьори, хубавото е ще със всяка година се смаляват. И някой като Румен Гечев като се покаже, българите помнят какво причиниха с Виденов.

307

Отговор

преди 4 години

И проблема не е точно битуването ни в ЕЗ. А кисненето в чакалнята.До 10 години няма да сме част от ЕЗ, а през това време тия ще клатят финансовата система, както намерят за добре.Бихте ли им подписвали празни чекове 10 години?Не, мерси. По-добре да сме Като Дания, Полша, Швеция, Румъния и пр.

306

Анонимен

преди 4 години

Еврозоната е механизъм за обогатяване на Германия. С еврото Германия има по-слаба валута от немската марка и изнася по-мощно. С еврото, страни като Гърция и Испания имат по-силни валути от драхмите и пезетите и така имат възможност да купуват повече немска продукция вместо да купуват локално произведена продукция. И от това печели основно немската икономика. А страни като България се бутат от комплекс за малоценност.

305

Анонимен

преди 4 години

Цялата агитация за въвеждане на еврото далеч не е заради благото на населението. Властимащите искат да си ползват депозитите в евро, които са залог за стабилността на финансовата ни система, но са в чужбина, по тях се трупат и лихви. Нещата се въртят около едрите далавери. Защото едрите акули вземат тлъсти кредити, а лихвите им зависят от кредитния рейтинг. С кредитния рейтинг ни изнудват. За масовия случай не е добре, защото цените неминуемо ще се приближават, но видяхме, че става избирателно.

304

Българин

преди 4 години

"Нито една държава не е обедняла заради еврото." Горанов, още преди няколко години говорих с хора от Словакия на тази тема. Казаха, че животът им се е оскъпил след приемането на еврото. Кой лъже - те или ти ?

303

отговор

преди 4 години

До ПРОТИВ ?Да, цените ще станат европейски.Стандарта и доходите - и да и не.По скоро европейските ще станат като нашпите преди 10 години. Само дето ние ще сме по-бедни и от сега. Но ще дерзаем да станем като себе си и току виж ни се получило донякъде.

302

Анонимен

преди 4 години

В нито една държава цените и заплатите не преминаха към еврото по един и същи курс. Каква е причината?

301

Анонимен

преди 4 години

Богата държава далеч не значи богати хора, още по-малко - повечето. Пример : Япония. Има висок БВП на глава от населението, но битовите условия,в които живеят хората са зле в сравнение с България. Не само след Втората световна война, сега също много млади хора живеят нощуват буквално в контейнери с големината на 3 ковчега. ...

300

Анонимен

преди 4 години

значи такаедин министър на финансиите защо не е разследван за престъпна небрежностпри положение че ведомството му е пропуснало събирането на половин милиард данъкс агенция която е на пряко подчинение на министъраа за еврото не се кахърете ще го изядете заедно с ратифицирането на СЕТАи ще стане мого бързо-защото на банкянското комунистче му подсказаха да бързас материала от барселона за любовницата мукакво ще стане ако има забавяне това е най-малкото което магат да изкарат началниците му

299

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ започнаха да изпадат в истерия. Явно има някаква голяма уловка и пак ще ни прецакат.

298

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 309И по каква причина хляба ще стане 1.25 евро а не 65 евроцента?

297

а всъщност

преди 4 години

Всички обедняха заради еврото.Държавите загубиха суверенитета си.Хората загубиха покупатлената способност на доходите си.Европерйските държави бяха като райски острови на фона на планетата. Сега постепенно се сливат с околната среда.

296

Анонимен

преди 4 години

naselenie v Bg 1 kym 20 drugi naciii fakt nqma i da vi go kajat sled prebroqvaneto skoro i po malko

295

Анонимен

преди 4 години

Като приемем еврото заплатите ни от 700 лева ще станат 350 евро, а хлябът от 1,30 лева ще стане 1,25 евро. Държавата ще забогатее, ние ще обеднеем.

294

Анонимен

преди 4 години

Важното е да е по досегашния курс. По висок е неприемливо. При плаващ курс не смятам и че пишещите тук ще си държат парите в лева а не в евро.

293

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

*** е изпаднал в истерия... - впрегнал е всичкото "боец" рушовили да плюят по еврото... - наясно е, че влезем ли в еврозоната - край на руското влияние в България...