228

Анонимен

преди 4 години

Разпознава зеленото и белото

227

Дядо ви

преди 4 години

До ФутурологКогато на някой нещо не му харесва оцветява нещата в червено и намесва БКП. Това е поредния неудачник, който се опитва да покаже, че зад некадърника има някой виновен.

226

Все тая

преди 4 години

Ще смени поредната патерица на ГЕРБ / в това правителство, така наричахте себе си "патриоти", които нямат нищо общо с българите/

225

Анонимен

преди 4 години

До VasilikiПътувам много из България.младите хора са напуснали селата през 1956-та, след като са им взели земята.В селата са останали да живеят само старите, които така или иначе след 30-40 години измират.питай родителите ти кога вашият род се е преселил от селото в града.А за да има икономика, трябва да произвеждаш нешо, което да се търси.НРБ заводите произвеждаха в голямата си част морално остарели продукти.

224

Футуролог

преди 4 години

Станислав Трифонов е едно умствено несъстоятелно селянче от Учиндол намразило и родното си село защото си мечтаело да е Софиянец та затуй е от ЦСКА и БКПСлави почна като фен на ГЕЙОВЕТЕ и гейзаведението СПАРТАКУС а покрай Мултигруп,СИК и прочие си плати за номер на личния му джип с числото на звяра 666Селянина Славчо винаги ще бъде КУКЛА на КОНЦИ на изпечения червен номенклатурчик на БКП Любен Дилов-син с баща колега на Хърбърт Уелс и му личи че е краен я"стреб сатанист а Славчо-л"умпен

223

Vasiliki

преди 4 години

До 227Не е така! Ако пътуваш из България ще видиш! Тогава държавата е имала икономика.То е естествено,че завода няма да е залепен до оградата ти. В селата тогава живееха хора,защото Бг имаше икономика и който искаше работеше на полето,който искаше работеше в завода в областния град или други градчета около дадено село в които имаше предприятия.. Сега как да живеят хора по селата,като няма никакви предприятия наоколо? Изобщо няма в Бг. България няма никаква икономика сега. Затова и хората емигри

222

Анонимен

преди 4 години

Сам по себе си Слави отдавна е бита карта.Но дано намери и лансира добри и кадърни хора, които да успеят да го надскочат и да излязат изпод сянката му.Това е най-доброто което може да направи.

221

Анонимен

преди 4 години

До 225Слави и за чалгар не става вече.Не е произвеждал качествен чалга хит поне от 10 години.

220

Анонимен

преди 4 години

До VasilikiИмам 2 села.И в двете палати няма.Така, че не лъжи.В едното село, дядо ми тръгна да строи къща в която да живее след като се пенсионира.Разрешиха му - 45 квадратни метра.Ако за тебе това е палат...А икономика в селата никога не е имало.освен ТКЗС за 140лв заплата.А селото е обезлюдено още от 1956-та.

219

Ще бъде тест за

преди 4 години

пр.остащината на българина, тъкмо ще ги преброим. Ще докажат становището на проф. Христов за де.билите. Вече и партия си имат. Няма такава държава, чал.гаджийска!

218

До 222

преди 4 години

Ами то в БГ повече от 60% са чалгари

217

Анонимен

преди 4 години

До Vasilikiотивай си на село - гледай си истинско месо.Какъв ти е проблемът?

216

Vasiliki

преди 4 години

До 215Е,сега вече кокошарника е в Кауфланд,с тази разлика,че там купуваш и набиваш хормони а не кокошки;))))Докато тогава и в хранителния магазин да си купиш,нямаше хормони а истински кокошки.Салама от истинско месо.Да,2 ,3 вида...но месото си е месо. Един вид е!! Сега като са много и в лъскави хартийки к"во? Месо ли ядеш? Или се радваш на лъскавата опаковка?

215

Реалист

преди 4 години

Трифчо е разпознаваем само сред чалгарите и в някои махали. Няма шанс за нищо.

214

Ако този тъпан

преди 4 години

влезе в парламента ще гледаме цирк, но мизерията няма да изчезне, ще бъде по бетер от Симеонов! О бедний българино, дали някога ще ти дойде акъла? От пр.остаци не чакай разумни дела!

213

Vasiliki

преди 4 години

До 215Не зная какви са тези лихвоточки. Родителите ми бяха обикновени работници. Баща ми локомотивен машинист,а майка ми работеше в завод-като работник .Но разходи се из обезлюдените вече български села и ще видиш за какви палати говоря.Сега вече обезлюдени,поради липса на икономика ,сиреч препитание. И няма как да ме убедиш,че всичките хора по тези села са били номенклатурчици. Макара,че според мен и номенклатурчиците живееха като нас.Дадох пример там с Цецка и компания..

212

Falconn

преди 4 години

Наскоро един проф. по история каза, че България в последните 150 години 4 пъти си унищожава елита. Няма такава нация , която да оцелее след такава ***.oтия. Има нещо дефектно в българите - сами си го нaчykвaт. Мазохисти . Но това е болест , която е нелечима. Не че нещо , ама и другите нации деградират, но там си имат колонии от които смучат богатства, а България няма колонии и остава на сухо. Извод - няма качествени лидери. Толкоз.

211

Анонимен

преди 4 години

В днешно демократично-капиталистическо време, в новите мутробарокови постройки, хората могат да си подават през улицата корекомски стоки по комшийски:"Комшу, хвърли едни корекомски цигари Кент или едно корекомско уиски червен Джони Уокър!"Това е корекомски стандарт.

210

Анонимен

преди 4 години

нека се пробва Славито.С болка ще разбере, че от някогашният бунтар е останал един дърт, плешивм куц и сляп чалгар. Буквално.

209

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209Жан Виденов дали е по-добър от ГЕРБ?