39

Анонимен

преди 4 години

Гешев: Радев е на мушката и затова гузен, негонен бяга.

38

Анонимен

преди 4 години

Кое досъдебно производство, Гешев? Срещу кого е повдигнато? От кои прокурори? Защо в тази връзка не разгледаш и чл.69 и не направиш запитване и за него, той е доста подобен, да не кажа същият, само дето се отнася за едни други държавни лица? И накрая - какъв е целият този цирк при такива сериозни проблеми като безводието и италианските отпадъци, където работиш само с недомлъвки и половинчати обвинения? Лошо стартираш, Гешев!

37

гогич

преди 4 години

До Анонимен 30Завърши и ти като Радев тези академий и училища и тогава претендирай за доходи и заплати. На простьо винаги по-умния и начетен му е винивен....

36

Анонимен

преди 4 години

До 30Хайде да ми обясниш как един български генерал от НАТО,който говори английски и е завършил генералщабна академия в САЩ е проруски настроен, а един мин председател, който никакви чужди езици не говори и подтичва като кученце покрай Путин не прокарва рускитете интереси

35

ПроСоТо

преди 4 години

отвързаха питбула..-"ДРЪЖ!"..

34

Дядо ви

преди 4 години

Гешев ако търси виновни, да започне с тези, които източиха водата от язовирите, с тези които разрешиха и внесоха *** в България. Има цяло правителство за затвора. Има цели агенции за затвора. Има толкова много местна власт за затвора. С един Нено Димов ли ще мине? Него ВМРО са го взели на местен отчет и няма да позволят да му се направи нищо?

33

ddd

преди 4 години

Защп не погониш тиквата, смелачаго?

32

Анонимен

преди 4 години

И на децата е ясно, че един поръчков гл. прокурор, който се е заклел да спазва конституцията, която не може да разтълкува, се опитва поръчково да наклепа президента. Целейки да го накара да мълчи и да не се пречка и бърка в работите на мафиотското правителство.

31

Чърчил

преди 4 години

В основата на всичко са мераците на Бойко към президентския стол...и принципа тука е като не можеш да станеш хубав направи така че другия да изглежда грозен...а това са изтъркани и евтини трикове...не че Радев е вода ненапита но все пак в политиката трябва да има и малко достойнство...!

30

Анонимен

преди 4 години

Радев, надали е живял с 20$ месечно, нито пък баща му е получавал пенсия 3$ месечно и затова не се свени стриктно да изпълнява всичко, което му наредят по Москва. Те комунистите са така- безочливи и викат на черното, бяло.

29

Анонимен

преди 4 години

Шайката е в шаш и паника!Не знае кво да прави!От една страна народа недоволства от нея от друга страна САЩ я притиска да е срещу Русия ,да спре турския поток и да си измисля шпионски скандали,от друга страна пък Винету обеща на Путин ,че щял да прави Турски поток...!От два стола май накрая ще е на земята!

28

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо Радев, който е отговорен за националната сигурност не обели нито дума за многобройните афери свързани с руския шпионаж в България., а се през това време се озъби на Макрон, че не му иска каналджиите на сирийски бежанци !!!?

27

m

преди 4 години

разпутин-президент на целия свят!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Гешев, гештаповецо, кой прикри ролята на Пеевски във фалита на КТБ ?

25

Анонимен

преди 4 години

Гешев излагаш се. От твоите действия личи, че не познаваш законите в тази държава което повдига въпроса кой те назначи там!?

24

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Путин да награди и Радев с медал "дружба" за вярна служба и да получи съветски имунитет, като шпионина Малинов.

23

Патриот

преди 4 години

Долу лапите от българският президент, американски шпионин ти си за затвора !

22

Здравей Анонимен 16

преди 4 години

Какво му е лошото? Гешев с това дело "п и к а е срешу вятъра" . Ясно е че това е поръчка от неговия шеф Бойко. Той за това е назначен там, както и когато го направиха шеф на специализираната прокуратура, която си е орган за репресии като народния съд едно време.

21

Val

преди 4 години

Не съм експерт, затова питам.. Едно досъдебно производство, а много наблюдаващи прокурори ! . Това някъде има ли го?. Пратили са му го, защото имал правомощията да сезира КС. Що бе, на другите им е забранено ли?. Само на мен ли ми се струва, че е маша? Атаката е отдавна планирана и КС за часове реагира.

20

Анонимен

преди 4 години

тоя продажник от милиционерското училищеслед като е слуга на американците мното му се прииска да раздава правосъдие- къде изчезнаха делата за апартаментите-за къщичките за гости- ами водата на перник -ами отровената марица и чая - пловдив с отровена вода- ами стотиците хиляди тонове *** внесени- заприличахме на чернобил- ами в бобов дол от година горят *** хората протестипраха щото неможе да се диша- и само там ли?а тоя пез.евенк ближе краварски ***