196

Анонимен

преди 4 години

До 219Ти ако искаш можеш да си сверяваш часовника с тозо на мумията в мавзолея на Червения площад...то затова българите ви мразят вас русофилите, че само дърпате България в пещерата на руската мечка.

195

Анонимен

преди 4 години

Ти ако искаш можеш да си сверяваш часовника с тозо на мумията в мавзолея на Червения площад...то затова българите ви мразят вас русофилите, че само дърпате България в пещерата на руската мечка.

194

Анонимен

преди 4 години

Ако българите не бяха дали четмо, писмо и религия на руския Гулаг, сега неговите поданици щяха да говорят монголски, да пишат с йероглифи и да се молят на Аллах.

193

Анонимен

преди 4 години

Абе щом русофилите твърдят, че работата всички дипломати е да шпионират, защо Кремъл не си признае, след като са хванали тяхните шпиони на местопрестъплението, а вместо това се дръвчи, че ще отвърне реципрочно, просто от яд !Е затова българите започват да ненавиждат сегашната кремълска хунта от ченгета на КГБ.

192

Анонимен

преди 4 години

Дрътия Решетев дето му забраниха да влиза в BG, разправял ,че България не била интересна за разузнаване!? Да разбираме ли, 350-те служители на руските писолства са просто лентяи на почивка. Ами ако е така, да ги гоним всички през година за да може повече руснаци да се порадват на България, като туристическа дестинация.

191

Направихме ги народ

преди 4 години

Ако не бяхме им подарили азбука и църковни книги на старобългарски език, които да ги обединят, то на територията на Русия щяха да съществуват 10 държави с различни езици и религии. А може би щяха да са част от католическа Полша!?Руснак като мине покрай българин трябва да козирува от благодарност!

190

Анонимен

преди 4 години

Големи каръци тия двамата русские. Не са платили на който трябва, за да получат "най-достоверната" информация.

189

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше България, нямаше да има Русия!

188

Анонимен

преди 4 години

До 184Всеки пети младеж в България не е безработен, а лентяй !...защото някой го храни.

187

Анонимен

преди 4 години

Край на руската водка, за Трифон Зарезан минавам на бърбън.

186

Анонимен

преди 4 години

Мутрите защо не изгонят американците?

185

Анонимен

преди 4 години

Който се е захапал с руснаци е патил много.Дребна рибка сме,категория муха.Има хора които нямат нищо в главите.Кухи ***.

184

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Русия, днес нямаше да има държава България.

183

Анонимен

преди 4 години

наистина, как може да изгонят руските другари! те са били загрижени за избирателната ни система и са искали да помогнат, а на'ште, айде - къш!

182

Отговор

преди 4 години

До ВъпросРуснаците като са толкова умни защо се вързват на "провокациите" на американците?---Защото са гузни, затова.

181

jj

преди 4 години

До До214 Само за сведение полския президент произнесе реч за Холокоста в Израел!

180

не разбрах

преди 4 години

До Що е монопол 207 какви милиарди точи Русия от Белене ?

179

ииии още

преди 4 години

Посланик Байърли пише за настоящия български премиер: Роден на 13-ти юни 1959-та година, Борисов е израснал в Банкя, предградие на София, където е бил замесен в местни банди и е придобил репутация на местен силов авторитет "После защо играе по свирката на Козяк . Ами с едно щракване на пръстчетата могат да го унищожат . А той не иска това , и така България е превърната в колония на САЩ

178

мдааа

преди 4 години

Според ЦРУ :"Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния . Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията -Младен Михалев - Маджом и Румен Николов - Пашата "

177

Ф.С.В.

преди 4 години

Време е руснаците да спрат Лукойл в БГ - и ще падне голям смях !!! В близките 6 месеца Перник ще ви се стори като детска играчка- Ще се молите за бензин по разни гаражи и цистерни контрабанда-Шел Ромпетрол ОМВ всички взимат горивото от ЛУкойл Бургас- или казано извора е един -опаковката е друга ))муаххахах