94

JJIvanov geologist

преди 4 години

Масови убиици /mass murderers чрез пси обсебване принудиха човешките фирми да произвеждат милиарди тежко терористични канцерогенни цигарени пакети с инсталирани тежко вредни холограмни скенери на тях.Black death and cancer cigarette packs with holographic weapons се ползват за мръсни експерименти и за центриране на дъното на тропосферния океан. Информацията се ползва за подготовка з а ликвидация на живота на повърхноста

93

До 84

преди 4 години

Какво ми пишеш глупости, че пушача плащам повече. Какво ме интересува че бил дал 20лв на месец за акциз , непушача като и изхарчи същите пари в ресторанти и магазини нали пак плаща добавената стойност на държавата. Ти още малко ще кажеш че БВП го изкарват пушачите с 5лв на ден за цигари. Мен този казус не ме вълнува аз почивам по над 4месеца годишно и парите ми се дават срещу обема свършена работа която е 2пъти повече от тази на пушач, следовател не ебее за миризливците

92

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи как се дърляте дали да ви е 18, 20 или 22 дена отпуската.Вчера се заприказвахме с жената и аз тогава научавам, че тя (щот била доктор във вредни условия) имала 60 дена платен годишно. При 6 часов работен ден. Дали ще й дадат още 2 щото е непушач - не й дремело много.Пък аз, като пушач, с моя дребен бизнес, отива натам да уволня всички непушачи, да спестя от отпуски :) Най-продуктивните са ми пушачите. Най-зле са ми екотата и вегана. Вие тука си се дърляйте...

91

Анонимен

преди 4 години

До Цецо МенАбсолютно правилно - въпросът е, че от акцизите трябва да има отчисления за здравните заведения. В крайна сметка именно с акциза човек си заплаща. Между другото в не малко държави от ЕС има диференцирана ставка и за ДДС. За храна е доста по-ниска, отколкото за алкохол и цигари.

90

Анонимен

преди 4 години

На управляващите и "бизнеса" им пречат пушачите? Хайде В. Симеонов и бизнесът да забранят производството и вноса на тютюн!Хайде да видим как ще го направят!

89

JJIvanov warnings

преди 4 години

Пушенето с е контролира от медицинската мафия .До 1998 година ползваха импланти в аурата зад дясно ухо. Импланта с е вижда на филми на пушещи в мулти спектрален анализ на екрана.След 1999 година масови убиици ползват микро чипове заразяващи стотици милиони през устата. Целта е ограбване на трилиони живи долари от нарочно заразените и масово манипулираните жертви.Терористите ползват тази анти човешка разработка за жестоко ограбване на семействата на пушачите с нагло престъпни високи цени на пак

88

Анонимен

преди 4 години

Като пушите ще плащате за цигари и акцизи.Като нещете ги спирате.Само няма да ревете какво плащате и какво не.Избора си е ваш.По грозно от жена пушачка няма.

87

dramaqueen

преди 4 години

всичко друго оправиха, стигнаха до пушачите. поредната партенка с която ни занимават, а през това време един 100 000 град е без вода от злоупотреби и безхаберие, 500 млн. лв. за ремонт на язовирите изчезнаха безследно, във всеки град изниква незаконно внесен опасен ***, тецовете на един бизнесмен горят незаконно отпадъци , хазартни босове са лъгали държавата с таксите под благия поглед на министъра на финансите, източват НЗОК като за последно , НО сега пушачите са на дневен ред

86

Анонимен

преди 4 години

Да се намали и отпуската на чиновниците дето правят се кс на бюрото с чиновничките вместо да си вършат работата за която са там!

85

Анонимен

преди 4 години

Пушачът си плаща!

84

Анонимен

преди 4 години

А за тия дето горят oтпaдъци и осмърдеват цели градове, дали да не вдигнем помощите? Понее те на работа рядко ходят.

83

AA

преди 4 години

Направо да се забрани тютюна, алкохола, петрола...един сух режим, чист планински въздух ще дишаме... няма данъци, няма акциз...НЗОК, КАТ, МВР ще са с минимален персонал , всички ще се греем с духалки и ще караме тротинетки. Ще работим за 650лв. и ще сияем от здраве и щастие и ще ядем трюфели и хайвер.

82

ДО ТЕБ

преди 4 години

До АнонименНе се принизявай до ***...това предложение е прах в очите.Ако искат да забранят тютюнопушенето, единствения резонен начин е като ЗАБРАНЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ!!!Но не им стиска...нали а и никой няма да им разреши. Смешници!!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Пушачите плащат скъпи и прескъпи цигари и АКЦИЗ. Кой прибира тия пари?Пушачът дава много повече, отколкото непушачът.

80

Анонимен

преди 4 години

Имал съм колеги пушещи по 3 кутии цигари на ден. Половината цигари да са пушели в работно време, а те са повече, това са 30 цигари, по 10 минути, което е 6 часа, т.е те на практика цял ден само пушеха.

79

Анонимен

преди 4 години

Бойко Тиквата пуща само скандал след скандал за отвличане на вниманието!

78

Анонимен

преди 4 години

Искам и 20% по-ниско работно възнаграждние за хората, които притежават автомобили с ниски екологични норми, разбирай тapaтайки!

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Работодателят ти трябва да ти осигури ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЧИВКА, а не да ви праща в "един фургон". Знаеш ли какви са изискванията за среда за отдих?

76

Цецо Мен

преди 4 години

по реално ще е пушачите да плащат 2% по високи здравни осигуровки . Не съм съгласен. При цената на цигарите е включен сериозен акциз.Ако падне акциза при цигарите съм съгласен за 2% повече здравниЗ

75

Анонимен

преди 4 години

Искам и за непиещите алкохол 10 дни допълнителна платена отпуска!