19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен номер 17Всичката им работа на комунистите такава! Виж ги, напълнили язовирите с вода само за половин век, сега нямаме какво да пием. Ами поддържай си го апартамента бе!

18

Гост

преди 4 години

Блажени са вярващите...Като минавам по новите квартали и гледам какви улици ако може да се нарече така и как са ги устроили в анти градска среда за живеене не знам ,кой дава пари ...

17

Анонимен

преди 4 години

А мен прадължава да ме интересува кой ги купува че строят като луди, при топящо се и емигриращо население кой ще ги изкупи? Как успяват да поддържат толкова високи цени?

16

Анонимен

преди 4 години

Няма по-некачествено строителство от комунистическите панелки. Като пръднат на 7-я във вход А се чува до 3-я във вход Б. Тънки стени, тънки подове и тавани, като завали почва да тече вътре и какво ли още не.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Неее, Цецко не е чакал! Внимателно слушах обясненията му. Той похвалил строителя, че прави много хубава топлоизолация, строителят се трогнал и му продал апартамента на цената на един прозорец.Пък вие като отидете да гледате едно жилище и започвате да търсите кусури, с това обиждате строителя и няма отстъпка. Хвалете бе, дами и господа, хвалете!

14

Анонимен

преди 4 години

"Новите жилища в София все по-скъпи, но и по-качествени"Хахахах джурналистите на този сайт да годят на психятър - соци.опат да се прегледат. "Качествено" сухо строителство и след една година напукана зградата, защото НЕ СА ПРЕДВИДИЛИ СЛЯГАНЕ НА ЗГРАДАТА. Особенно калкан да се строи друга коперация още повече е напукана от преди.ВИЦОВЕ И ДЕНС. ПУКаНКИ ДА СИ ВЗЕМЕМ ВСИЧКИ ЗА ТОЗИ ЦИРК!

13

Ром"с

преди 4 години

София дали е добрО място за живеене,има ли добра инфраструктура добра,чист въздух,фауната как е ,възпитанието на ниво ли ....тези въпроси ,мисля,че също трябва да играят своята роля при избирането при решаването да се купи имот в България.Аз разбирам 25-35 годишни да си купуват жилище в София,но ако си след 40 ,ама хич не ти трябва жилище в този мръсен и чалгарски град-София!

12

Анонимен

преди 4 години

Кога е било по-добро качеството на строеж нека преценим след половин век.

11

Наблюдател

преди 4 години

Молете се да не стане някое силно земетресение, че тогава ще видите качеството на новото строителство.

10

ZUziZu25

преди 4 години

Всякъде четем за балони и микрофони от няколко години ама не ще да се пука. Май бедните маймуни с това се утешават имало балон. Хубаво, че се махнах от БГ и почнах да спестявам хубави пари и може и аз да си взема нещо на изплащане от София да има, че в провинцията глад и мизерия, за това и се махнахме от България

9

Анонимен

преди 4 години

Качествени не са, затова всички търсят старо строителство. Новото за няколко години изглежда по-зле от старото

8

Хо-хо

преди 4 години

До Анонимен 3Да бе, верно зачестиха навсякъде тия новини за имоти и то по главните страници. Нещо някой се е стреснал и си плаща ми се струва...

7

Анонимен

преди 4 години

А днеска в кой квартал няма да има вудица?За един нормален питам който не го интересува.

6

Анонимен

преди 4 години

Чакайте да паднат до 200-300 евро на м2 и тогава тичайте да купувате. Той и Цецо така прави, а Цецка падна в един изкоп и така намери апартамента си в Изток...

5

Анонимен

преди 4 години

Всяко нещо струва точно толкова, колкото някой е готов да плати за него в определен момент. Така че, търсенето и купувачите определят цените според това какво могат и искат да си купят. В случая статията ми прилича на продуктово позициониране.

4

Анонимен

преди 4 години

Това е откровено признание, че досегашното "ново строителство" меко казано не е добро.

3

Анонимен

преди 4 години

Абе защо ми напомня на 2008 година. И тогава така зачестиха статии за имоти, цени, и пр. И до края на годината балонът се спука. Гответе се!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Е щом казва трее да му се верва...

1

Анонимен

преди 4 години

София ново строителство 200 000 E. С тези пари ще си купите жилище на много места по света, а ако.сравним спрямо заплатите + разходите по кредита, жилището е златно. Масово съсредоточаване в София, макар че ако има добра работа в страната, хората биха били мобилни.