150

Адолф

преди 4 години

Хахахах памперси еврейски. Денят на въжето иде. RWDS

149

?

преди 4 години

Какво ли щеше да стане, ако Германия на Хитлер беше стигнала първа до ядреното оръжие?Сега щяхте да говорите на немски, а не да се фукате тука по форумите колко сте умни, нали??Но историята се пише от победителите!!!

148

анализ

преди 4 години

Държавите от оста Рим_Берлин_Токио...............Италия, Германия и Япония все още са наказвани от другите велики сили.Италия е с рухнала икономикка, но там мафията е инкорпорирана в държавата и работи в синхрон с нея.Германия все още има американски бази на нейна територия и няма армия и военна мощ.Япония..............една ядрена авария във Фукушима върна Япония 50 години назад!!!

147

Japan

преди 4 години

Япония шеще да капитулира и без двете атомни бомби над Хирошима и Нагазаки!!!Но масонът-ционист Хари Труман дава заповед за използване на ядрено оръжие над мирни хора в Япония...........Хирошима се превръща в символ на световна ядрена трагедия, там и досега се раждат деца с генетични аномалии, породени от радиацията!!

146

До Ф.С.В.

преди 4 години

Двойните стандарти са нещо нормално за световната политика .................Япония шеще да капитулира и без двете ятомни бомби над Хирошима и Нагазаки!!Но разбира се никойя няма да осъди Хари Труман за престъпления с/у човечеството, защото този президент на САЩ беше подкрепян от глобалистката мафия на масони и ционисти!

145

Анонимен

преди 4 години

Ако каже друго -ще и бият шута. За тва слушкаш и повтаря, каквото и е наредено, често без да разбира за какво става дума

144

Ф.С.В.

преди 4 години

А какво ще каже Захариева за холокоста (от древногръцки холокост -изгаряне) извършен от САЩ над Хирошима и Нагазаки ? там за няколко секунди бяха изгорени живи половин милион японци!

143

Анонимен

преди 4 години

Катето Закариева знае какво да говори,комсомолът си е свършил добре работата.

142

Анонимен

преди 4 години

Жертвите на втората световна война са над 70 милиона убити. Обаче винаги само за холокоста се говори. Защото явно наистина някои са богоизбрани и техните 6 милиона са най-важните.

141

Анонимен

преди 4 години

Красная Армия влиза в Германия,и в един от първите градове започва да ги кара наред цивилни,военни ..И в един хангар намират четиредесет френски парашутиста/пленени/ заедно с офицерът.Германците когато са се изтегляли просто са ги оставили на произволът,просто да ги ,,освободят'' съюзниците. Та значи идват нашите,отварят хангара,питат кой им е началникът,и ги застрелват всичките до един,понеже били ,,капиталисти'' и са също врагове на СССР.

140

Уф

преди 4 години

Тази няма ли кой да я начеше най-накрая,че лае нонстоп като бясна?

139

Съвет

преди 4 години

Да си гледа касапа Сталин и да не коментира Герои!

138

Анонимен

преди 4 години

като е летял да германия и обратно наследника на съсипващите балгария кобурги - борисчое бил отровен от руснаците по нареждане на путина луковия марш е последствие от липсата на реализация на днешната младежи определени средства дето идват от незнайно къде- може и от евреитеза да се подържа напрежение и да не слиза темата за холокоста от сценатазащото ако ги няма - кой ще се сети за холокост и война

137

42

преди 4 години

До 166Той светът като отрече фашизма се превърна в рай, управляван от ционистките банкери и корпорации, а ние всички търпим бавният им геноцид.

136

Анонимен

преди 4 години

нашето правителство е приело да е слуга на юдо-ционистите

135

Ф.С.В.

преди 4 години

Младото поколение не е длъжно да помни нещо което е изкривено и насаждано с цел Целият Свят да е длъжен на един паразитен народ ограбващ и смучещ всички държави -Взеха територията на Палестина -убиват палестинците и си правят каквото искат със съседните държави- Палестина дори я няма в Гугъл Мап! Русия е дала над 25 мил жертви- Има много народи които са дали повече жертви от Евреите- Евреите ако бяха смирен честен народ -Да ! Но те са кръвожадни -САЩ и Израел са едно цяло-а политиката им е войни

134

Абе

преди 4 години

Коя е тази уруспияя,че да коментира българите?

133

Абе

преди 4 години

Коя е тази ***,че да коментира българите?

132

Анонимен

преди 4 години

В Тикеоландия, територията на Абсурдите, престъпниците винаги са били на почит.

131

Сралин поц

преди 4 години

Луковмарш осъди катя захариева: Безобразна жена.