11

Mudyu

преди 4 години

Ама що ми цъкъш минус бе, аз ли пуснах жоко ?

10

аз-ът

преди 4 години

джоката разправя хората се снимали с него и му се радвали, като celebrity... Между другото съм склонен да се съглася. Наскоро имаше годишнина от бомбандировките над София. Всъщност нашите пилоти успяват да свалят един самолет. Техния пилот оцелява, съвсем младо момче. Пада в нивите около София. Селяните го намират и вместо да го приключат още в царевицата - ГО ВОДЯТ В СЕЛОТО И ГО ГОЩАВАТ, МИЛОТО ТО ДЕТЕ ОЩЕ, УПЛАШЕНО БИЛО. Зараиди това никога за нищо не бих помогнал на българин, няма оправия

9

Анонимен

преди 4 години

До аз-утАко го заслужават ... така ще е .

8

Анонимен

преди 4 години

Помислете за родителите и близките на заколеното момче, като го давате този всеки ден!

7

Анонимен

преди 4 години

Полфрийман е бивш рейнджър от британската армия, това е човек с боен опит, още докато е служил той е проявявал агресия, след което е бил и осъждан. В ноща на убийството той се е разхождал пиян с боен нож, твърденията че защитал нападнати роми си е негова теза, МВР, съд и прокуратура не намират въпросните роми. Истината е че ДЖок Полфрийман е закоравял социопат, той нито веднъж не изрази съжаление, че е убил и ранил тежко две момчета. В САЩ този човек щеше да получи поне 2 доживотни присъди.

6

Анонимен

преди 4 години

Истинските мъже са решавали спора с кръв, преди годни. Май е време, да се върнем към онези времена!

5

Анонимен

преди 4 години

До БългаринИ да са били гамени, не може да колиш хора на улицата, не може да раздаваш улично правосъдие, има си полиция, прокуратура и съд. Аз утре ще изляза с пушка и ще те затреля на улицата, защото ми се е сторило че се държиш агресивно - съгласен ли си социопате!?

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя взе да *** България

3

Българин

преди 4 години

Този е повече българин от всички ревящи срещу него!Мъжество е да се изправиш срещу няколко разгневени гамени. Чиста неизбежна отбрана е било, видно от видеото.

2

Анонимен

преди 4 години

Поредната предателска кампания за оневиняването на този социопат.

1

Анонимен

преди 4 години

Истински мъж! Не кат онова *** с 10 те парчета компания!!!!