38

Имам Абдула

преди 4 години

Слепи и глухи са невярващите в словата на Мохамед. Те ще плачат и разкайват за глупостта си когато се изправят пред Аллах. Но ще е късно. Само омразата към Америка ще смекчи сърцето на съдника и ще бъдете помилвани.. И приети сред правоверните. 86762

37

Анонимен

преди 4 години

Всички сме за малко на този свят.Религията е форма на управление и е възникнала когато не е имало наука.Днес се откриват древни цивилизации,които нито са имали ислям,нито Христос,нито Буда,Шива и т.н.Когато няма обяснение има религия,но не е правилно!А да убиваш ти други хора защото били неверници е варваство!За едната религия ти да лишаваш от живот случайни нищо неподозиращи хора е без смисъл!

36

до 31

преди 4 години

Че какво прави този в типично американската война, защитник на мюсюлманите биеш се за американски интереси, и то много извън зоната на Иран и политиката и.Може и да не е агент на ЦРУ , а просто добре платен военен наемник и да бачка за този които плаща най добре, а най богатата държава плаща най добре.Донякъде това обяснява,защо Тръпм не иска да показва доказателствата защото са неудобни за Америка, но също значи че е знаел какво прави и имал своите основания.

35

Анонимен

преди 4 години

до Имам Абдула-БУДАЛАРелигията е за музея.Нито има аллах,нито христос,това са измислици за *** с лъкове и стрели,тогава не е имало образование!

34

Reptile

преди 4 години

САЩ е подкрепа на всеки ислямски радикал - нищо ново. Когато става двоен агент е ликвидиран."Всеки двоен агент трябва да се ликвидира, когато изпълни мисията си. И трябва да се стремим това да стори врага!"Сун Дзъ - Изкуството на войната

33

Имам Абдула

преди 4 години

Сърцето ми де пълни с радост когато чета колко много хора мразят Америка. Америка е империята на злото!! С помощта на вас братя и на всевишния Аллах, Америка ще бъде унищожена и правата вяра, Исляма ще тържествува над света!! Борете се братя, аллах е на наша страна

32

Смешници

преди 4 години

До Fenasi KerimСега разбирам защо Ким го изучиха в Швейцария и го пратиха обратно в Сев.Корея.Сега разбирам защо богатите руснаци пращат децата си да учат на Запад.С мисълта да се върнат и да наследят Путин след 50 години.

31

Анонимен

преди 4 години

Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли...ТОВА ДА ВИ И ЗА УРОК!

30

Анонимен

преди 4 години

Дарт Вейдър умре кво ни занимавате с него още?!

29

Гостенин

преди 4 години

Ама как взеха завоя на 180 градуса, а?Бил агент на ЦРУ.Бе знаех си аз, че САЩ са виновни.

28

Никой

преди 4 години

БРАВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ПРЕЦИЗНО И ТОЧНО БЕЗ МНОГО ШУМ. ОСТАНА МУ КИТКАТА С ПРЬСТЕНА.

27

Имам Абдула

преди 4 години

Генерал Сюлеймани е мъченик на правата вяра!! Но христяните тепърва ще усетят отмъщението!!Смърт на Америка!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Както талибаните, ислямска държва, алкайда всички са американски отрочета!

25

Анонимен

преди 4 години

Ся червените *** го втасаха!

24

Fenasi Kerim

преди 4 години

До 21То ясно че е от ЦРУ но аз вече мисля че и върхушката в Иран не е "нормална". Техния "революционер" Хомейни който въвежда шериата в Иран е отгледан от Запада - Франция. Не че Шаха Пехлави не беше удобен но явно светска голяма държава с мюсюлманско население не им беше удобен на кукловодите с големите носове и с шериата ги върнаха няколко столетия назад.

23

Анонимен

преди 4 години

Сега русофилите ще се успокоят че американците са го ликвидирали, Сюлеймани не бил съвсем русофил като тях, биел се срещу големият им приятел русофил Милошевич. А колко енергия употребиха да защитават един терорист само заради това че бил приятел на Путин и се срещал с него няколко пъти.

22

Анонимен

преди 4 години

Абе "Ал Муджахидини" Не беше ли паравоенната организация подложила на минометен и артилерийски обстрел хърватския град Дубровник?? Когато Босняците са се опитали да извоюват излаз на море. Не знаех че този генерал ги е водил. Те са се целили предимно в стария град, болници, училища и църкви. Това Хървати са ми го разказвали.

21

Анонимен

преди 4 години

Макар че пред цялото време си мислех че не е агент на американците, но това участие внася противоречив факт, разделяй и владей любима тактика на САЩ ,първи изпратен за това.Иран от своя страна не използват такава тактика, а в бивша Югославия тази тактика беше много успешна, до степен брат с брат да се раздели.Явно перфектната фигура се оказва той за тази тактика, а Америка за това наема само най добрите.Определено вече е неудобен.

20

Анонимен

преди 4 години

Поредният фейк!

19

Анонимен

преди 4 години

КАСИМ СЮЛЕЙМАНИ Е ПРАТЕН В БОСНА ОТ РУСНАЦИТЕ ЗА ДА ГИ УБЕЖДАВА ДА СИ ОСТАНАТ ЧАСТ ОТ ЮГОСЛАВИЯ И ПОД РУСКА ВЛАСТ.