55

Анонимен

преди 4 години

В България хората винаги търсеха и търсят по-голяма кола. По-рано искаха комби, а сега комби, ван или джип. Просто колата се използва за най-различни неща и често трябва да има много място в нея. Джипът има по-малко възможности за товарене от комби и ван, но е по-добър за лоши пътища. Помня как един съсед се роди след като си смени Опел Корса с средно по размер Рено.

54

Баце

преди 4 години

До 29, абе, как моята жена се оправя с ML и кара само топ център, а ти не можеш?! Или си купувате коли без качествени парктроници или са с лоша водимост, диаметър на завой... или просто не можете да карате. Моят скромен опит със СУВ се ограничава до Мерцедес и забележки - нямам. Ппследен модел Е С35 АМГ - в никакъв случай не се кара по-лесно от СУВ, но влиза на една идея по-тясно място - тетствано!

53

Анонимен

преди 4 години

Джипът е хубаво нещо.Да го духат бедняяците и еколозите.

52

Анонимен

преди 4 години

Когато Бойко Борисов НЕ Беше на власт, а бяха БСП и Жаб Виденов какви коли карахме срамежлива плюнко?

51

Анонимен

преди 4 години

48, не е въпросът какви нужди имат хората, а какви възможности има обществото! Нали ceланинът като плесне три тpoшляка пред кооперацията, няма място за две коли на нормални хора? А като има нужда от още, ще си наеме рентакар! Нали е гъзap? Бaxти препечифъшкията. Ем бедняк, ем па с претенции и три 6okлука на обща възраст 120 години.

50

Анонимен

преди 4 години

Джипът е най-подходящата кола за лошите пътища на България. Останалото са измислици на комплексари.

49

ДОКОГА БЕДНОСТ????

преди 4 години

Докато Бойко Борисов е на власт,ще купуваме изхвърлени коли от от Германия,Чехия,Полша,трета употреба.Защо сме най-бедни в ЕС-питайте ВИНЕТУ.Той не е беден.Аз не съм гласувал за Бойко Борисов,срам ме е от неговата наглост!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Имам малък джип, харчи около 6 л/100 км. Друг има седан или хечбек, който харчи 10 л/100 км. Нещо за екологията да кажете....С предишната си кола, седан, често опирах отдолу при разни неравности по пътя, а това струваше доста пари за оправяне. Сега нямам този проблем, а точно заради пътищата си взех малък джип с 20 см пътен просвет.

47

Анонимен

преди 4 години

Не ми дреме за кликата. Ние сме малка държава, почти без никакво производство, така че ние не цапаме планетата. Цапат я големите. Всеки българин на сув да се качи, пак няма толкова да омърсиме, колкото Германия, ако ще всички немци пеш да тръгнат. За щатите и китай пък да не говорим.

46

Анонимен

преди 4 години

Джип е просто един модел. Много неща наричаме по името на първият производител, като ксерокс , феродо и т.н.

45

Шоп

преди 4 години

До Анонимен 46:Щото имат пари. За плебса всеки с пари е гадняр.

44

Анонимен

преди 4 години

ОчевАдно е, че когато едно домикинстов си купува две коли, значи му трябват две коли, а когато купува три коли, значи му трябват три коли. Не разбирам хората, които се учудват на този факт. Колите са толкова на брой, колкото трябва да бъдат и за никакво изхвърляне не може да става въпрос. Трима души от домакинството им се налага всеки ден да използват кола по цял ден. Те с една кола ли да са или с три коли. Живееш в къща на село, през зимата само с джип може да минат по снега, а лятото може и с

43

Анонимен

преди 4 години

Защо Мерцедес с двигател 1.3 и мощност 105 кс да е автомобил за гадняри а подобен размер голф,астра или някаква киа с 200 коня да е автомобил за готини и добри хора?

42

Анонимен

преди 4 години

43, чувал съм от човек, каращ мерцедес ама вехт като стария завет, цетка от деветдесетте години, та тоя същия казваше, че това е "престиж".... Понеже ми е роднина, та няма как да го заплюя.

41

Реалист

преди 4 години

Значи екоджендерастията почна да им писва и на швабензидойчовците.

40

Анонимен

преди 4 години

Джипът е доста удобна кола за пътищата на България. Е, ако някой има много пари може да си купи малка кола за града и втора кола за извън града, но обикновено българина и една кола трудно поддържа. Едва ли някой в България като си купува колата си исли за престиж или да се покаже, а купува подходящата за него кола. Разбира се има и изключения - мафиоти, които не си знаят парите, които са откраднали. Колкото до теглото на колата един Пасат тежи повече от Тигуан, а точно малките джипове се купува

39

Анонимен

преди 4 години

Бе да питам, защо тук в едно домакинство се купуват по три коли? Като после поне една от тях няма гражданска, не се плаща данъка, и изобщо защо колкото човек е по-беден, толкова повече се изфърля?

38

Факт!

преди 4 години

Побъркани.Хитлер Фолкенхайм Кайзера Вилхелм Хинденбург да не би да бяха нормални.

37

Край

преди 4 години

Е това ми е любимо - В България СУВ се рекламират с това че удобно се качват на тротоарите. При нормалните хора в нормалните страни нормалните коли НЕ се качват на нормалните тротоари НИКОГА. Прекалено е скъпо.

36

Анонимен

преди 4 години

Хора разни. Има вероятно и хора с такива идеи и комплекси, каквито има автора на материала, но на практика SUV си купуват хората, които имат нужда от такава кола. После има джип и джип. Джип от сорта на Кашкай, или CR-V тежи празен около 1500-1600 килограма и максимално около 2200-2400 килограма, което на практика никога не става,но едни само едно си знаят, три тона и три тона.