62

fact

преди 4 години

тоза на думи страда и е съпричастен, а на ДЕЛА ни го вкарва по най-безпардонния и болезнен начин. на сички нас.КАК ШЕ СТРАДАШ, КАТО ПРИЗНАВАШ, ЧЕ НЕМАШ ПРИЯТЕЛИ БЕ?

61

2

преди 4 години

Тиквата ли страда?! Този индивид с ниско ниво на интелигентност, липса на етика в поведението си, болезнено самовнушение за Непогрешимост ли!?!?!??? Пак прави Помен с чужда пита.

60

Западните Балкани

преди 4 години

На Борисов му е все едно за детето, за българския народ или пък за западните балкани. Само пара да има. Ако му пукаше, щеше да закрие НСО - то е вредно и остатък от презрения комунизъм. Да не говорим, че охранява такива като Пеевски, Доган и други изедници на България.

59

PinCode

преди 4 години

Щом комунистическите *** вият на умряло, значи държавата се движи в правилната посока .

58

Анонимен

преди 4 години

нема по отвратителна физиономия от тиквената ..колко хора е разплакал тоя та да не говорим за наркотици ..а той лъжец и дебелоочен

57

Анонимен

преди 4 години

тоя колко майки е разплакал и колко $$$ е откраднал от народа..и той състрадателен милийо....налу унучетата са у америка милионерчета по рождение...мафиот с нечисто минало ама капитан ...*** народ ей ***

56

Анонимен

преди 4 години

Само Дионтей Уалдър!Няма такова бавно влизане в залата с таква мелодия и с такава маска на 23-ти декември за мача му с Ортис.Просто велик!

55

анон

преди 4 години

Последният абзац е ключов!

54

Анонимен

преди 4 години

Ние сме си виновни, не БСП, ГЕРБ или мафията.Ние сами сме си виновни, че го търпим. Положението в България е изпуснато защото народът не се задейства.Мафията няма да падне от само себе си. Няма да го допусне.А за "най - малко зло" не можем да говорим ако е зло. Престъпността не се елиминира като пускаме дребните престъпници, нали са малко зло. Елеиминира се като се затворят всички.Същото е при уоравляващите. Ако вредят на държавата или бездействат трябва да се разкарат. А само народа има силата.

53

Пилат Понтийски

преди 4 години

Яд ме е за детето!!! "Вярвайте ми!"

52

Анонимен

преди 4 години

Манете го тоя. Страда само защото властта му отслабва. Самовлюбен ***.

51

Анонимен

преди 4 години

За Чакъра не те ли е яд, а мутро?А за Ало Ваньо Танов?А за Мишо Бирата?

50

реалист

преди 4 години

МУТРО, ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА, А ОЛИЦЕТВОРЯВА ОБЕДИНЕНИЕТО НА НАЦИЯТА. ВЗЕМИ И ПРЕЧИ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ВИНЕТУ. НЕ МОЖЕ ТИ ДА СИ РАЗЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА , А ДА ДЪРЖИШ ОТГОВОРЕН ПРЕЗИДЕНТА ЗА ТОВА. СТИГА С МУТРЕНСКИТЕ СИ МАНИПУЛАЦИИ. АКО ТВОИТЕ КУПЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ СА ЛОШ МАТЕРИАЛ И СА ПРОСТИ, ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ, НЕ СА. СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ.

49

Анонимен

преди 4 години

На хора, които не виждат проблем в изказванията на наглия, няма как да им се обясни!

48

реалист

преди 4 години

"Борисов: Яд ме е за детето! Истински страдам за него!"А ИСТИНСКИ ЛИ СТРАДАШ ЗА ДЕЦАТА, ЗА КОИТО НЯМА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА, ЗАЩОТО САНИРАШ, КУПУВАШ 8 САМОЛЕТА, ФАЛКОН, АСФАЛТИРАШ ИЛИ ГИ ДАВАШ НА ДОМУСЧИЕВ? СТРАДАШ ЛИ ЗА ДЕЦАТА, КОИТО СА ОТНЕТИ ОТ БЕДНИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ И СА РАЗДАДЕНИ НА ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПО 1500 ЛВ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ? СТРАДАШ ЛИ ИСТИНСКИ ЗА ДЕЦАТА, НА КОИТО РОДИТЕЛИТЕ ИЗГОНИ В ЧУЖБИНА? А ЗА ДЕЦАТА, КОИТО ЕДНО ВРЕМЕ ТРОВЕШЕ С НАРКОТИЦИ? ИМАШ ЛИ СЪВЕСТ ПИТАМ?

47

Анонимен

преди 4 години

За починалото в болница дете свика всички шефове на болници, че даже и Цацаров! Сега, понеже е от НСО, естествено, че ще пееш : "На всички се случва"! Аз пък искам да викнеш официално шефа на НСО, официално младежа и да ги развяваш 3-4 дена по телевизията като панаирджийски мечки!

46

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам злобата на пишещия преди мен от какво произлиза!? От психичното здраве, от финансовото си състояние или от мисълта че е невидим в нета. Нищо подобно приятел,виждаме кой си!

45

Анонимен

преди 4 години

Тиквистан ..

44

Smurf

преди 4 години

Боци е уникален пак го извъртя така щото да вкара Президента в коментарите си. после се тръшка защо Радев му шока канчока

43

Анонимен

преди 4 години

Яд го е човека, на да видите, колку е готин