55

Край

преди 4 години

Аз не мога да разбера Защо англичаните не искат младежта им и ииновациите да ги управлява Мария Габриел и подобните на нея евро-бюрократи.

54

Анонимен

преди 4 години

До Смело сърцеНезависимост на Шотландия не й трябва, тя си има широка автономия. И защо г-н розов либераст си мислиш, че в Шотландия не подкрепят Борис Джонсън и торите като цяло!?

53

Край

преди 4 години

когато една нация се произнесе на референдум - политиците и козируват и изпълняват /те си знаят защо.когато племе направи референдум - политиците му обясняват че е тъпо и не разбира.Колко е субсидията на партиите брактлета??? А колко казахме???РАЗРЕШИХА ли ни да гласуваме мажоритрано за депутати ???още можете да ревете за горките англичани.

52

сара

преди 4 години

Каквото и да се казва светът не винаги върви напред.

51

Анонимен

преди 4 години

Гответе се за война. Англия и Германия пак се хванаха за гушите и това няма да свърши добре за нас, пак сме с Германия и пак ще загубим славно с тях. Още от времето на Наполеон е приказката, че само който не се е бил с германците, само той не ги е бил.

50

джо

преди 4 години

Резултатите от изборите красноречиво показват ,че проблема с миграцията е много сериозен и си мисля за бъдещето , когато неминуемо ще се сблъскаме с този проблем и ние. Може би следващите напуснали ЕС ще са Унгарците.

49

Анонимен

преди 4 години

Никола Стургерон днес е писала на Борчо, че ще иска референдум за отцепване на Шотландия от UK. Bye Bye Great Britain!

48

Анонимен

преди 4 години

До Червени или зелениНапротив отделянето на UK, трябва да е сигнал за нас, трябва да се замислим, че в ЕС има сериозен проблем, системна грешка, която дълбае и в един момент балона ще се спука. Няма да се учудя ако това е началото на края на ЕС, няма да се учудя ако се появи и в бъдеще реализира идеята за отделяне на вишеградската четворка. В ЕС се прокарват много опасни политики, които ще доведат до тежко икономическо изоставане и това ще породи сериозно напрежение.

47

Анонимен

преди 4 години

Партията подари по списък банките и всичко останало на другарите си и прогони младите в чужбина ,немили недраги като Васил Левски ! Време е да се питърси отговорност на всички незаконно забогатели червени мафиоти! Англичаните да не ги мислим,те са светлинни години пред нас.

46

Анонимен

преди 4 години

Ще стане интересно ако Джонсън се опита да сложи пак граница между северна иралндия и Ейре. ИРА пак ще извадят пушките

45

бай Пешо

преди 4 години

местя!

44

Смело сърце

преди 4 години

Да празнуваме свободна и независима Шотландия! Край на Английската окупация! Шотландия - част от горда Европа!

43

Оруел

преди 4 години

До 39 еми реално и голяма част говорят нашия език - от Словения до Владивосток са наречия на българския :)

42

Анонимен

преди 4 години

До БауТова което се оказа, че мнозинството в UK имат достойнството, честта, разума и смелостта да се опълчат на еко-комунистичестката деградацията завладяла ЕС. Какво да правят в ЕС? Да си самоунищожат икономиката? Да налагат крайни либерастки секта простотии, като гей-феминистки култ, безконтролна имиграция на утайките на света и т.н.? Те реално нямат нужда от ЕС, напротив той ги дърпа много назад. Самата идея за ЕС е много добра, само че днешните розови лидери, го водят към дъното.

41

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсън англичанина с турски корени......................хахахахапосле нямало Миграция на таа Планета Земя

40

Край

преди 4 години

Българчетата взели да реват за англичаните. Маани бегай бе. Нямате ли си огледало да се видите кои сте. Англичанина си е част от англоговорящия свят - демек половината свят. И тая половина си има всичко и си е самодостатъчна.Не ги обичам защото са надменни - но господарите са така.

39

Анонимен

преди 4 години

До 39 не са го завладели те целия свят, а едно малко ядро не неангличани ,като са ги използвали тях и световния капитал. Иначе справка едно време викинги с два кораба са ги правели мармалад и не са си мърдали векове от техния остров!

38

Анонимен

преди 4 години

До КрайAнглийският народ не е британският народ. Има и други националности. Шотландците не искат да излизат от ЕС. Ко прайм бе, демократи?!

37

Край

преди 4 години

А добър ден. Когато английския народ се произнесе на РЕФЕРЕНДУМ никой не може да се еааава с него.Англичаните не са българи. От държава колкото България са но са завладели половината свят а целия са накарали да говори езика им.Не искът англичаните Марии Габриелки да ги командват. Много са глупави А? А?ЕС? Напуска го втория по големина донор на пари??? Скоро и германците и французите ще изреват че не искат да дават. България???

36

Анонимен

преди 4 години

Официално си избраха бай *** англичанина!