151

Сто

преди 4 години

Национална Служба за Таксиметрови услуги и Убийства - НСТУ

150

Анонимен

преди 4 години

Каква функция изпълнява БМВ тройка, кола от класа на Голф, в президентството? Нито може да е представителна кола, нито има смисъл за обслужващ автомобил да се взима скъпа марка.

149

Анонимен

преди 4 години

Значи, това са пълни глупости.Ако се е движил с 40, няма как някой да не го види и да скочи пред него. Това не е кеартална уличка, а 4-лентов булевард. Никой няма да тръгне да пресича на червено, когато има кола. Изводът е - движил се е с 90-100, за да хване светофара.

148

Анонимен

преди 4 години

Този инцидент и последвалите "обяснения" от НСО са предостатъчен повод за протести, оставки и съд на виновните лица. Трябва да излезем да протестираме, защото тези наглеци вече се подиграват с нас!

147

Ай стига бе

преди 4 години

На 14 не е на 4 годинки. Ако 14 годишен е решил да се 'втурне' под гумите на беззащитния и изморен от тежък труд НСО водач, то явно е нещо ненормален, някакво *** момче. Има ли документ за ***? Бил се втурнал, водач с 40 км/час пък не го бил видял и то водач, който следва да е обучен да има мълниеносни реакции. Не се връзва

146

Анонимен

преди 4 години

аз кола на НСО да се движи с 40 не съм видял, карат като луди навсякъде

145

Анонимен

преди 4 години

аз кола на НСО да се движи с 40 не съм видял, карат като луди навсякъде

144

Бегай оттука Бе!?!!

преди 4 години

Закривай ги тия дето са били на Частно пак, с държавна пара. УБО ли е, НСО ли е, за донори на органи Не стават. Ама Тиквата е от тях и ги реанимира заради Народната любов. Ама и той Нема да Иляди.

143

Да питам

преди 4 години

Трябва да слезна до центъра. На кой телефон да си поръчам превоз от НСО? По-евтино ли излиза от такси?

142

Дръндер

преди 4 години

Карал е с 40? Травматолог аз не съм, но мен ме е блъскала кола със над 100 километра в час. Тогава се получават такива травми. При 40 км няма такива травми. Няма начин!

141

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Защо ли не ме учудва,че ще изкарат виновно момчето(без значение дали е виновно)!!!!!Все пак е България!!!!Никога,никои от НСО не е виновен!!!!!Аз поне не съм чувал за такъв случай!!!!!!!Цялата държава е "пародия"?!?????Много жалко ..............

140

Асен

преди 4 години

14-годишното момче няма как да знае закона за движение по пътищата, още повече, че тия коли на НСО минават на червено по закон

139

Анонимен

преди 4 години

Сега остава детето да е пило червено вино.

138

DDD

преди 4 години

Немам думи! Родната полиция ни гази! Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

137

Анонимен

преди 4 години

След допълнително разследване пък ще се окаже, че колата всъщност е била спряла, а детето се е движело срещу нея с превишена скорост.

136

Анонимен

преди 4 години

Добре, някой съмнявал ли се е, че детето е пресичало на червено, а БМВ-то се е движело с 40км/ч??? То това беше ясно още когато излезе новината. Детето сигурно е било и пияно и надрусано. Много е грозна тая история. Не прави чест на НСО да го говорят това, а на медиите да го разпространяват! Но България е полицейска държава, и няма надежда някой от НСО някога да бъде осъден. Както и цялата държава. Да не забравяме, че почина 3-годишно дете, а лекарката се върна на работа с аплодисменти.

135

Анонимен

преди 4 години

До 130Със Samsung е било

134

ДНЕС=ПИК=ОТВРАТ

преди 4 години

АЗ СЕ ЧУДЯ, ЗАЩО НОВИНА 1 Е КАТАСТРОФАТА С КОЛАТА НА НСО. ТЕПЪРВА СЕ ИЗЯСНЯВАТ ФАКТИТЕ ПО СЛУЧАЯ, А ДЕТЕТО ВЕЧЕ Е В "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ" И ШОФЬОРЪТ НА АВТОМОБИЛА Е ВИНОВЕН.А ТО БИЛО, ЗАЩОТО НСО Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И КАКЪВ ПО-УДОБЕН СЛУЧАЙ ДА СЕ ОБРУГАВА ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА. ВЧЕРА ОНЯ ОТ БАНКЯ НИ СВЕТНА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЗЛОБЕН, ДРЕБНАВ И ЗАВИСТЛИВ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ. А ТОЙ БЛАГОВЪЗПИТАН, БЛАГОРОДЕН, ЧЕСТЕН, УМЕН И РАБОТЛИВ.ТАКА ЧЕ,ДНЕС И ПИК ДЕРЗАЙТЕ!БОКО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИ ПЛАЩА

133

Анонимен

преди 4 години

НСО съществува, за да дава парички на работещите в нея.

132

678

преди 4 години

ВСО таксиметрова служба ли е? Нека някой да излезе и да каже какво презвижда закона, кой трябва да се вози в тези коли. Как може с парите на народа да се возят секретарки и секретари, да се ходи на пазар за рокли? Защо вече 24 часа никой не е взел отношение, та те ни избиват по улиците, нас и децата ни. Докога ще го търпим това тъпо ***?