51

Гурбетчия

преди 4 години

После пак да реват, че няма работна ръка.

50

Sichtpunkt

преди 4 години

Минималната е 55 евро.При Жан Виденов хората взимаха толкова!

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Доказано е, че производителността е по-висока при по-къс работен ден и по-кратка работна седмица. Затова нормираната работна седмица в Холандия е 32 ч., а във Франция - 36. Българските мутри обаче искат да си им на разположение, за да те ползват за личен асистент, иконом, чистач, механик на коли, климатици и какво ли още не, куриер, секретар или просто за да си им подръка, за да те унижават пред любовниците си от HR отдела.

48

Sichtpunkt

преди 4 години

Нали разбирате, че чрез постоянното си мрънкане положението ви няма много да се подобри? Или и това ви е трудно да схванете?

47

Спиридон

преди 4 години

Така наречените бизнесмени носещи звучните български имена Цоло, Миньо, Ветко,Спас и т.н. са наследници на едни малко позабравени вече герои от близкото минало - Пеко, Цола, Пенчо. Е нема как тия мекерета да не разбират от ограбване на работниците си!

46

човек

преди 4 години

До: Мизерландия (номер 31)Тъй като живеем в свят на свободна икономика и свободен пазар, тук мисля че е уместно да дам едно сравнение на това, което иска "бизнесът":Това което казваш е все едно да отидеш в хранителен магазин, да извадиш едни три лева, и да очакваш за тях да ти дадат кило сирене (ама истинско!).Познай какво ще ти дадат: Имитиращ продукт!Е те така и "бизнесът" си купува "работници" - за толкоз пари толкоз работа!Затова всичко върви по наклонената плоскост надолу...

45

Анонимен

преди 4 години

До АбеТрябва да се махне задължителното осигуряване и така всеки да има правота да избира.

44

Манолски

преди 4 години

Кво стана сега? Т.нар. работодателски организации, чийто представител е Домуса се оказват жертви на високата цена на труда в единицата им продукция? Жив да не бях

43

Камерун

преди 4 години

Минималната е 55 евро.

42

Анонимен

преди 4 години

то па един бизнес, кой е тоя бизнес? цеко, митьо, киро ... големите бизнесмени, на властта приАтелитенормалният/бял бизнес отдава се научи да плаща осигуровки и данъци

41

Анонимен

преди 4 години

610 много бе,като в Камерун.А бацито се хвали по разни еврофоруми ,колко сме били добре.Имаш ли официално размера на заплатата в Камерун? Я дай да я видим!

40

Анонимен

преди 4 години

Който не може да плаща заплати да си работи сам или да накара приятелите му и семейството му да работят заедно с него докато се разрасне бизнеса.

39

Анонимен

преди 4 години

"производителността на труда на отработен час достигна едва 45.3 но сто от средния за ЕС стандарт"Кой определя производителността на труда, бе професори? Защо един и същи българин тук го пишете с ниска производителност, а като емигрира и започне да работи в чужбина веднага производителността му става като на чужденците? Работника ли е виновен, че фирмата се управлява зле или че няма достатъчно работа?

38

Анонимен

преди 4 години

610 много бе,като в Камерун.А бацито се хвали по разни еврофоруми ,колко сме били добре.

37

Sichtpunkt

преди 4 години

Ако "властта" е истинска власт прави минималната 400 евро (на първо време!), а бизнесът да го ду.а и да изпълнява решението на "властта"!За средна съм съгласен, че трябва да стане дори повече от 400 евро, но за минимална това е невъзможно, дори правителството да иска това.

36

Абе

преди 4 години

610лв на хартия ама реално няма и 500лв палячовци.Как може да продължава това тая пародична държава

35

Sichtpunkt

преди 4 години

Ако "властта" е истинска власт прави минималната 400 евро (на първо време!), а бизнесът да го ду.а и да изпълнява решението на "властта"!Минималната 400 ЕВРО, ТЪРРРР! ТИ НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕШ? ДОРИ В НАЙ - СИЛНО РАЗВИТАТА ДЪРЖАВА НЯМА ДВОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ!

34

Анонимен

преди 4 години

Раздувайте ненужно заплатите после се чудете защо растат цените и защо няма работна ръка.

33

Sichtpunkt

преди 4 години

Да докажат, че са десни и да намалят данъците на работещите хора!!! 60% от заработката на всеки работник се краде от държавата под формата на данъци и такси и насреща има едно голямо нищо!!!РадославЕ, ти така по рождение ли си си? Данъци НЕ СЕ НАМАЛЯТ!! УВЕЛИЧАВАТ СЕ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА! В СИЛНО СОЦИАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, НОРВЕГИЯ ДАНИЦИТЕ ПОСТОЯННО СЕ УВЕЛИЧАВАТ, НО ДОХОДИТЕ ГО ПРАВЯТ ИЗПРЕВАРВАЩО. ИМАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗА ГОРНИТЕ СИ ДУМИ!

32

Радослав

преди 4 години

Според "десния" Баш Тиквондур е дясно да се краде от работещите за да се хрантутят мързелите!!! Тоя е толкова ляв, че може да го обявим за клонинг на Бай Тошко!!! Сам доказа, че е дърт БКП *** и, че винаги е бил верен на левите идеали!!! Крадни от кадърния, за да нахраниш партийния!!! Това е мантрата на Разбойко ***!!! Да докаже с действия, че е с десни убеждения бе!!! Нали уж за Европа бил, пък по СССР-ски го кара!!!