110

Дерибей

преди 4 години

Хамстер, да си забелязал, че в Хонг Конг протестират *против* комунизма? Против Китайската компартия? Против такива, дето на Запад Грета я ползват като марионетка, а на Изток хвърлят *** у реката?А тука протестират като са подранили за мача, и трябва да убият час-два на площада. И то предимно през лятото, че зимата явно благородието им се смръзва.

109

Анонимен

преди 4 години

Подкрепяме Грета и токът ни става 1 стотинка на 70 стотинки за киловатчас... мaлoумници сър!

108

Хам Хум

преди 4 години

Май наистина не разбирате в какво положение се намирате и колко сте зле,за справка протестите Хонконг! ))) Да ви обяснявам защо те протестират,а вие не!?ужас

107

Дерибей

преди 4 години

Хамчо, милион души излизат на протест като им свърши сериала и нямат какво да правят. Дали извинението ще е Грета Тунберг или огретен с трици, нема разлика.

106

Хам Хум

преди 4 години

Тази малката изкарва по 5 милиона души на протест,а вие какво правите,въобще разбирате ли колко сте жалки и нищожни в тази умираща държава!?

105

Среднист

преди 4 години

Зелените са новите комунисти.

104

Black Sea

преди 4 години

Не че нещо ново ама повечето коментиращи са си типичен за БГ матриал. Те единствено могат да излязат на протест ако вдигнат цената на цигарите и им ограничат количеството ракия което могат да си варят. А язовирът на Перник пак няма да се напълни. Ама Грета била туй, Грета била онуй. Я първо си проверете вашите деца дали ходят на училище, а ако ходят дали учат въобще нещо преди да оплювате международно. Апропо списание TIME не е на Пеевски ако сте забелязали.

103

Еколог

преди 4 години

Вас сигурно ви е страх, че момичето ще промени света, а вие ще трябва да признаете, че е права някой ден. Ако трябва и насила ще се наложат ограничения, да може човечеството да си плати за издевателствата над природата.

102

Нормален

преди 4 години

Има много тинейджъри които говорят различни и умни неща,но имат ли всички трибуна ? Или такива като това болно дете са маша в ръцете на добре финансирани организации?!?!

101

Анонимен

преди 4 години

*** народ остана в България.Справка коментарите тук.

100

Грета е най най най

преди 4 години

Мнооого си е добре. Даже си е ОК. Симпатична е, какво не ви харесва момичето!?

99

Адженда 2030

преди 4 години

Гретето иска да ви затвори в 10кв м, да обезлюди земята и да насели там кривоглавите си еко господари.

98

Анонимен

преди 4 години

Дете без опит в живота и образование, манипулирани речи написани от 120те лешояда около нея летящи първа класа със замърсяващи самолета с цел облагодетелстване ,това е Грета....всичко си е кой стои зад теб, и аз мога да седна пред парламента с лозунг в ръка и там ще си остана обаче, няма ли силна организация зад мен..., а всички и се възхищават сякаш всичко сама е направила, една пионка просто

97

това предлага

преди 4 години

До CopocoидШвеция си гори *** в Латвия. Сега събери 2 и 2 и си представи в БГ, какво ще се гори.

96

еко джендър талибан

преди 4 години

Тоя *** е непълнолетен, значи няма личност.

95

Copocoид

преди 4 години

Нека първо това, което предлага Грета (ако изобщо предлага нещо) да бъде въведено незабавно в Швеция. Другите ще гледат и ще преценят дали избора е удачен. А през това време това момиче може да се върне в училище да завърви поне средно образование.

94

SS

преди 4 години

Суеци, Хитлер не е бил просто човек на годината, а човек на века!

93

Бай х

преди 4 години

Ми нормално е като финансираш дадено начинание, да го лансираш на всички възможни нива.

92

Анонимен

преди 4 години

Това гретино анцугче от естествени или изкуствени материали е направено? Щото ако са изкуствени, това е проблем - замърсява природата! А ако са естествени, пак проблем - нарушени са правата на добичетата в следствие насилствена експлоатация от страна на лоши капиталистически производители...

91

Анонимен

преди 4 години

"Твоята кауза каква е и как се бориш за постигането и.."Не по-скромно от Грета се боря - видиш ли, тя нищо не прави, и аз нищо не правя. Па и ти нищо не правиш. Просто няма кой да ти даде яхта за това.