28

истина е

преди 4 години

В тиквунската държава се живее робски .Иначе сме европейски ,но умрял ЧЛЕН !

27

Факт

преди 4 години

Доста малко харчим за храна в сравнение с другите държави. България, 7 милиона население, за храна харчим 6,7 млрд. евроНо примерноДания, 5,8 милиона население, за храна харчат 15,8 млрд. евро

26

МУНЧО

преди 4 години

Фалшива новина- под ръководството на Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- българинът се видя в пари, и сега само оди на екскурзии до Малдивите и Хавайските острови!

25

Радослав

преди 4 години

Тази стъкмистика нищо не означава! Този процент в България е по нисък поради простата причина, че след данъци, такси, ток, вода, ЧСИ и всички други бирници остава една жалка част с която дадено семейство трябва да оцелее до следващия месец за да повтори процеса!Знаете ли колко много хора ЧСИ-та им прибират половината заплата още преди да са я получили?И как очаквате тия хора да харчат много за храна? Те 80% от заплатата са заминали още преди да стигнат до работника по прихващания за какво ли не!

24

Анонимен

преди 4 години

С нас си правят поредния експеримент.Дали при кучешкия живот,който са ни осигурили можем да оцелеем и има ли граница нашия мазохизъм.Първото е под съмнение,а второто е безгранично.

23

Capital

преди 4 години

И в Англия не е цветущо положението!100% от доходите ми отиват за наем.

22

...

преди 4 години

Не ми трябват някакви книжни плъхчета учили статистика да ми казват какво е евтино и какво скъпо. Аз като спра до магазина или бензиностанцият знам какво ме чака.

21

АНТИ

преди 4 години

Айде, со здраве ке си го яйте бишето !!Ако немате бише, ки ми го яйте гъзoт !

20

Анонимен

преди 4 години

По-добре да кажат защо при едни и същи цени на хран.продукти и останалите стоки,нашите заплати са 8-10 пъти по-ниски от тези в ЕС.На всичкото отгоре ни пробутват и б...те си,които няма кой да контролира.

19

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

18

интересно

преди 4 години

Абсурдно е само 19,1% за храна!Много, много повече е при тези цени на основните стоки!Стига с тази стъкмистика, че просто е смешна!Може да лъжат Евростат, но не и нас, живеещите тук!

17

РАН - ЪТ

преди 4 години

Само 19% ??Може и още !Още може !И още ...Още ...Хак да ви е !

16

лъжата ЕС

преди 4 години

Нали има банани бре ?!А, и тоалетна хартия има.

15

Анонимен

преди 4 години

Сега ако ни кажат,че сме спестли и от ток,вода,техника,направо ще повярвам,че сме забогатели.Според най-голямата тиква вие сте едни богати хора,които са все недоволни и само мрънкат.Нищо,че 1,5 милиона пенсионери живеят под прага на бедността,а 45% от работещите са на минимална заплата.Важна е стъкмистиката.

14

Анонимен

преди 4 години

Тук не говорим за качеството, а за бюджет. Да има много ***, но това е. В друга верига цифрата ще е друга.

13

Оьооо

преди 4 години

Ами в ЕС просто малко се хранят. Нашите трапези като по Коледа, Нова Година, Велик ден ,Рожденни и Именни дни те са виждали на снимка.

12

морски

преди 4 години

Носят ми нЕкои продукти от Турция.Вкусни в пъти повече от нашите,а цената - същата !

11

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина"(от Фантастико), пък за вас - не знам.

10

Иконите

преди 4 години

Важното е че депутатите взимат средно около 4 бона и семействата им са добре. Боли ги за народа.

9

?

преди 4 години

Това са някакви глупави статистики. Аз в България не съм видял в нито едно от местата с готов храна, преди да затворят да намалят всичко с 70%.И като съпоставим стандарт, брой население на м2, .... в интерес на истинста ако 2£ са 4 лв. В България са почти нищо, но в Англия мога да купя вечеря 1-2-3 за трима.