39

Анонимен

преди 4 години

Големият икономически разтеж е признак за изостанала икономика, така че не виждам повод за радост....

38

Анонимен

преди 4 години

Ако дигнат свинското още 50% и тока, икономическият растеж ще литне.

37

Анонимен

преди 4 години

До 5Защото сме много назад. Този растеж може и да е един от най-високите, но трябва да е най- високият, за да имаме някакъв шанс да наваксаме.

36

Анонимен

преди 4 години

А ревете де. Тая вечер нещо много вяло плюенето по държавата и по всичко живо.

35

5

преди 4 години

Защо тогава сме най-бедните в ЕС ?

34

Анонимен

преди 4 години

Ха ,ха ха кофти ,сиромаси. Не е като шумадия или москалията нали.

33

е-БНБ

преди 4 години

Ако този изкуфелия дъртак на снимката, действително вярва на това, което говори, очевидно страда от тежка форма на деменция или умствена изостаналост, или говори за някоя съвсем друга държава.

32

Г точка

преди 4 години

У нас трябва да се гледа само износа. Същото както при руснаците се броят парите ти, които са в чуждестранна банка, тези в руска банка не се броят

31

Анонимен

преди 4 години

Не го забелязват този растеж повечето хора. Тоест забелязват, че животът поскъпва. Ако това е растеж, вероятно сте прави.

30

Анонимен

преди 4 години

Много правилно - растеж и качество на живот не винаги са свързани величини. В България имаш растеж от продажба на повече лекарства заради все по-болното население, растеж от ремонти на стари Аудита и БМВ-та, растеж от повече ядене на дюнери. Харчат се повече пари за някакви неща, но това не води до количествени натрупвания които да увеличават богатството на нацията, а я правят още по-болна и по-проста.

29

Мъдю

преди 4 години

Мое е растеж, че вместо винетки ще има тол такса, демек ще се *** повече или местните данъци скачат или гражданска отговорност скача или че тока скача, тва не е растеж бе ?!? Растеж е производство, а не данъци и услуги

28

смех и рев

преди 4 години

влизането в еврозоната е необходимо за да дръпнат повече кредити за да има повече за "бране".знаят,че отдавна корабът е потъващ необратимо просто не искат да плашат стадото животни в кошарата.като влязат е еврозоната колкото и кредити да набълбукат няма как да обявят фалит-т.е гръцки сценарии.и докато в гърция поне вдигнаха пенсиите и доходите в бг ще ви оставят да изпукате от глад.естествено ще има и добре охранени пенции-ушеви,военни,политици и мафиоти.

27

Анонимен

преди 4 години

БВП*

26

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости!!!!Растежът на БНП е сред най-малкиите. Трябва да си доста нагъл за да лъжеш така при положение, че данните много лесно могат да се намерят.

25

Анонимен

преди 4 години

Сигурно с парите на най-големия инвеститор - емигрантите.

24

Уау

преди 4 години

И заплатата ти е висока.Дреме ми за икономическия растеж - той няма нищо общо с качеството на живот и покупателната способност на българите.Виж ако 90% от българите взимат твоята заплата, може и да ти повярвам.

23

Не извратен тип

преди 4 години

Като спрът българите да пращат пари на своите родители ,и край със икономическият ви ръстеж.Потреблеието на България е под всякаква логика за икономически ръстеж

22

Иван

преди 4 години

Голям смех е това изказване.

21

Мъдю

преди 4 години

Ти инфлацията за растеж ли я броиш бе, ? Кое расте, население, работни места, заводи ?

20

БДЖ София

преди 4 години

Тези кой ги пита,журналистите ЦК на ГЕРБ ли ги задължава да ЛЪЖАТ.Тотален фалит на словото,не ви ли не удобно.То нищо не остана в държавата обрана от политици.За награда на старите хора 125 еуро кучешка пенсия.Нямало безработица е то няма хора,масово преселение всяка година.С КАКВИ Очила гледат някой хора?