62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72А аз мога да ти я скъсам, стига да си взема лупата!

61

До Анонимен 76

преди 4 години

Тези, на които викаш "ва тници", ако са военни, трябва да им викаш "ратници"! Руската армия се преоблече в най-добрата бойна форма "Ратник-2", от тъкани - молекулярни сита и такива обувки (нещо като Gortex), леки, непропускащи вода, но изпускащи телесните изпарения, много удобни, с добре обмислени джобове и закопчавания е много аксесоари, няма да изброявам!А цивилните носят такива дрехи, каквито носи цяла Европа. Жените им обичат скъпи кожи - норка, самур, чернобурка, астраган, смушка, нерпа.

60

Анонимен

преди 4 години

99% от технологиите идват от щатите, а китайците копират 99% от тях и подбиват цените на всички. Руснаците и турците какво произвеждат, какво копират и какво подбиват - ами нищо!

59

Анонимен

преди 4 години

Цялата "статия" може да се замени с едно изречения - "Русия, Турция и Китай са виновни, защото не искат да слугуват на статуквото, такова каквото го искат САЩ и Западна Еворопа."Еййй лоши хора бре, искат да си защищават интересите и не се интеруват от САЩ и ЕССР!

58

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво е *** моето момче, но се моли тия *** да не насочат онова дето му пречи извивката на земята към теб.

57

Анонимен

преди 4 години

За Китай съм съгласен, ама Русия и Турция с какво напрягат запада?

56

до анонимен

преди 4 години

на ва тниците извивката на земята им пречеше в Сирия, а ти за 3000 км. говориш.--------------Случайно да си чувал за радар за надхоризотно наблюдение?Не си?Щото руснаците продадоха един такъв на Китай!!!Русския работи до 5 000км!Китайския е експортна версия, тъй че може би е до 3 000км!Защо Русия не сваля израелските самолети, при положениие, че може да ги "приземи"?Не зная!Питай Путин!Геополитика!?

55

Анонимен

преди 4 години

Вече ви казах, при широкомащабна война Русия няма да издържи финансово.

54

Анонимен

преди 4 години

Русофилството и поммашкато роболепие е тежко психическо заболяване.

53

Анонимен

преди 4 години

"Днес Русия пусна нов радар, който прехваща уж "невидимите" американски Ф35 от над 3000 км. разстояние!"А ти можеш ли да ми преХванеш онази работа.

52

БъденДен

преди 4 години

Китай е бъдещият лидер..въпрос на време..

51

Българин

преди 4 години

Вън задокеанските окупатори от България. Бесило за техните пионки - национални предатели!

50

Анонимен

преди 4 години

Шведите да ги дадат на съд за кражба на търговска марка.

49

Анонимен

преди 4 години

Вестник Собак да си гледа вътрешнодържавните проблеми

48

Идеалист

преди 4 години

Днес си избирах в "Метро" един конвектор. Всики бяха произведени в Китай и Турция! Да не споменавам от къде бяха плодовете и зеленчучите. Бил съм в Китай и Тибет. Тибетците просто са случили на Освободител магистрали, железници, летища и началото на индустрия. До подножието на Джомолунгма на 5100 метра има асфалтов път и се пътува с автобус. Къде е Креснеското дефиле, бати Бойко?

47

Идеалист

преди 4 години

На тази тройка се надаваме. Бог да им дава сила!

46

Ха-ха

преди 4 години

Тея проблеми въобще нямаше да ги има,ако Западът беше приобщил Русия с отчитане на националните и интереси и достойнство.Вместо това тръгнаха на война с цел нейното унищожаване и впоследствие-подчиняване на Китай.Резултатът беше печален за тях-Русия и Китай се съюзиха(по сметка) и резултатът е налице-Русия оцеля икономически,а Китай стана по-силен отвсякога.Ясно кого трябва да виним за тоя лош развой!

45

Анонимен

преди 4 години

Нашите журналисти като клюкарките знаят не знаят трябва нещо мрънка

44

Сата НАТО

преди 4 години

При всички случаи Турция е Приятел Номер 1 на БГ и така трябва да си остане.

43

Сата НАТО

преди 4 години

При всички случаи първо трябва да разпорим Мечката и да и опънем кожата, а после вече ще видим. В тоя смисъл виждам аз хода на Турция по блокиране на прибалтийската отбрана - подмамват Просия да направи грешен ход. Тръгнат ли на война, НАТО ще им сцепи гз. После руските вдовици ще се продават по две за лев.