317

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 339Нито си другар нито господин , а просто си един *** от новите, без принципи, но нагъл и елементарен ***.

316

До № 341, 342 и 343

преди 4 години

Спиш ли спокойно като знаеш, че получаваш пари от главорез, за да защитаваш главорези? Обичаш ли Русия и ценностите й? По-малко мизерен ли ще бъдеш, ако заминеш за любимата федерация и работиш и живееш там? Знам, че ти плащат, за да нацапаш особено след уличаващи твоя лидер в мръстория коментари!

315

До Анонимен 339

преди 4 години

Не ми говорете на "другарю"! Не сме никакви другари! Ако случайно се видим с вас на събора на Копринка, тогава сигурно ще съм другарю, но за вас съм "господине"! Колкото до изавъртането на въпроса по този начин ала "ами те САЩ нали индианците избиваха/Нагасаки и София бомбардиха, за тях обаче може" е типичната реторика по опорко-точков план, който вие "другарите" обичате да повтаряте като развалена плоча. Ако не облизвате седалищните части на някой еварзийски сатрап просто няма да сте вие...

314

психиатър

преди 4 години

ПУТИН Е ГЛАВОРЕЗ И РЕЖЕ МНОГО ГЛАВИ НА ГЛАВАНАЦИ И ВЕЧЕР ГИ ПАНИРА И ГИ ПРАЩА НА РЕСТОРАНТИТЕ ДА ГИ ЯДАТ КАНИБАЛИТЕУУЖАС УУУУЖАС НАСТРЪХНА МИ МОЗЪКА

313

ПУТИН Е ГЛАВОРЕЗ

преди 4 години

ПУТИН Е ГЛАВОРЕЗ И РЕЖЕ МНОГО ГЛАВИ НА ГЛАВАНАЦИ И ВЕЧЕР ГИ ПРЕПАРИРА И ГИ ПРАЩА НА БИТАЦИТЕ ДА ГИ КУПУВАТ КОЛЕКЦИОНЕРИУУЖАС УУУУЖАС НАСТРЪХНА МИ МОЗЪКА

312

историк

преди 4 години

Империята ЕС може да се разпадне само отвътре и първите признаци на загниване са налице - преселение на народите от изток и африка, които са като скакалци. Русия си е самодостатъчна. Щатите също.

311

Анонимен

преди 4 години

До ПУТИН Е ГЛАВОРЕЗАбе другарю не ти ли се повръща от атомните бомби над Хирушима и Нагасаки или пък от износа на демокрация в мюсулманските страни/Ирак , Либия ,Сирия/ или във Виетнам или пък от освобождението на Венецуела от природните и богатства и още хиляди зверства срещу човечеството?Иначе сте големи моралисти ама само половината истина виждате.

310

човек

преди 4 години

До: "ПУТИН Е ГЛАВОРЕЗ"Ми то си му личи!Едва ли има нормален човек (а не садист или псиxoпат) който не го е разбрал.Вагнер е псевдоним на бившия агент от КГБ който е основал бойната група.За него се знае, че е голям почитател на Адолф Хитлер и затова си е избрал за псевдоним името на любимия композитор на фюрера на Третия Райх.

309

Анонимен

преди 4 години

Така е в ЕС,различни държави,политически групи,мнения,предложения,разисква се .А,пък Путин му се вижда разцепление в ЕС и напускане на държави!Путин си мисли,че това Руската Федерация,където каквото каже Вожда в Кремъл,това ще е!

308

скука

преди 4 години

Путин просто повтаря Сталин.В края на Втората Световна Война, чрез глад и мизерия Сталин държи здраво страните от Източна Европа!С ГДР не успя съвсем обаче, защото нямаше сила да се противопостави на плана Маршал и въздушния коридор към Източен Берлин!Историята се повтаря, но Русия е обречена на провал.

307

ПУТИН Е ГЛАВОРЕЗ

преди 4 години

Вижте новините (ама не тук) как руски наемни войници от ЧВК "Вагнер" разчленяват сирийски гражданин и се гаврят с трупа му... Направо ми се доповръща. И Путин лично изпраща такива маргинали да се бият в Сирия, за да може да се подкрепя режима на Асад, защото Сирия е зона на интереси. Докога това ще се търпи от световната общност? Докога вие, поддръжниците на джуджето-сатана, ще продължавате да му се кланяте и да заплювате по западните ценности? Парите ли са най-важни? Спите ли спокойни?

306

психиатър

преди 4 години

Айде бе Зозо и СТРАНДЖАТА КЪДЕ СТЕ?

305

Unufri

преди 4 години

България ще остане последната страна в Европейския съюз. Нема страшно!!

304

психясъл герботрол

преди 4 години

СЛЕД 10 ГОДИНИ РУСИЯ ЩЕ Я ЗАКРИЯТ...

303

Едно е сигурно

преди 4 години

Е и след десет години простите пак ще изберат ПростияОсобености на широката герберска душа и избирателната им система

302

психиатър

преди 4 години

Володя от кога се мислиш за Ванга?

301

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД 10 ГОДИНИ РУСИЯ ЩЕ Я ЗАКРИЯТ...

300

Unufri

преди 4 години

Иска му се на товариш джудже, но няма да стане.А противоречия в ЕС само в неговите хибридки се тиражират. Много му се иска Европа да е раздирана от противоречия :)Каквито и проблеми да е имала Европа до момента, тя си ги е решавала.

299

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, става дума за Чехия или Унгария.След десет години ние ще сме още по-зян.

298

Анонимен

преди 4 години

ей какъв мерак пак да ни сложите телените мрежи !