68

Оня

преди 4 години

Раааадост радост!

67

Анонимен

преди 4 години

Кукловодите на ДПС се опитват да окупират цялата власт в БГ.

66

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска да се бори с корупцията. Всички искат да създават корупция.

65

Анонимен

преди 4 години

Квото каже Бойко!

64

Анонимен

преди 4 години

много ясно, че ще сложат цаци. Няма да сложат Корнелия или някой друг комунист та да окрадат орталъка.

63

Хааа

преди 4 години

До Анонимен 66Това с Иванчева са кокошкарски спектакли за пред овцете. А гербаджиите по високите етажи на властта и еничарите на Делян Пеевски колко откраднаха за 7 години мандат на главния прокурор, че не ги бутнаха? Или те са чисти като сълзи и затова няма нито едно обвинение срещу тях. В приказки вярваш ли?

62

позор пълен

преди 4 години

цацаров за толкова години не направи нищо като прокурор, нека сега там да замазва корупцията на герб - точно за него място

61

обикновен

преди 4 години

"След оставката си Георгиев трябваше да се върне на работа в Специализираната прокуратура, но на 2 октомври Прокурорската колегия на ВСС гласува оставката му и като прокурор, след като на 9 август той беше назначен от правителството за консул във Валенсия." - Еб.си и наказанието - те да закрият затворите и да ги пращат всички консули тогава! ХАХА! И аз искам, ама не съм нито криминален, нито ГЕРБЕР! ;(

60

Анонимен

преди 4 години

"" мафията победи народа "".........Имаш предвид - ветко арабаджиев, миню стайков, десислава иванчева и още знайни и незнайни крадци и олигарси сгащени от Цацаров и Гешев ? ... те ли са народа ?

59

payak

преди 4 години

Тези гербери съвсем се оляха. Да го бяха набутали конституционен съдия, че да не бие на очи толкова. Ама пък и той нагъл милия.

58

Анонимен

преди 4 години

Ние като народ сме пълни неудачници.На пътя сме изнервени, но когато властта си действа безнаказано наблюдаваме най-търпеливо.Честито на 1000та човека в България които ще продължават да грабят безнаказано, за другите само трохите.

57

Гошо...Тъпото

преди 4 години

От голямата борба с...корупцията,народа е тръгнал немил-недраг по света за къшей хляб.За сметка на това,всеки месец се пръкват по 2-3 нови милионера от...обществени поръчки.Туй...общественото,много сладко...бреййй.

56

Анонимен

преди 4 години

ако няма тераса като пацо не е подходящ цацаров!

55

Анонимен

преди 4 години

Абе нали ги знаем тия дето са против от дб, няма 1 дето да се сравни с Цацаров и Гешев и да не се асоциират с народа, 1 вкараха с вазелин Радан и той вече показва кво може, те с 4 процента на избори къв народ са, как ще стане мал цинството да командва, ще опитват либерастите и 32 то пола ама къде на избори къде другаде нормалното пак ще победи

54

Смешник

преди 4 години

Власта иска цацаров, цацата и власта искат гешев после цацата и гешев не били зависими от власта, досегашния главен на таз комисия и той беше от власта но се рзчу че прай повече далавери от самия длавери симеонов и накрая излиза че всички тези нямат нищо общо няма конфликт на интереси и прочие. Незнам според мен дори и един лиричен герой като хорейшио ще я реши тая загадка за 3 минути

53

PERNIK

преди 4 години

За каква Корупция става Въпрос ?В Перник Има Корупция която остави 100 000 човека без ВОДА .Цацаров е Главен Прокурор .Утре ще има Протест пред ВИК Перник , след това пред Пернишкия Прокурор , след това пред Кметството .Моля всички Българи да ни Подкрепят - тези Източиха 100 милиона Кубика вода във Частен ВЕЦ и оставиха Пустиня .Протеста е от 9 часа - Призовавам Рокери и Футболни Агитки .Ще Протестираме всеки ден до Победа - Виновните в Затвора .

52

Анонимен

преди 4 години

Открийте разлика:Путин и МедведевЦацаров и Гешев.............М ???Ами НЯМАааа.А отзад се хилят КГБ в първият случай и ДС във вторият.Божествена картинка и и едно стадо ГуВЕДъ нарекло се бугаре..........

51

стига бе

преди 4 години

Цаца, нали знаеш последователността - първо шеф на КПКОНПИ, после правиш голяяяяяяма терса+BBQ, но това не е всичко, за награда отиваш някъде консул.Честито!

50

Анонимен

преди 4 години

мафията победи народа. една шепа узурпатори на властта правят каквото си искат. наглите им назначения нямат край

49

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-менте48..не сменяш ли батериите от време на време,кукло?..Защото като гледам,"оргазъма" ти е да ИМИТИРАШ "ПроСоТо"..Е?