316

Елитар

преди 4 години

Дрън-дрън , та пляс....Или по класика Стоичков - Аин, цвайн ту дрън...

315

Анонимен

преди 4 години

За да има елит трябва ценностна система.

314

Богата6

преди 4 години

Истинският елит не се афишира като такъв. Той е в сянка. Истинският елит не се друса по чалготеки и не е във фокуса на медиите.

313

Един от Дивия запад

преди 4 години

Съжелявам!Аз си мислех, че ме наричаш приятелю.Извинявай!Моя грешка!Приятелю!

312

Един от Дивия запад

преди 4 години

УааауБраво!Радвам се че си щастлив, здрав и с късмет!Пак браво!

311

За жалост

преди 4 години

Комунистите избиха истинския елит на България и се опитаха да го заместят с варвари.Сега тепърва се изгражда новия елит , но преди да изметем варварите , няма да стане.Има естествено и изключения , като Кристалина Георгиева и Кристо , но това не променя факта.

310

Един от Дивия запад

преди 4 години

Стана ми верно смешно"Какво да се радваме като детето ти е завършило икономика , бизнес , психология и социлогия - нещо от което България няма нужда , професия безработен.. Това учат децата на емигрантите.."България е топ5 в "икономика , бизнес , психология и социлогия" та такива й не трябват. Трябват й копач и поливачи.

309

Анонимен

преди 4 години

къв елит кви 5 лева?

308

Анонимен

преди 4 години

Човек и добре да живее умира и друг се ражда.Казал го е добре живял човек,а дали е елит както се казва днес не е важно.Ама имал,пари,имал знания,имал връзки и какво?Нали е смъртен и той?!Накрая и той мре!

307

Анонимен

преди 4 години

Планът е Ран-Ъп

306

Анонимен

преди 4 години

Елит ли?Няма такова понятие докато няма безсмъртни!Уязвим ли е от оръжие да не ми се прави на елит!!!!

305

13

преди 4 години

Друга характеристика на *** и Гана е, че са подмазвачи. В противен случай няма да имат къщички за гости и няма да рвмонтират една улица 4 години да източват пари. Така е в Територията вече 80 години. За късмет планът Ран-ът действа успешно и светът скоро ще се отърве от тези зловредни създания. Колапсът на системата е съвсем близо, за нула време имигранти от цял свят ще придобият земята, а *** няма да го има.

304

аз

преди 4 години

Много изкривена статия бе човек... Аз не съм от "елита" но и аз мразя чалга и хвърляне на салфетки. Много нескопосан и сложен опит за анализ на обществените прослойки. А всичко е толкова просто - всички е подтикнато от ниското самочувствие и комплекси на отделните индивиди. За софиянци - че са бедни граждани в най-важния град в държавата и единственият им начин е да се подиграват на съгражданите от по-малките градове, за политиците - довчерапни мухльовци, днес имат нужда да парадират с власт.

303

Анонимен

преди 4 години

Нали знаетеВ Ада, дето врят грешниците в големи казани пълни с катран до всеки казан има по един дявол с тризъбец, та ако някой изпълзи от казна да го върне обратно.Само на българския казан няма. Щото ако някой има шанс да се спаси, българите сами го дърпат обратно в казана.

302

Циник

преди 4 години

Доста неопитен си другарю. И много русофилен, не очаквай високо жизнено равнище, колкото ти позволяват наемите от панела, толкова.

301

Циник

преди 4 години

Елита на България е Цар Киро alone. Това е истината другаре!

300

Един от Дивия запад

преди 4 години

Нека сложа едно ударение.Аз се похвалих, че детето е завършило топ20 университет. Съвсем съзнателно излъгах. Топ10 е.Щото различните спецялности са различни.И до какви реакции доведе туй?Никой не се зарадва от това.Вие се радвате на други неща.Ако детето не можеше да завърши, а аз се пребия на магистралата.

299

Бат Минко

преди 4 години

Разбира се че в България има елит.Но тоя елит не мрази никого и нищо не е вирнал нос не ламти за пари и материални неща не краде не убива не прелюбодейства не пожелава нищо което е на ближният му почита майка си и баща си уважава всички около себе си.Не причинява болка и мъка на никое живо същество.Тоя елит работи за да помага на хората и да прави животът им по добър повтарям по добър не по лесен.Тоя елит няма да го видите по телевизора той просто си върши работата перфектно и си мълчи

298

Анонимен

преди 4 години

Приятелю!Какво те кара да мислиш, че искам да бъда български елит и ти да ме признаеш?

297

seira

преди 4 години

ЕДИН ЧОВЕК, ЗА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ ЕЛИТ, СЕ НУЖДАЕ ОТ ПРИЗНАНИЕТО НА БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА.МОЖЕ ДА ИМАТЕ 5 ДИПЛОМИ ОТ НАЙ-РЕНОМИРАНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ, ДА СТЕ ВЪЗПИТАН СЪГЛАСНО ОФИЦИАЛНИЯ ЕТИКЕТ, ДА ВЛАДЕЕТЕ 5 ЧУЖДИ ЕЗИКА, ДА ИМАТЕ СЕМЕЙСТВО И ДОМ ЗА ПРИМЕР, ДА СТЕ В ПЕРФЕКТНО ЗДРАВЕ И Т.Н., НО АКО НАРОДА НЕ ВИ ПРОВЪЗГЛАСИ ЗА ЕЛИТ, ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ТАКЪВ!ЕЛИТЪТ Е ПРОСЛОЙКА В ОБЩЕСТВОТО, КОЯТО НЕ СЕ РАЖДА ИЛИ ОТГЛЕЖДА - ВЪЗПИТАВА!ТОВА Е ПРИЗНАНИЕ, КОЕТО ДАВА НАРОДЪТ СПОРЕД ДЕЛАТА ВИ!!!