30

Анонимен

преди 4 години

Че бръщолевенията на родните шарлатани джурналя не заслужават никакво внимание е ясно.

29

!!! Да hansa gruberr

преди 4 години

Елате всички,чака ме ви!Но само си мисля къде ще ви заровим всички ви!!!Ще има много гробища споко!!

28

Анонимен

преди 4 години

Този ми прилича на Сидерович на снимката. Кой знае за каква мерзост са се договорили с Путин.

27

!!!

преди 4 години

Какъв *** сайт сте!Пишете заглавие че ще разбие главите на кюрдите.Това са терористи не са кюрди.*** сте сайта.Пишете правилното!

26

Анонимен

преди 4 години

ТоясУрат трябва да бъде смазан . Турция трябва да падне заради всичките кланета и геноцид които са наложили на християнските народи .

25

Анонимен

преди 4 години

като си свърши работата в Сирия, ще почне да гледа на самКакъв ти е проблема тук че да те уважи ,,скелет от гардероба'' или се обиждаш че не те уважава

24

Анонимен

преди 4 години

За 120 часа що мини и други изненади могат да се оставят за турците...

23

Анонимен

преди 4 години

България теябва да усили граничната военна мощ. Наближава сблъсък с аскера. Тоя болния, като си свърши работата в Сирия, ще почне да гледа на сам. Осъзнайте се вече и стига живяхтв в илюзии, колко е хубав тоя болния.

22

Hanns Gruberr

преди 4 години

Гръцката Армия готви Десант в Смирна и освобождение на Гръцката Антична Земя на Анатолия от Турско-Алтайско Ислямско Робство !От изток --- Армения и братски Голям Кюртдестан ще ударят смъртоносно Турските навлеци и крадци на Чужди Земи .

21

баба мара

преди 4 години

червена бюлетина ес да не се мотае

20

Анонимен

преди 4 години

Про турските башибозуци така го хлъзват, че не 30км, а 30мм от границата няма да мръдне.Гледам и аскера им няма доверие, и няколко танка заради тях загуби.Не удържат позиции, извършват военни престъпления и пословичната си глупост се снимат и публикуват в мрежата. Скоро и Русия ще постави на това край. Ердо да целува ръка на Тръмп, щото му е спукана работата.

19

Анонимен

преди 4 години

Пострадалите от възродителния процес хора трябва да намерят най-близкия комитет за освобождение до тях и да получат нобходимите инструкции и обучение за борба с горски пожари, като ... ъъъъ ... ползване на огнестрелно оръжие, тренировки в саботажни действия, бой от близко разстояние в населени места, прочистване на сгради от противник и пр. Подгответе се сега, да не съжалявате после!Защото горите са важни и трябва да ги пазим от пожари!

18

Анонимен

преди 4 години

защо така мирише като се влезе в труция? шалварите ли им се вмирисват, ч***лмите ли не знам ама не се трае!

17

възродителен процес

преди 4 години

Ердоан във вторник ще се среща с Путин. На дневен ред са -ситуацията в Сирия и какво да направят с ЕС. В предишни събрания е обсъждано сценарий за как да бъдат разпределени зоните на влияние след разпада на ЕС. Добрата новина е, че вече е решено българия да бъде анексирана от Турция като репарация за възродителния процес, срещу което Турция да признае анексирането на Крим. Ето защо досега Ердоан не е признал анексирането на Крим от Русия, въпреки отличните отношения между двете страни.

16

Анонимен

преди 4 години

Майка ердо цяла България и Бойко е зад теб султан ага !

15

Стрина Мелания

преди 4 години

Отоманската гордост приключи пред едно писмо.Сега вече може да джафка колкото иска.Не пречи.

14

Няма как

преди 4 години

Този клекна пред Пенсия,ама ако отиде Тръмп и на челна стойка ще стои!

13

Майк Пенс

преди 4 години

Дюнерите наистина са най-мразения народ в цял свят!

12

Арменеца

преди 4 години

Турските жалби-при арменския владика!Тези определено са с предимство!

11

Найим Сюлейман Оглу

преди 4 години

Давай Ердо мачкай нашествениците финансирани от 1980-та година насам срещу Република Турция. Сирия е на арабите а не на к*рдите! Именно през от 1980 до 1990 и 95 година терористичната групировка имаше тренировъчни бази в Сирия с помощта на Башар Асад. Да би мирно стояло не би чудо видяло. След изпълняването на мисията в Ирак да се готвят Ирак. Именно там се раждат и там се обучават терористите.