64

Анонимен

преди 4 години

А Европа, ще затвори вратите, както за тях, така и за турската икономика :) Ако иска да пробва. Сигурен съм, че дори мустака не е толкова бавно развиващ, какво може да се случи с Турция.

63

Анонимен

преди 4 години

Бг също ще направи зона за сигурност в източна Тракия до Чаталджа и Галиполи и никакви бежанци няма да могат да тръгнат към бг по магистралата за Одрин.

62

ПроСоТо

преди 4 години

До Цецо Менама Тиквата и Ердо припяват в един и същи хор!..-"Двата милиона бежанеци,заплахата за Европа"..Така че няма никакво значение дали можем да ги спрем /евентуално!..Не вярвам Ердо да се самоубие по тоя начин-като пусне скакалците../.Важното е ДЪВКАТА "бежанци" да ПРАВИ БАЛОНЧЕТА на всеки,на когото му изнася.

61

българин

преди 4 години

Писна ми вече от теб,гнусен психопатичен фес!Хайде,пусни ги тези араби,пък ще видим какво ще стане.4 млн. не са 500 млн/Европа.Но като ги пуснеш,,докато минат 1500 км.,първо ще ошушкат вас.Разбираш лиго.И като стигнат Константинопол,поне половината ще останат там.Анадъмо.Все пак като се насочат оръжията,арабеските ще си помислят дали да идват.Писна ми от твоите заплахи.Не осъзнаваш ли,че ти си вече минало.Вече се разбра,че си от ислямска държава.***.

60

ХХХ

преди 4 години

Ако ЕС имаше граници строго охранявани и стрелящи без предупреждение по всеки навлязъл нелегално .....Ердоган нямаше така да заплашва и шантажира цяла Европа ! Ама нали ЕС е една толерастна *** .....на Меркел политиката дава огромно предимство на Ердоган ! С толерастия Европа няма да стане по добра, а точно обратното !

59

Анонимен

преди 4 години

Аз га писах,че когато ЕС в лицето(илизадника) на шмъркелица,решиха че могат да плащат,за да не пуска Ердоган "бежанците",си сложиха таралеж в гащите ЗА БЕЗКРАЙНО ИЗНУДВАНЕ,някои "умници" блъскаха минуси!Е,сега трябва да ви е ясно - изнудване до дупка,поради наличието на дупки в тиквите на европендирунгелите,които имаме "честта",да ни управляват.Ама пък,защо не,като сме такива рафинирани овце????!!!!

58

до 52

преди 4 години

Не бой се нормата на "Арсенал" е толкова за 4 часа ,за всички ще стигне и отгоре!

57

до Зозо

преди 4 години

Зозо, ти си ЗОМБИРАН ! Няма бивш граничар, както и няма бивша к..рва ! Ние не сме комунисти, но сме възпитани да защитаваме Отечеството си от външни нашественици. Две години сме тренирали, а ти изгежда си виждал Калашник само по филмите. Аман от ***, истинските мъже са служали в казармата ! Ти сигурно нямаш деца и внуци, но аз ще ги защитя от ислямизация, ако се наложи.

56

ПроСоТо

преди 4 години

-все повече Ердо са оплита "като петел в кълчища"..Впрочем некой наясно ли е с ЦЕЛИТЕ и СТРАТЕГИЯТА му?Какво иска Ердо да постигне като "Президент" на Пуйка?..Има ли някаква ПРОГРАМА,някаква ВИЗИЯ за Турция през идните години?Каква "политика" реализира?..-Освен "политиката" на --"Ще пусна два милиона скакалци",друго не виждаме...Поне във ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ план.И НЕ,военната офанзива в Сирия НЕ е "политика"!!!!Но както и да е,потомците на Османците да му мислят..Ние бяхме,сме,и ще пребъдем

55

Цецо Мен

преди 4 години

Разполагаме с 40,000 военни и 65,000 полицая. Отделно с куп охранителни фирми. Явно проблемът не е, че ББ не може, а не иска. Достатъчни са 10,000 оборудвани войници. Те все пак и 5 млн да са няма да дойдат на куп , а на групи ;).

54

акъл

преди 4 години

Интересно как всички медии реват против Тръмп, при положение че имаме *** мюсюлмански диктатор главорез на границата на Европа с близкия изток.

53

питам Зозо

преди 4 години

Ако стане напечено по границата, ти какво предлагаш? Да пуснем 4 милиона сирийци,ей тъй да крадат ли? Много ясно,че ще ги стрелят граничарите. Да не би да имаш слабост към африкански дълги дръжки?

52

Бивш граничар

преди 4 години

Овладей се зозке...

51

Анонимен

преди 4 години

До 49//"Зозо" ли си "соп о ла н к о " ли си все ми е тая! *** с т во то ти тук си е лично твоя работа! Но за граничара Закона е Че границата която пази.Е неприкосновена! И всеки дръзнал да я пресече.За него е нарушител и агресор!!! Явно не си ходил в казарма момчето ми! Не знаеш усещането на автомата в ръцете си! -:) Хайде ходи и ги разправяй на "демократичните си наборчетата " тия! Ще стреля и още как ще стреля!Искаш да ни налазят пъл чищата та тогава ли да повярваш как да се действа???

50

Преял Гербав

преди 4 години

Ако турчетата пуснат бежанците, всеки преял гербав ще се превърне в 150килограмов преял гербав във ферари и с три хотела, а Динко ще стане робовладелец номер едно в Европа.Tва Ердоганя не би го допуснал...

49

881

преди 4 години

Прави ли ви впечатление ,че нито един *** - *** не се обажда!?*** са се! Само запасняци от соца! Така е ,те не знаят що е България?На нас ли бе *** на "старите" разбойници ще чакате да ви вардят?! Къде си бе Джамбазки ? Гледахте ли С.Паси тази сутрин как се върти като обран евреин ?

48

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

до 58Вън от Европа бе, отивайте си при Ердоган, нали е много хубав!ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

47

Анонимен

преди 4 години

Ужас! Тъкмо нещата взеха да се успокояват и отново некъв луд, жаден за кръв и ресурси, си спретва война. Чов.еволюция, на манталитет, е зациклила някъде в средновековието.

46

до 43

преди 4 години

Аз живея в Германия. Ще ти обясня за турците,които вече няколко поколения са тук. Значи първите турци(не знам точно какъв договор е имало между Германия и Турция тогава) са се преселили след Втората Световна война.Сегашните турци 99% си работят като правят дюнери.Жените им се женят само за турци,не за християни.Те самите нищо,че са в Германия,си казват,че са си турци.Разликата между тях и бежанците е,че немските турци работя, докато бежанците чакат помощи.Немците обаче не искат да хранят бежанци

45

Анонимен

преди 4 години

9 октомври 1912 г. почва балканската война с Турция.