14

Панталей Партизанина

преди 4 години

Много мъдро решение ще бъде да бъдат закупени такива лимузини за кметствата в България, за Парламента и Правителството. Защото са много надеждни и икономични машини. По-късно когато БСП вземе властта от тираните от Герб, може да се помислии за завод за такива лимузини в България!

13

Анонимен

преди 4 години

До12.Ние каквото построихме,Иван Ромейското,го унищожи за една нощ.Направихме една бройка лека кола,"Балкан" .Наша българска.*** Рено е друга тема.

12

Анонимен

преди 4 години

А колко оръдия има този луксозен танк ?

11

Анонимен

преди 4 години

На мен ми се вижда мерцедесна Чаика,въпреки елемента на ройса.Това е кола,когато горивото бе 8 ст и хората имахавреме да лежат под колите.Ако ,електричката я направят да изминава 1000 км,може.

10

Сделано в СССР

преди 4 години

Руснаците, могат да генерират само .Бай руснак може само да крадне технологии я от Грмания, я от Франция или Щатите.Той е кух като 100 хралупи заедно, и пие одеколон.

9

Анонимен

преди 4 години

Избрали са възможно най-лошият дизайн.Да напомня ролс-ройс ама при ролсът еволюцията на тоя вид може да бъде проследен в продължение на 60-70 и повече години. Интересно е че на конкурсът различни авиационни дизайнери от няколко различни фирми в Русия бяха предложили дизайнът на огромният автомобил да напомня самолет.Бяха го направили добре..Гледа го човек и казва- "не бях виждал такова нещо" А те избраха да копират. Е кой ще ви го купи?Богатите хора искат оригинални неща не ментаци

8

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

"Колата обаче е съвместна разработка - плод е на сътрудничеството с германските компании Porsche Engineering и Bosch, които са били привлечени като съветници."----E значи таралясника пак не е съветски, а немски :))) Откраднали дизайна на Ролс-Ройс и викнали немски инженери да им направят колата. Това малко като прословутите на всеки путинoид ракетен двигател РД-180, който се оказа, че всъщност си е с американски лиценз, а се слобява само в Джуджиленд, за по-евтино.

7

БРАВО

преди 4 години

Нали си бяха самодостатъчни ? Помним ! ! !

6

Анонимен

преди 4 години

Само не знам двигателя на ,,ЗиЛ" ли е,или на трактор?

5

Инж

преди 4 години

Руснаците могат да прявят само оръжие. Сега всяка *** иска да се вози на SUV. Затова, да модифицират някой съществуващ модел БТР, с 6 или 8 колела, в луксозни лимозини. Баровците не искат панорамни помриви, напротив - слагат черни стакла, за да не се виждат. Сигурността за тях е първи приоритет. За по-младите и глупави (спортисти, артисти) - гъзарията. Те ще карат спортни коли. Но за политици и "бизнесмени", има сегмент за сигурни и удобни машини, пред бързи и показни. Затова - БТРи.

4

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости!Както се знае,единствения руски пробив е онзи от канализацията през зимата!Такъв л.сталагмит....

3

бизнесмен

преди 4 години

Мантуро да си пробутва колата на Мадуро.

2

Анонимен

преди 4 години

Славянството е в основата на новото човечество и на новата бяла раса, а Русия е най-голямата славянска страна. Апаратура и машинки за простолюдието нека правят старите, черните, те са усъвършенствани в това, даже и език си нямат, езика им става само за технически спецификации, не случайно го наричат език на немите, и тях ги наричат неми.

1

Анонимен

преди 4 години

На Милко Калайджиев много ще му ходи тази кола..