63

Анонимен

преди 4 години

Ще успеем да правим на Volkswagen само (огледалата)!!!!

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Мерцедес вече построи завод в Русия и Путин също като ББ отиде на отккриването. Напиши в гугъл,и виж има клипове и кадри от събитието.

61

ЕТО

преди 4 години

ДНЕС БГ ДОПУСКА АЗИАТСКИ ***, КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРИТЕ:"Българите са прости и некадърни, затова никой не иска да ги инвестира да му работат евтино"ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ ДА ВЛИЗАТЕ ТУК! ЕЙ, МАХНИ ГО ТОЯ ***! ЩЕ МЕ ЦЕНЗУРИРАШ, А/ А КАТО СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ НЕ ЦЕНЗУРИРАШ! ИЛИ ИСКАШ ДА ТИ СЕ ЗАПАЛИ СЛУЧАЙНО ***, ОП, РЕДАКЦИЯТА/?

60

Анонимен

преди 4 години

И какво като изберат СФ? 100-ти най-много,нас жители на СФ ще имат работа? Това какво променя или помага на БГ?!

59

Анонимен

преди 4 години

До ДО ДРУГАРА ПАКПърва по смъртност в света е членката на ЕС и НАТО американската патньорка България.

58

Инвестиция

преди 4 години

САЩ инвестираха чрез дъщерната си канадска фирма Дънди прешъс в българските златни залежи - плащат заплати по 700 лева на местните ***, изнасят злато за милиарди, а българскрата държават получава мизерните 1-2%.

57

ДО ДРУГАРА ПАК

преди 4 години

ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ Е РУСИЯ, ДЕТО ПЛАЩА НА ТИКВИ КАТО ТЕБ ВМЕСТО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АЛКОХОЛИЦИТЕ СИ И СМЕ ПО- БОГАРТИ ОТ РУСИЯ С ВСИЧКИТЕ Й ВЕЛИИ РАКЕТИ И РЕСУРСИ! И НЕ МИ ЗАДАВАЙ ВЪПРОСИ, НЕ СИ ПРОКУРОР! НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ТИ ОТГОВАРЯМ! И НЕ МИ ПРИЛАГАЙ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ РЕШЕТНИКОВИ НОМЕРА, ЩОТО ГИ ЗНАМ, НЕШЧАСТНИК!

56

Анонимен

преди 4 години

Българите са прости и некадърни, затова никой не иска да ги инвестира да му работат евтино.

55

Анонимен

преди 4 години

АБЕ КОГА ЩЕ ОТВОРЯТ ЗАВОД В РАССИЯ НЕ МИЕ ЯСНА? И ТАЯ ПАРТЕНКА ДЕТО МЕ УМОРИ ОТ СМЯХ, ДЕТО Я БЕШЕ ИЗМИСЛИЛ 1 *** ТУКА - МЕРЦЕДЕС ЩЯЛ ДА СТРОИ ЗАВОД В РУСИЯ ХАХАХАХА

54

Анонимен

преди 4 години

А САЩ в какъв завод инвестираха в България в общи проекти да развиват българо-американски бизнес?

53

11111

преди 4 години

Първо на първо в България няма кадърни хора за работа.Второ на второ швабите не са луди да построят завод в изостанала страна като България.Немците са проучили много добре нещата в страната на чалгата.Сеат и Шкода ще се произвежда в Турция/Маниса.

52

Анонимен

преди 4 години

До АЛО ДРУГАРА,Ми като сте 5 ПЪТИ ПО ДОБРЕ от Тошовия комунизъм, защо сте първи по смъртност в света и най-бедни.

51

Анонимен

преди 4 години

А РУСИЯ В КАКЪВ ЗАВОД ИНВЕСТИРАХА ТУКА ЗА 30Г, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, ДЕТО РЕВАТ КАТ ВДОВИЦИ ТРОЛОВЕТЕ ИМ ТУКА??? ЩО НЕ НАПРАВЯТ 1 ЗАВОД ЗА ВАЗ, НАЛИ СА БРАТУШКИ! САМО НИ ДОЯТ - ПОТОЦИ, АЕЦОВЕ НА ЗАГУБА ДА ИМ СТРОИМ!

50

Анонимен

преди 4 години

единствената изгода в България за супер ниските Заплати иначе за какво , в Германия трябва да им дават по 3 000 евро а у нас и с 1000 лв може щото те хората ни знаят що за стока сме не е нужно даже да ни четат Историята щото какво имаме нищо , всичко минало под ножа тоест по кръста по Византия ето защо у нас има сега Църкви и Религия , съмнявам се дали някой ме разбра тука

49

АНТИ

преди 4 години

Със бъдещо сглобяване на "Шкода",бай *** чака да напълни джоба.Сглобява ли бай *** и сеата ...айдееее отеде коня у реката !

48

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktИнвестиция е когато се участва с капитал в някакъя бизнес проект с партньори - едните с пари, другите с ноу-хау и бизнес идея. В случая с Фолксваген не става дума за инвестиция, а за аутсорсинг за да се използва мизерията на *** които са готови да работят евтино, защото в България няма никаква работа и ще гладуват.

47

АЛО ДРУГАРА,

преди 4 години

5 ПЪТИ СМЕ ПО- ДОБРЕ ОТ БАЙ ТОШОВИЯ КОМУНИЗЪМ , 3 ПЪТИ ФАЛИРАЛ! НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО ПОНЕ МОЖЕМ ДА СИ ХВАНЕМ ДРЪМКИТЕ И ОТИДЕМ В БЯЛА ДЪРЖАВА ДА ЖИВЕЕМ. ПРИ НЕГО НЯМАШЕ ТАКАВА ОПЦИЯ. И ПРЕДСТАВИ СИ, НА ЗАПАД РАБОТИМ НИСКО ЗАПЛАЩАНЕ, НО СМЕ МНОГО ПО- ДИОВОЛНИ ОТ ТОВА ТУК, ДЕТО ГО ПЛАЩАТ НАЗАЧЕНИТЕ ОТ КГБ ОЛИГАРСИ!!!АНАДЪН МУ! В ЦЯЛ СВЯТ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ ИНВЕСТИТОР! АЙДЕ ХАПЧЕТАТА...

46

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген отдавна е решил за новия си завод и то не в полза на България. Но вие сега идете и гласувайте по местните избори пак за ГРОБ, с надеждата, че тук някой ще се обърка и ще дойде да инвестира.

45

Анонимен

преди 4 години

Никаде по никоя германска Медия не пише че в България ще е , само че вече се знае за Турция Завод ще има до град Измир , не знам от къде е копирана таа Статия както се прави в тоа сайт

44

Sicht Punkt

преди 4 години

Това не е инвестиция. Просто си изнасят производството за да им работят местните евтино. Никъде не инвестират, инвестират в себе си, не в страната в която изнасят машините си.Като не знаете нещо не си правите труда дори Уикипедия да отворите. Що е то инвестиция?