39

Анонимен

преди 4 години

Гpетa Тунберг поведе грaждaните нa Ню Йоpк нa бунт срещу СAЩ, Еврoпa мрaзи СAЩ и oбичa Русия. СAЩ бaнaнoвa терoристичнa държaвa нa прaгa нa рецесия и климaтични прoмени.

38

СМЕШНИК

преди 4 години

Никога не съм харесвал Станишев, но за ТОЯ ПРЪНДЕЛ беше прав

37

ТАКЪВ ШАМАР

преди 4 години

получи ТИКВАТА със СЕВЕРЕН и ТУРСКИ ПОТОК, че се мъчи да гони дивото като изпусна питомното. АШКОЛСУМ АРКАДАШ БОЙКО!

36

009ФФ

преди 4 години

БЪЛГАРИ.ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ БСПари поне докато Пеевски и Бойко не бъдат разследвани за откраднатото през тези 10 год.всички обединени да гласуваме за БСП!!!но така както те действаха, така и БСП да действа. те поставиха свои хора с конкурси от по един човек. така и бсп да прави после. да сменя шефове на мвр, спец прокуратура, съдии. и после да гони до дупка пеевски и бойко. така както бойко прави. нали?

35

ТИ ЛИ БЕ ПРЪНДЕЛ

преди 4 години

дето се хвалеше, че си провалил 3 големи руски проекта в угода на САЩ и ТУРЦИЯ ще оправяш отношенията с РУСИЯ. По-голям ветропоказалец ПУТИН едва ли е срещал. И ти го каза много точно, кога се кълнеше в Големия брат, а се държиш за полата на МЕРКЕЛ и слушаш всеки ден указания от АМБАСАДАТА

34

АНТИ

преди 4 години

Хубаво искат да ходят на Запад, но от Запада не искат българите крадци, фалшификатори, мошенници.

33

Анонимен

преди 4 години

Славянството и Русия са в основата на новото човечество и новата бяла раса. Западът си изигра ролята.

32

Българофил

преди 4 години

Скъпи сънародници, време е да се обединим, стига 30 години разединиение. Разединението и делението на "фили" и "фоби" само вреди на Бъгария. Together we stand - divided we fall! Българите могат да е обединят само на основата на евратлантическите ценности, твърда ориентация към ЕС и НАТО и безпощадна конфронтация и санкции към Русия която ни държа окупирани 45 години! Русофилите трябва да бъдат преследвани от закона и наказвани с цялата строгост!

31

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо руско, цялата апаратура ми е западна!

30

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ИСКА МЕРЦЕДЕС НЕ ИСКА МОСКВИЧ

29

Истински българин

преди 4 години

Русофилията е платена в България, в България няма русофили. Истинските българи искат да живеят като западняци и американци, а не като руснаци, да пращат децата на Запад и да ходят свободно да работят на Запад, а не в Русия, да си купуват качествена западна апаратура и техника, а не руска, да се радват на западни придобивки и да живеят щастливо със западни стоки и коли, а не с москвичи!

28

Анонимен

преди 4 години

Путин - персона нон грата за България !Никакви интереси не оправдават присъствието на Путин на българска земя, виновник за престъпната агресия срущу Украйна и избитите повече от 13 000 славяни.

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

На тези с минусите ще обясня, че ферибот може да пристане и на несебърското пристанище.Пуска само две котви и е готов.Обаче нямат интерес от това командващите.Затова бла-бла-бла ферибот бла-бла-бла...до края на света.

26

Анонимен

преди 4 години

Ще си ходиш при Путин.

25

Анонимен

преди 4 години

Върни откраднатите милиарди от Българския народ!Дори и Македония ни задмина по доходи, стандарт, а не са нито в ЕС, нито в НАТО.Откраднехте парите на България и Българите чрез всички ваши държавни и неправителствени органи и институци, и и ги изпратихте по сметките си в чужбина, но всичко се знае и е документирано точно от господарите ви и идва денят, в който ще излезе истината! Нито САЩ, нито Израел, нито Англия, ще ви помогнат...И ще паднете, ще се сгромолясате!

24

Анонимен

преди 4 години

До Mr.STARBUCKSДОГОДИНА БОРИСОВ И ПУТИН ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ А ПО ДОГОДИНА БОРИСОВ ЩЕ СИ ХОДИ ОТ ВЛАСТТА

23

Анонимен

преди 4 години

ХОДИ СИ ПРИ ПУТИН

22

Бочку ни нахлузва

преди 4 години

Големия Член на ПърваноглуОставка!

21

СЕСТРА МУ Е ЧЕРНА

преди 4 години

Разбирам да сме богата държава и Бойко да си направи заплатата 20К, но при положение, че сме като Африканска държава и мизерията и безработицата е в 80% сред българите.КАК СИ НАПРАВИ ТАКА ЗАПЛАТАТА БЕ? СРАМ НЯМАШ ЛИ ДА ЛЪЖЕШ ВСИЧКИ ХОРА. НЯМАШ ПАРИ ЗА СЕСТРИТЕ. НЯМАШ ПАРИ ЗА УЧИТЕЛИТЕ. НЯМАШ ПАРИ ЗА НИЩО!!! НО ИМАШЕ ПАРИ ДА СИ НАПРАВИШ ЗАПЛАТАТА 7К САТАНАТА ЛЪЖЕ КАТО БОЙКО. БОЙКО Е ВЕЧЕ НАРИЦАТЕЛНО ЗА ЛЪЖЕЦ И САТАНИСТ. ТИПИЧЕН Ц--И---ГАНИН. ЛЪЖЕ КАТО М--А--НГЛА.ПОКАЖИ СЕСТРА СИ НА ХОРАТА

20

Ние , Българите

преди 4 години

Готвим Пикаещ Шпалир на ШундинПо-голям касапин от този е имало в Кремлин По - голямо *** - не