70

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktНе ги мисли политиците ,това е само по ведомост а на колко места се подписват и от колко места по толкова вземат ....Те и затова си мълчат ,защото знаят колко те са се *** от горе до долу.....ако имаха право мислите ли че щяха да мълчат ?

69

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА ТИ СИ ДЖЕБЧИЯ - ОПРАЗНИ МИ ПОРТФЕЙЛА

68

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА ТИ СИ ГЕШЕФТАР

67

Анонимен

преди 4 години

Как може да получава повече от Бойко Тиквата? Това е подигравка със свободата на мафията! Не може така всеки да краде, като Боко! Абсурд! Това не е държава!

66

нищо лично

преди 4 години

Силвия Великова, колко взима на месец ?

65

Анонимен

преди 4 години

много сте объркани! Никой не е забогатял от заплати. Смятайте малко: 8000х12мес=96000,т.е.даже 10год да е шеф с разни повишения и бонуси, няма и 1 милион,...за 10 ГОДИНИ. Като си вдигне харчовете, ще му останат за един апартамет и дрехи. Гледайте истинските апаши, не тея на заплата, било то и от бюджета.ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ВА

64

Ей,

преди 4 години

много сте объркани! Никой не е забогатял от заплати. Смятайте малко: 8000х12мес=96000,т.е.даже 10год да е шеф с разни повишения и бонуси, няма и 1 милион,...за 10 ГОДИНИ. Като си вдигне харчовете, ще му останат за един апартамет и дрехи. Гледайте истинските апаши, не тея на заплата, било то и от бюджета.

63

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА ТИ СИ КРАДЕЦ

62

Анонимен

преди 4 години

заплата от 8209 лева ХАХАХАХАХАНАЙ-"ВИСОКИТЕ" ЗАПЛАТИ БИЛИ В IT СЕКТОРА ХАХАХАХАХАХАХ

61

Анонимен

преди 4 години

С огорчение разбираемо, че е по лесно да изговориш и напишеш томове глупости отколкото да приложиш в живота си поне един нравствен закон , и не е трудно да си обясним наблюдаваното в ежедневната практика.Противоречия за справедливост и претенции за нея.

60

Sicht Punkt

преди 4 години

И този "Зеленият пъпеш" защитава БНР!!! Нямало свобода на словото!!!Ква ти свобода, дъректора му взима по-висока заплата дори от него, за да си клати краката.

59

мижи да те лАжем

преди 4 години

И това е, когато сме на 111 место по свобода на словото.Скочим ли с нЕколко места, на тоз заплатата му ще хвръкне нагоре.

58

Sicht Punkt

преди 4 години

Бойко Борисов получава 5900 лв., заплатата на президента надхвърля 7600 лв."Зеленият пъпешон" получава с 1700лв. повече от премиера и като основно задължение за това си е определил, да плюе по Борисов. Ежедневно, ежечасно ежеминутно.Вместо да организира с Деса Мерцедеса благотворителни кампании, делови срещи с посланици и представители на чужди държави, вместо да гради ПОЛОЖИТЕЛЕН имидж на България, той плюе плюе..

57

Анонимен

преди 4 години

Ето защо е бедна нацията ! Защото се самозабравиха шепа политици и обслужващите ги бизнесмени. Едни най-вече началниците дето други им вършат работата си определят сами заплатите за тях е комунизъм ,така е и с депутатите ,те си узаконяват своята лакомия и голямата част от народа едва мърда толкова години не можем да смогнем да ги нахраним....

56

АНТИ

преди 4 години

Анти съм против тези, дето за пари са готови на всичко.

55

проктолог

преди 4 години

Това е част от международния заговор. БНР спира излъчването, в това време Тодоров пуска пръскачките пред Народното събрание, Малинов и Иванчева правят преврат. И понеже населението не може да бъде уведомено за предстоящия потоп, след престъпното включване на пръскачките, София, а по-късно и България потъват във водните струи на пръскачките. Дори и Георги Харизанов от Напоителни системи е безпомощен. Руснаците отменят идването си в България, защото тя вече е на дъното. Не само в преносния смисъл.

54

Гробокопач

преди 4 години

Пичове, не знам кой стилист е измислил този тип прическа, но като цяло излъчването и визията на този тип е като налузен *** и слузест гол *** едновременно;))) Гледам, че и други *** от телевизионният екран, почват да я носят. Пичове, изглеждате като абсолютни оли.гофрени;))) Трагедия, подплатена с близо 9 хилки заплата за клатикурство.

53

Анонимен

преди 4 години

До АНТИИ АЗ СЪМ АНТИ- ИСКАМ ДА РАЗБЕРА КЪДЕ ОТИДОХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ОТ 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕЗ 1.1995Г/2.1997Г, ПАРИТЕ ОТ КТБ РАЗБРАХМЕ ЧЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ОТ ВАСИЛЕВ КЪМ МАЛОФЕЕВ ЗА ДА НИ ОБЪРНЕ ПОСОКАТА, А СЕГА ВСИЧКИ НИЕ И ВНУЦИТЕ НИ ЩЛАЩАМЕ 4/5 МИЛИАРДА ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИЯ- ЧЕРВЕНАТА БАНДА СЛУГУВА НА БРАТЯТА- С ТАКИВА СЕСТРИ И БРАТЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ ВРАГОВЕ- ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ.

52

Анонимен

преди 4 години

Един се обади, да въведат символичнатакса от два лева на електромер защото да са по-обществена медия от досега.Слрф време я вдигат и ние слушамекачествена *** медия.Колко ехубаво наготово да взимаш зслъка на хората,за да ти е добре на теб.Това,катоидея го натресе величеството кобурга.

51

Анонимен

преди 4 години

Браво. Спомнете си колко е минималната пенсия и то за трудов стаж.