10

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Хващаш крадеца на местопрестъплението, а той пищи и вдига врява до Бога... - а той вместо да се разкая, те изкарва виновен затова, че си го хванал...

9

ИСТИНАТА

преди 4 години

Руското робство се оказа по-страшно и от турското. За 50 години комунистите, покровителствани от Москва, избиха елита на държавата, умните и интелигентни хора, и докараха от село разни *** да властват, подариха златният ни резерв на Русия, фалираха 3 пъти държавата, затвориха границите към свободният и развит Запад и стреляха на месо по тези, които отчаяно се пробваха да избягат от комунистическият ад. За това ли да сме благодарни на Русия???

8

Патриот

преди 4 години

България е една окупирана колония от ФАЩ няма какво да се лъжем,краварите изливат милиони за прокарването на анти-руска пропаганда и купуването на марионетки и предатели ,които да деградират отношенията ни с Русия и извършват провокации ,като на 9-ти!Не пратим ли там където трябва транс-атлантическата пета колона не виждам нищо хубво за бъдещето на страната ни!НАТО ВЪН!

7

х

преди 4 години

разбира се, трябва да сме анти всякакви държави с имперско мислене

6

скоро колония

преди 4 години

Полуколония на Запада е.

5

Наблюдател

преди 4 години

Факт.

4

ПРАВИЛНОООО...

преди 4 години

Аз, мразя тия руски татари, и СОЦ-ПОРОБИТЕЛИ!ТЕ отнеха всичко на семейството ми и ни направиха бедняците наЕВРОПА.

3

Анонимен

преди 4 години

Русофилите и руските агенти заслужават да бъдат репресирани точно така, както по комунизма са били репресирани свободните и инакомислещи хора!

2

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно все още и лизкaмe зaднитe чacти!

1

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 4 години

Супер! И се гордеем с това! Колкото по-далеч от руската ***, толкова по близо до цивилизацията!